Gaming pc shipping

poruka: 9
|
čitano: 6.248
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Gaming pc

Ovako ,htio sam vas pitat ,buduci da će mi tata kupit pc(intel core i5 3570K,Nvidia GTX 550 ti,2tb hdd,8GB RAM,60GB SSD,lcd monitor hp 23'',zvucnici logitech)u best buy-u (iz amerike) ,htio sam vas pitat koliko bi me carina kostala na to sa pdv-om ili bez jer je pc u vrijednosti od 1200 dolara pa mi nije svejedno dal je 23 ili 30%,i koja je tvrtka najbolja za shipping iz (US) ako ste mozda imali iskustva s tim ,i usput ,imaju li uglavnom svi pc-evi dual-voltage PSU ili trebam kupit step down transformator za pc,

hvala unaprijed :)

luka
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Gaming pc
platypuss kaže...

Ovako ,htio sam vas pitat ,buduci da će mi tata kupit pc(intel core i5 3570K,Nvidia GTX 550 ti,2tb hdd,8GB RAM,60GB SSD,lcd monitor hp 23'',zvucnici logitech)u best buy-u (iz amerike) ,htio sam vas pitat koliko bi me carina kostala na to sa pdv-om ili bez jer je pc u vrijednosti od 1200 dolara pa mi nije svejedno dal je 23 ili 30%,i koja je tvrtka najbolja za shipping iz (US) ako ste mozda imali iskustva s tim ,i usput ,imaju li uglavnom svi pc-evi dual-voltage PSU ili trebam kupit step down transformator za pc,

Nek ti ćale radije pošalje pare pa si tu ubodi komp... nemaš problema sa carinom, nemaš brige oko drndanja prilikom dostave i ostaviš pare u domaćem dućanu :)

15 godina
Sabbathian kaže...
platypuss kaže...

Nek ti ćale radije pošalje pare pa si tu ubodi komp... nemaš problema sa carinom, nemaš brige oko drndanja prilikom dostave i ostaviš pare u domaćem dućanu :)

...i nemaš problema sa garancijom.

Zadar živi vječno!
13 godina
neaktivan

Istina je da je tamo kupit komp jeftino, ali kad ga kupuješ iz Hrvatske i opale ti carinu+ 25% (ja mislim) pdv-a onda ti ispadne isto, ako ne i skuplje nego da kupiš ovdje. Zato ti preporučam i zbog garancije i svega kupi komp ovdje.

Razmisli nešto ti se pokvari, a ti to moraš slati u Ameriku? ^^ možda možeš srediti garanciju i ovdje, ali tko če se s time zahebavati, pa kasnije ti reču pošaljite to gdje ste kupili, pa onda čekaj 2 mjeseca da ti dođe nazad.

16 godina
neaktivan

Carine na informatičku robu - nema.

PDV je 25% - to dodaj na cijenu compa koju ti otac plaća.

Troškovi prijevoza.

I to je to.

Garancija - ukoliko je konfoguracija gotova, zaboravi.

Ukoliko uzimaš komponente - šalješ proizvođaću na reklamaciju. 

Kupovao sam ponešto inf. robe iz SAD-a, jer u to vriejme kod nas nije bilo onoga što sam tražio. 

Nije neka nauka. Platiš, dobiješ obavijest od pošte da podigneš, na pošti platiš PDV. Vozi doma. 

14 godina
Gaming pc shipping

Nek ti stari pošalje tih 7000kn na račun i ekipa ti ovdje složi još bolju konfu, a imaš i garanciju na komponente. {#}

Sretno!

DM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gaming pc shipping

nipošto da ti nešalje ništa poštom, pogotovo tako teško i kabasto..

jedino da ti uzme neki laptop i donese sa sobom,

a imaš doduše i Alienware X51 koji je kao xbox konzola, i može se uzet za te nove.... te ga nije problem donjet....

ali slanje poštom nikako....

imao bi previše troškova tako da ti se to neisplati 

HD Portal - pogled u svijet visoke rezolucije www.hdportal.eu
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Gaming pc shipping

Kao što je kolega rekao ili neka ti pošalje novac ili čekaj dok on stigne pa neka ti kupi ovdje . 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
13 godina
Gaming pc shipping

Kakva amerika, evo ti shipping bez carine iz zagreba:

CPU
MBO
GPU

RAM

HDD

PSU

CPU COOLING

CASE

DVD

Something lurks in the dark corners of space, something powerful enough to kill a Reaper.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice