Programera partnera za komercijalni projekat

poruka: 6
|
čitano: 3.980
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Tražim vrlo kvalitetnog programera (PHP, MySQL, Javascript, HTML5) za komercijalni projekat za poznate naručitelje. Procedura, napravio bi se mali demo i ako bude odobren dijeli se zarada. 'Poznati naručitelj' je kompanija koja je izrazila želju da naruči ako bude radilo kako treba. Mogućnost licenciranja drugim kompanijama iz iste branše. Želim naglasiti da nema garancije da će proizvod biti naručen ali postoji realna vjerojatnost da će netko iz branše naručiti ako prvotna kompanija odustane, jer je vrlo inovativno i u trendu (ako dozvolite subjektivan dojam). Konkretno to znači da bi partner trebao isprogramirati demo i to je njegov ulog (ne plaćam demo), cca 10-20h. Potencijalna zarada je u tisućama EUR (min.)

Molim samo ozbiljne ponude kvalitetnih programera koji su spremni na trajnu suradnju, jer realno je očekivati održavanje i nadogradnju sistema (uz naplatu). Hvala unaprijed na razumijevanju i na ozbiljnim ponudama. Posjedujem iskustvo, rezultate i očekujem ozbiljnog suradnika sa kvalitetnim karakterom (moguća je trajna suradnja).

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 17:29 (Dagg).

0 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Programera partnera za komercijalni projekat
Dagg kaže...

Tražim vrlo kvalitetnog programera (PHP, MySQL, Javascript, HTML5) za komercijalni projekat za poznate naručitelje. Procedura, napravio bi se mali demo i ako bude odobren dijeli se zarada. 'Poznati naručitelj' je kompanija koja je izrazila želju da naruči ako bude radilo kako treba. Mogućnost licenciranja drugim kompanijama iz iste branše. Želim naglasiti da nema garancije da će proizvod biti naručen ali postoji realna vjerojatnost da će netko iz branše naručiti ako prvotna kompanija odustane, jer je vrlo inovativno i u trendu (ako dozvolite subjektivan dojam). Konkretno to znači da bi partner trebao isprogramirati demo i to je njegov ulog (ne plaćam demo), cca 10-20h. Potencijalna zarada je u tisućama EUR (min.)

Molim samo ozbiljne ponude kvalitetnih programera koji su spremni na trajnu suradnju, jer realno je očekivati održavanje i nadogradnju sistema (uz naplatu). Hvala unaprijed na razumijevanju i na ozbiljnim ponudama. Posjedujem iskustvo, rezultate i očekujem ozbiljnog suradnika sa kvalitetnim karakterom (moguća je trajna suradnja).

Ovo dvoje ti rijetko ide skupa. Dobri programeri/dizajneri/... nežele ulaziti bez garancije. 

Osim toga spominješ tisuće eura. Zar ti nije bolje sad dati par stotina € programeru pa ostatak zadržati? 

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
14 godina
neaktivan

zamolio sam ozbiljne ponude a ne mišljenje. Hvala na uvažavanju

14 godina
neaktivan

Čini se iz priloženog da kod nas baš i nema poduzetničkog startup duha u IT, samo rad po narudžbi :) Dobro je znati, hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 13:44 (Dagg).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

A gle, osobno mi se čini da si okej postavio stvari, nego bilo je već toliko postova sličnog sadržaja (nemam znanje, ne želim ga steći, i ne želim išta uložiti, ali trebam programera da mi nešto napravi pa ako stvar uspije možda će biti plaćen) - i nijedan post da je ikada ikome takav projekt uspio, iako u stvarnost vjerojatno pokoji jest - da su ljudi postali vrlo vrlo oprezni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ah hvala na pojašnjenju, ima smisla tvoj zaključak. Jest da sam ja u namjerama recimo ozbiljniji od prosjeka i da imam track record ali ovo što si rekao je sve razumljivo. Trebalo bi postavit neki portal gdje bi se ljudi uparivali zaozbiljno, tj sa svim parametrima koje ovdje ipak nije moguće javno iznositi. Nešto tipa Cofounders Lab

Po meni potencijalni suradnik mora samo procijeniti ozbiljnost i track record tražitelja, tako da procijeni da li se isplati više zarada do 1000 EUR ili eventualna trajna zarada kao suvlasnika projekta. Ključ je u procjeni ozbiljnosti i kvalitete partnera koji traži suradnika. Ali bez uvrede ikome, nije ni znanje programiranja baš tako nedostižno da bi se odbacivalo ponude koje nisu u rangu Google ili Facebook poslodavca. Postoji nekolicina vrsnih programera (koji su većinom angažirani) i postoji veliki broj njih koji nemaju pretjerano znanje (ali to nisu skloni prihvatiti prema mom iskustvu). U svakom slučaju probao sam ovdje da vidim da li će se desiti kakav kvalitetan odgovor.

Ako samo mogu dodati za kraj, na zapadu je jako bitak faktor uspjeha suradnja i zajednički nastup i rizik, a ne 'plati me odmah' princip.

hvala još jednom

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 11:47 (Dagg).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice