ovo mi traje od pocetka ljeta bavim se VEslanjem, otprlike se smanjuje malo se povecava kad ispruzim prste zaboli me u sredini sake i ta se voda skupi uglavnom je tvrda neznam jeli to uopce voda ali je malo mekano, bio 5 puta u doktora i nista neznaju sto je led sam stavljao ali nije bas puno pomoglo molim vas pomoc HVALA!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tesko ce ti neko ovdje pomoci ako doktori ne mogu!
ovo mi traje od pocetka ljeta bavim se VEslanjem, otprlike se smanjuje malo se povecava kad ispruzim prste zaboli me u sredini sake i ta se voda skupi uglavnom je tvrda neznam jeli to uopce voda ali je malo mekano, bio 5 puta u doktora i nista neznaju sto je led sam stavljao ali nije bas puno pomoglo molim vas pomoc HVALA!!!!
Dođi kod mene ja cu ti prepisat recept, isuse pa koga ti nas smatraš doktorima?!
Mislim ne želim sad tu nešto filozofirat ali stvarno u zadnje vrjeme nastaju teme koje stvarno nemaju nikakve veze sa BUG forumom. Pitaj na nekom forumu koji je specializiran za sportaše.
lol pa ja san na bug forumu zbog igra al eto probao sam ovde nemorate bti trolovi ako neznate nemojte nista pisat
lol pa ja san na bug forumu zbog igra al eto probao sam ovde nemorate bti trolovi ako neznate nemojte nista pisat
Wait what?Vjerojatno neznas sta znaci internet troll.Ali eto kao sto ti je kolega rekao ako neznaju doktori sto je tesko da cemo mi znat
Prvo nije samo voda, ta tzv voda je limfna tekucina + tekucina za podmazivanje zglobova koja se povecava usred upale zgloba...
Glavno ostavi se veslanja i to je to... nema ti druge jer je trenutačno hrskavično tkivo gotovo nemoguće liječiti bez uzasno skupih operacija koje opet nisu trajne...
potpis: Student medicine...
A da odeš kod svojeg doktora umjesto da medicinske probleme pokušavaš rješit na ovom forumu?
kazu doktori da je to nesto izteguta tetiva i da drzim led al jel mi to bas puno pomoglo !? nije... I neznan bas sta su iternet tollovi doslomi je da recen ;)