Slobodna borba - prehrana + treninzi

poruka: 18
|
čitano: 5.986
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ajde ljudi da vidim koliko ima sportaša..odnosno ljudi koji se bave slobodnom borbom..di trenirate..jeste imali kakve mečeve.....kako se hrante...što mislite napraviti u MMA svijetu ;)

MMA is not game , MMA is life!!!
17 godina
neaktivan

sta se niko ne bavi slobodnom borbom....bar rekreativno

16 godina
neaktivan
pa ja doma tu i tam slobodno prebijem brata dok mi kopa po stvarima.
Jahao sam pješice.
17 godina
neaktivan

hahha..... :) i ja radim to redovno kao i ti :)) al me zanima nešto više :) borba s drugim dečkima(MMA) ,treninzi,prehrana i slično :D  nevjerujem da nema nikoga ko trenira MMA

16 godina
neaktivan

Ne znam uopce gdje i ima trenirati tako nesto. Bar u Zg. Nedavno sam pokusavao nac JJC klub gdje bi rekreativno trenirao ali nista. Do prije par godina sam trenirao bar tri puta tjedno Judo rektativno i tako par godina a prije toga sam se bavio boksom. Svakodnevni trening i odprilike svaka dva tj. mec i tako godinu, dve dok mi nije bilo dosta razbijenog nosa. Imam veliku zelju bavit se sa jjc jer ga obozavam. Imao sam prilike nauciti osnove, dobar dio toga znam iz juda i vjestina je predobra. Tak ak netko zna neki klub sa strucnim trenerom neka napise.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 20:46 (Dim).
17 godina
neaktivan

pod jjc misliš na??

Ako misliš na jiu jitsu klub znam za jednog u kojem sam trenirao..nalazi se u Dubravi iznad bivše Name.....po meni je ako voliš taj sport(kao što ga ja volim) nije mi bitno oću doći doma razbijenog nosa :D ..možda se čini ludo ali tako je..naravno uvijek dam sve od sebe i nedam da se to dogodi :)

16 godina
neaktivan

Kak se zove taj klub?

Svi smo imali razbijene ili bar natucene noseve u Lokomtivi. I najbolji i slabiji. Jednostavno sastvni dio boksa. U judou i jijitsu nikada. Samo stotine masnica, slomljenih noznih prstiju i rucnih te udaraci zbog previse ljudi na tatamiju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 21:04 (Dim).
17 godina
neaktivan

zvao se BJJ Dubrava....ali je sad prešao na novu lokaciju(tu kod Name) i neznam točan naziv...al ti mogu saznati za dan dva kad se čujem s trenerom ;)

15 godina
protjeran
RE: Slobodna borba - prehrana + treninzi
luka_cro kaže...
pa ja doma tu i tam slobodno prebijem brata dok mi kopa po stvarima.

Hahahahahahahahahahahaha !

um caruje dok snaga ne popizdi
17 godina
neaktivan

eto ja da kažem imam tri amaterske borbe....jednu u bjelovar i dvije u sloveniji....od toga score dvije pobjede i poraz...

Jebe**ni janez me isprebijao :)

16 godina
neaktivan

Adj pls, pa napisi tu. Trazil sam na netu i nista konkretno nisam nasao. Imam opaku zelju a i dobil sam prek 20kg od kad sam stal. Ja sam vec u tridesteima tak da me ne zanima nista osim rekreativnoga iako poznavajuci sebe to postane turbo rekreativno ak mi je dobro.

Supre da ima ekipe kaj se bai time i kod nas. Obozavam gledat MMA i ne propustam nista . Dao bog da se to malo razvije kod nas i da se pojavi vise kvalitetnih ljudi koji su spremni ulozit sebe u taj job.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 21:12 (Dim).
17 godina
neaktivan

budem ga zvao sutra onda pa ti javim :) ma sve je to super :) ja ponekad starog znam povesti na trening(kada je borba u parteru..ne želim da gleda kad se ubijamo u stend up borbi) i full mu se svidjelo...sad ponekad zna doći i odraditi trening s nama ...

klub je znač svestran....al primarna uloga mu je brazilski jiu

16 godina
neaktivan

Ma ti treninzi su najbolja stvar. Nema te teretane koje ta dofura do takve tjelesne i mentalne spreme. Steta kaj vise ljudi to ne zna. btw. ja sam uvijek najvece okrasaje imal na sparinzima a najvise sam volil gusit one studente kaj dodu u Zg, sala mala

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 21:24 (Dim).
17 godina
neaktivan
Evo i ja treniram kickboxing...

Trener mi amaterski prvak svijeta... :)
17 godina
neaktivan

jooojj..parterrr <3 <3  tu sam ko doma :D  pogotovo ovo kaj ti kažeš :) nas par(čitaj 3,4) poslije svakog treninga smo ostajali najmanje pola sata i samo borba u parteru..još onako umorni i sve :) ma to je zakon ...

a još kad ti se neko zamjeri pa ga sportski dobiješ :) di ćeš većeg gušta :D a kasnije zajee..bancija onog koji je izgubio :D

a da negovorim o mentalnoj i fizičkoj spremi nakoon dva tri mjeseca brazilskog jiua..ni jedna teretana to nemože napraviti

EDIT:

di treniraš?? kako ti se zove trener :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 21:27 (Hrvojestr).
16 godina
neaktivan

Ma ja sam treniral ko Sertica boks u Lokomotivi. Nakon toga sam bil u Judo klubu Lika a nakon toga sam sam isal u jedan mali klub kaj se povlacil po teretanama i na kraju se raspal. Na pocetku je bil u Ilici. Sad sam zadnje 3 godine totalno out jer sam imal terenski posao i nije me bas bilo doma. Sad imam opet zelju za treninzima.

Bilo je dosta dobrih decki kaj su isli po submisson turnirima i par dobrih judasa u kubu i bilo je super jdno vrijeme.   Nakon toga su pocela razna sranja i gotovo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 21:35 (Dim).
17 godina
neaktivan

ajde super da se vratila želja :D :D čim počnu prvi treninzi opet ce sve bit na mjestu :D

znam po sebi...imao sam težu ozljedu ramena nakon jedne borbe i nisam trenirao 6mj...a kad sam se vratio...ma nemogu to riječima opisati =))))

meni je vrlo bitna ekipa s kojom treniram...bio asm u jednom klubu gdje je bila loša ekipa...dosta je da kažem da sam tamo prove dva mjeseca....svaki trening se "zakačimo" oko nečega...skoro svaki put je to bilo zbog sparinga(nemožeš ići punom snagom na treningu )

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 21:40 (Hrvojestr).
16 godina
neaktivan

Koliko sam skuzio jjc nema napretka bez laganih borbi gdje jedan drugome pomazete i tak se ustelas.

Ali je zato boks znao bit lom. Trenirali smo svaki dan ali besplatno. Imali smo obavezu svaki put doc na trening i na Zlatne rukavice. Kad nebi dosal na trening isal je sparing sa boljim i tad sam imal najvece okrsaje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 21:45 (Dim).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice