Kompjuter - restart i blokanje - problem!

poruka: 7
|
čitano: 1.888
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ovako, imao sam dva starija kompa. I niti jedan nije radio. Sad, ja sam ih rastavio i sastavio u jedan. E sad... Evo kako je kompfa ispala:

• no-name matična
  • Proc: AMD Athlon 1.83 GHz 2500+
  • 1 GB Ram DDR(1)
  • Grafa: RADEON 9250 agp 128mb
  • DVD Pržilca i ta sranja. zvučna itd...
  • XP Profi

E, sad ovako, meni se kad igram igru komp samo resetira ili me izbaci i nastavi raditi kao da se ništa nije dogodilo :,-( To se desi i kad upalim komp i na njemu ništa neradim. Mogu samo reći k'o 'ladov'na......

Drivere sve imam, i   sad neznam šta da radim. Žežim cod i odjednom restart :((( Molim hitnu pomoć!! 

Molio bih vas da odete na ovu str. tamo možete osvojiti nagrade, a i ukoliko dođete pomažete i meni :D hvala! http://www.e-castig.com/index.php?r=ujAg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kompjuter - restart i blokanje - problem!
Vkm996 kaže...

Ovako, imao sam dva starija kompa. I niti jedan nije radio. Sad, ja sam ih rastavio i sastavio u jedan. E sad... Evo kako je kompfa ispala:

• no-name matična
  • Proc: AMD Athlon 1.83 GHz 2500+
  • 1 GB Ram DDR(1)
  • Grafa: RADEON 9250 agp 128mb
  • DVD Pržilca i ta sranja. zvučna itd...
  • XP Profi

E, sad ovako, meni se kad igram igru komp samo resetira ili me izbaci i nastavi raditi kao da se ništa nije dogodilo :,-( To se desi i kad upalim komp i na njemu ništa neradim. Mogu samo reći k'o 'ladov'na......

Drivere sve imam, i   sad neznam šta da radim. Žežim cod i odjednom restart :((( Molim hitnu pomoć!! 

Provjeri temperature grafe i proca. Buduči da su sve stare koponente može biti i napajanje(ako je staro), ili najvjerovatnije ram. Probaj testirati svaku kompnentu koju možeš tj. zamjeniti je s drugom, i tako češ eliminacijom doći do greške

Mrog
16 godina

RAM nije 100%!!! To je novo! Mislim kupljeno je u 2. mjesecu ove godne... A sad mene jebe, nikad nisam znao zamijenit napajanje, i da kako da provjerim temperature, jel ima neki regulator temperature i sl. p.s. ja derem COD 2

Molio bih vas da odete na ovu str. tamo možete osvojiti nagrade, a i ukoliko dođete pomažete i meni :D hvala! http://www.e-castig.com/index.php?r=ujAg
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...

RAM nije 100%!!! To je novo! Mislim kupljeno je u 2. mjesecu ove godne... A sad mene jebe, nikad nisam znao zamijenit napajanje, i da kako da provjerim temperature, jel ima neki regulator temperature i sl. p.s. ja derem COD 2

Skini ovaj besplatan program i s njime možeš vidjeti temperature.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 17:49 (Razer_Copperhead).
16 godina

E, evo downloado sam, i kaj sad? Evo vam i vi recite šta treba :)

Evo, i kaj sad? Evo, i kaj sad?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...

E, evo downloado sam, i kaj sad? Evo vam i vi recite šta treba :)

Nekaj tu ne štima, uopće se nevidi temp procesora i grafe ili sam ja slijep.

evo kak to izgleda kod mene

Edit: uglavnom temp procesora nebi u loadu trebala prelazit 65, a sad za tu tvoju grafu nisam siguran.  

hw monitor hw monitor
Mrog
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 18:34 (mrog 33).
16 godina

a jbg, ima ko neki prijedlog :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice