Konfiguracija do 3500 kn

poruka: 7
|
čitano: 1.507
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Konfiguracija do 3500 kn

bok svima. trebao bih komp prvenstveno za surfanje, gledanje filmova i slusanje mjuze. tu i tamo neka igrica ali nista prezahtjevno.

buduci da sam njub po pitanju komponenti molim lijepo za pomoc. znaci treba mi samo konfa, a ako se moze dobiti jos i neki lcd monitor bilo bi super. hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konfiguracija do 3500 kn

Koja ti je maksimalna rezolucija monitora??Evo moj prijedlog,kućište po želji

MSN - st001cro@gmail.com (Na avartaru nisam ja!)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Konfiguracija do 3500 kn
morpheus10 kaže...

bok svima. trebao bih komp prvenstveno za surfanje, gledanje filmova i slusanje mjuze. tu i tamo neka igrica ali nista prezahtjevno.

buduci da sam njub po pitanju komponenti molim lijepo za pomoc. znaci treba mi samo konfa, a ako se moze dobiti jos i neki lcd monitor bilo bi super. hvala

lipo odeš u liksa ili negdi drugo pokupiš s police neki složeni pc s monitorom i eto ti obična kofa koja če vrtit tvoje zahtjeve

I Jadantisi
16 godina
protjeran
giga kaže...
morpheus10 kaže...

lipo odeš u liksa ili negdi drugo pokupiš s police neki složeni pc s monitorom i eto ti obična kofa koja če vrtit tvoje zahtjeve

ma to nije fora upit slozen pc a i ovako jeftinije prođes 

pa ja uzivam dok slazem komp a ovako ga necu ni 2 godine moc otvorit da ga malo pocistim 

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
16 godina
neaktivan

bez monitora ovo a sa monitorom dncrmt-ova konfiguracija

16 godina
Konfiguracija do 3500 kn

Nemoj pogrešno zaključit da ćeš ga ti i fizički slagat. To će ti u trgovini. Uzmi bilo što odozgor. :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice