Usain Bolt

poruka: 96
|
čitano: 17.740
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Usain Bolt
scorpion667 kaže...

Gledao sam ga danas, a i kada je rekord na 100 oborio. Brutalno brzo trči... Neznam za vas, al ja mislim da je on Alien.Smijeh. Ljudsko biće onako nemože trčatiIznenađen

Što je danas trčao,  nisam gleda?

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
17 godina
neaktivan

štafetu.... mladosti Belji se

ex biljna uš, puknite me toljagom po lusteru možda ugledam zvjezdicu više
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2009 2:52 ((s)izgoreo).
16 godina
seneka kaže...

zašto misliš da su imuni na novac,ili je nemoguće takve stvari tempirati u toj disciplini?

Nemoguće je takve stvari tempirati u bilo kojem sportu. Nije svijetski rekord matematički zadatak pa da ga prvo riješiš sa svim međukoracima, pa drugi puta skratiš, a treći samo napišeš rješenje.

On ima, ako se ne varam, 22 godine, a sportski vrhunac se smatra sa 24 (do 26) godina (zavisi od sporta do sporta - u F1 je zasigurno drugačije), tako da možemo očekivati još koje rušenje od njega.

Kada je u Pekingu par metara prije stao i počeo slaviti, a srušio WR, onda smo mogli tvrditi da u tom trenutku to nije bio njegov maksimum.

Čak i sada možemo tvrditi da na 200 metara njegov maksimum nije 19.19. Zašto? Ne zato jer si on namješta da još jednom skine WR, nego jer nema kvalitetnu konkurenciju. Ja garantiram da je u toj utrci postojao čovjek kojem je vrh vrhuova 19.19 i da je otrčao to vrijeme, Bolt bi imao vrijeme 19.17/8.

Ista stvar kao i na treningu. On nikada nije ni blizu WR na ikojem treningu iz čistog razloga što nema te adrenalinske injekcije koju natjecanje napravi i nema konkurenciju koja će ga potjerati i koja će iz njega izvući 110% njegovih kapaciteta.

Ja osobno, ma koliko se trudio na treninzima i kakav god jak sparing partner bio (pošto na Jarunu ima više klubova, znali smo čak i simulirati utrku - konkurencija pored nas, ali ni mi ni oni nisu bili blizu vremena koji se postigao na trci) nikada nije uspio izvući maksimum od mene.

Zapravo, samo pogledajte atletiku. Na nešto dužim trkama, u utrci znaju biti "zečevi", odnosno plaćenici koji će određenu dionicu otrčati u određenom vremenu (recimo u trci na 4 km, postojat će 4 zeca od kojih će svaki pretrčati 800 metara - napamet govorim) tako ga iz sportaša izvuku maksimum maksimuma.

On nikako, niti pod kojim uvjetima, ne može tempirati svoje završno vrijeme, a pogotovo ne vrijeme koje nikada nitko prije u povijesti nije postigao.

Čak i da kojim slučajem može i da to radi, čovjek ne bi sam sebi otežavao posao i skinuo svoj RW za 11 stotinki (što je na 200 metara ogromno veliki pomak).

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan
Usain Bolt

Usain Bolt je legenda divim mu se trči ko gepard srušio je rekord na 100m i na 200m

17 godina
neaktivan
Usain Bolt

Objasnjenje zasto je Usain tako brz

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 0:30 (zlo).
17 godina

krivi si stavio metni 3/5

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice