NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.528
|
čitano: 773.550
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Ima li navijaca Knicksa ovdje?
10 godina
neaktivan
NBA liga

sigurno su neodlucni kamo dalje zbog situacije oko Mela :)

artuditu
12 godina
NBA liga

samo purple and gold 

15 godina
neaktivan
NBA liga

Ma ebo Mela, covjek ima non-trade klauzolu i prihvatio bi samo trade u neki contender tim od kojih ne mozes izvuc nista jednako po vrijednosti. Cijela ta situacija sa njim je sranje. Vise sam pitao zbog 4 produzetka borbe protiv sudija i Atlante.

17 godina
the. Shelby kaže...

Ma ebo Mela, covjek ima non-trade klauzolu i prihvatio bi samo trade u neki contender tim od kojih ne mozes izvuc nista jednako po vrijednosti. Cijela ta situacija sa njim je sranje. Vise sam pitao zbog 4 produzetka borbe protiv sudija i Atlante.

a tekma je bila krada, pokrali su knickse.

a sad sto se tice samih knicksa, jako glupa uprava a i trener. kao prvo melo je odlican igrac, naravno da nije ko prije kad je bio na vrhuncu al je trenutno bolji igrac od jednog wadea. jedino sto mu fali je ona eksplozivnost koju je prije imo, i trebo bi se pocet trudit obranu igrat. uprava je glupa jer umjesto da gradi oko mela i dovodi mu igrace koji ce mu pomoc napast bar bolju poziciju na istoku, oni dovedu rosea i noaha(koji je rupa i moze mozda igrat u nekoj losoj momcadi eurolige). sad je vec mozda i malo kasno da knicksi ista izgrade oko mela i nek ga trejdaju kako kazes u neki contender tim, recimo nek od cavsa probaju izvuc nesto. pa lebron je i sam reko da zeli igrat s melom, wadeom i paulom, ovako vec moze rjesit mela, wade dode kad mu ugovor istekne a paul je free agent ovo ljeto. bilo bi zanimljivo vidjet tu cetvoricu zajedno u momcadi.

12 godina
mar123 kaže...
the. Shelby kaže...

a tekma je bila krada, pokrali su knickse.

a sad sto se tice samih knicksa, jako glupa uprava a i trener. kao prvo melo je odlican igrac, naravno da nije ko prije kad je bio na vrhuncu al je trenutno bolji igrac od jednog wadea. jedino sto mu fali je ona eksplozivnost koju je prije imo, i trebo bi se pocet trudit obranu igrat. uprava je glupa jer umjesto da gradi oko mela i dovodi mu igrace koji ce mu pomoc napast bar bolju poziciju na istoku, oni dovedu rosea i noaha(koji je rupa i moze mozda igrat u nekoj losoj momcadi eurolige). sad je vec mozda i malo kasno da knicksi ista izgrade oko mela i nek ga trejdaju kako kazes u neki contender tim, recimo nek od cavsa probaju izvuc nesto. pa lebron je i sam reko da zeli igrat s melom, wadeom i paulom, ovako vec moze rjesit mela, wade dode kad mu ugovor istekne a paul je free agent ovo ljeto. bilo bi zanimljivo vidjet tu cetvoricu zajedno u momcadi.

ne ide melo nigdi!

16 godina
NBA liga

Celticsi protiv Raptorsa večeras. Borba za 2. mjesto na Istoku, trebala bi biti zanimljiva utakmica. Ako Boston dobije, stvoriti će prednost na Torontom. Kao fan Celticsa, bio bi prezadovoljan i sa 3. mjestom na istoku, a kamoli sa drugim. Uzbudljivi dani za nas, Netsi su uvjerljivo najgora momčad lige tako da imamo najbolje šanse za 1. pick na sljedećem draftu i ogroman cap space. Samo malo strpljenja što se tiče povlačenja pravih poteza i Boston se može vratiti u borbu za naslov kroz sljedećih par godina. Imaju sve predispozicije za to.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
antimadridista kaže...

Celticsi protiv Raptorsa večeras. Borba za 2. mjesto na Istoku, trebala bi biti zanimljiva utakmica. Ako Boston dobije, stvoriti će prednost na Torontom. Kao fan Celticsa, bio bi prezadovoljan i sa 3. mjestom na istoku, a kamoli sa drugim. Uzbudljivi dani za nas, Netsi su uvjerljivo najgora momčad lige tako da imamo najbolje šanse za 1. pick na sljedećem draftu i ogroman cap space. Samo malo strpljenja što se tiče povlačenja pravih poteza i Boston se može vratiti u borbu za naslov kroz sljedećih par godina. Imaju sve predispozicije za to.

ceka se opet mitsko finale LAL-BOS samo sa drugim facama sada

10 godina
neaktivan
Kakvu je utakmicu imao Nikola Jokic u medison squere gardenu,hramu kosarke kao sto kazu.Rekord karijere ponovo oboren ,40 poena i totalna dominacija protiv NYK.Da li ce evropa posle dirk nowitskog dobiti taj kalibar igrača uskoro al realno kako je krenuo vjerovatno da hoce
10 godina
protjeran
NBA liga

Briga nas za Jokića ko i za lanjski snijeg.

10 godina
neaktivan
Sto te muci Jokić 😁😁😁,cemu kompleks nepotrebno,ovo je NBA tema ... Pricam o senzacijama mladog košarkaša kojem skidam kapu zbog njegovih igara sa 21 god u najjacoj kosarkaskoj ligu,tebi vjerovatno nije nesto jasno jer se ne razumijes mnogo izgleda u kosarku.NBA liga je drugi svijet a vjerovatno ne pretpostavljas koliko je tesko igrati jos sa 21 god tamo i još dominirati ovako
10 godina
neaktivan
NBA liga

Jokić je nevjerojatan igrač, minutaža i brojka su mu u usponu, svakako ima ogroman talent 

12 godina
NBA liga

upravo zato sto je nba tema, samo spamaš sa jokićem a ostalu ligu vjv i ne pratiš

17 godina
NBA liga

Malo je dosadno da ti tu napises post o jokicu nakon svake tekme denvera. Ok svi koji pratimo ligu smo bidli ucinak jokica, nije ovo tema da iznosimo ucinke nakon tekme. Mogli bi raspravljat o temi nekoj da pokrenemo neku dobru diskusiju. Neda mi se stalno o jedno te istom drobit. 

Eto, sto mislite koje momcadi bi mogle u finale osim cavsa i gswa? I zasto?

12 godina
NBA liga

pa ja sam misljenja da bi wizardsi lako mogli u finale ako nastave sa ovakvim partijama, cavsi ih pobjedili pukom srećom a wall se ove sezone pretvorio u zvijer, a puno mu pomazu i beal, porter i morris

10 godina
protjeran
Dado91 kaže...
Sto te muci Jokić 😁😁😁,cemu kompleks nepotrebno,ovo je NBA tema ... Pricam o senzacijama mladog košarkaša kojem skidam kapu zbog njegovih igara sa 21 god u najjacoj kosarkaskoj ligu,tebi vjerovatno nije nesto jasno jer se ne razumijes mnogo izgleda u kosarku.NBA liga je drugi svijet a vjerovatno ne pretpostavljas koliko je tesko igrati jos sa 21 god tamo i još dominirati ovako

Kompleks hahaha

Ne muči me nego si dosadan i naporan. A po onom donositi zaključke o mojem znanju o NBA samo govori o tvojem znanju 

10 godina
protjeran
mar123 kaže...

Eto, sto mislite koje momcadi bi mogle u finale osim cavsa i gswa? I zasto?

Veliko iznenađenje bude ako ova dva protivnika ne budu opet u finalu, njih jedino mogu poremetiti ozljede nekih bitnih igrača. Mogli bi Spursi iznenaditi, oni su uvijek tu, standardno pri vrhu ali neki ključni igrači već dobro u godinama a sezona duga. Na istoku dobri Celticsi i Wizardsi, pa i Toronto ali mislim da ne mogu protiv Cavsa ali ko zna.... Mene razočarali Pistonsi dosad, očekivao sam da bi se mogli boriti za 4-5 mjesto ali ništa od toga. Ako uspijemo dogurati do playoffa idu Cavsi a znamo što to znači 

17 godina
NBA liga

Na istoku nade polazem u celticse(kad je fan lakersa ovo reko..), jedino oni igraju konstantno i dobro, druga najbolja momcad istoka su. Toronto po meni nema sanse protiv cavsa, chokali su u bitnim tekmama, ostalo su dobili al istok je bas los. 

Zapad je vec malo zanimljiviji, imamo spurse koji su drugi najbolji u ligi, kawhi vrhunski, samo malo ih ozljede muce i ta starost igraca. Dao bih sve da ih vidim u finalu, realnost je malsimalno finale konferencije. Jos bi reko da bi memphis mogo poremetit tu racune, jako dobra momcad, ako ostanu zdravi i ne previse umorni za playoff nece ih bit lagano proc, tesko da ce u finale ali moguce da ce oslabit protivnika. 

Jel i vama vec dosadilo gledat jedno te iste momcadi na vrhu?

nadam se da ce sto prije bljesnut sixersi, bucksi, minesota, lakersi, sunsi i ostale mlade momcadi. 

Isto tako se nadam da ce netsi i kingsi propast jer gluplje vodstvo od njih imaju nozda samo bullsi(koje jadni butler mora drzat na zivotu). 

10 godina
neaktivan
Pa pisem logicno nakon svake utakmice u kojoj pomjeri svoje granice mada vise necu pisati jer je postalo uobičajeno da dominira iz utakmice u utakmice,sad smo svi navikli ... Postaje rutina vec,i sinoc protiv klivlenda fantazija 😁😁😁😁😁😂😂
9 godina
neaktivan
NBA liga

Šteta što bi Cavsi mogli izbjeći jednog od Bostona i Washingtona. Mislim da neće imati problema protiv Raptorsa, a za finale istoka će biti ludo.

Ako Boston ode tamo očekujem Bradleya da odigra maestralno u obrani protiv Irvinga. Jedina šansa bi im bila da nekim slučajom JR Smith ima lošu predstavu ako bi koristili Thomasa na njemu, makar bi mu u tom slučaju dao nešto manje minuta.

Kod Washingtona bi jednini problem bio zaustavljanje Jamesa, mislim da duo Porter i Oubre nisu dovoljno dobri da zaustave kinga.

Na zapadu očekujem finale Warrorsa i Spursa u kojem bi Spursi mogli nešto uraditi, u Rocketse nemam nade jer je poznato da D'Antonijeve ekipe i nisu nešto u playoffu.

Utah je zanimljiva ekipa, Rudy bi mogao izdominirati ako bi preko njega protiv Warriorsa igrali. Hill je ove sezone jedan od naboljih playeva u oba smjera. Iako nema toliko asistencija igra brutalnu obranu i postoci za 3 su mu odličnih 40%. Hood je ove sezone pokazao da može biti solidna opcija ako Hayward nije raspoložen. Johnson i Ingles sa klupe su im vrlo zahvalni igrači koji generiraju dobar spacing. Uglavnom Jazzeri se vraćaju u vrh, biti će zanimljivo ih gledat za koju godinu il dvije.

10 godina
neaktivan
NBA liga

Ja cekam da se CP3 oporavi i vrati u momcad gdje bi on i Griffin mogli gurati Clipperse daleko, za mene imaju kvalitetu za finale, samo da im se stvari posloze na mjesto. Kaj se tice ostalih vodit ce se velike bitke do kraja playoffa u kojem bi Boston i Houston mogli zakomplicirati stvari očekivanim favoritima Cavsima i Warriorsima. I naravno tu jos vidim Spurse da odu do kraja jer imaju sve kaj im treba za osvajanje naslova

artuditu
16 godina
NBA liga

Veliki sam fan Celticsa ali sumnjam da imamo šanse protiv Cavsa u 7 utakmica. Još uvijek je to velika razlika u kvaliteti ali mislim da bi dogodine Boston sa pametno napravljenim trade-ovima mogao biti dobra konkurencija Cavsima. Već sad je to odlična ekipa sa vrhunskim sistemom, mislim da su jedna od najjačih ekipa kad se gleda samo sistem i trenerska ruka ali ipak još fali malo individualnog talenta da se može parirati Cavsima. Nešto što se lako može promijeniti na ljeto jer Boston ima što za ponuditi da se dovedu vrhunski igrači. Šteta što Durant nije izabrao Boston.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 15:33 (antimadridista).
10 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Šteta što Durant nije izabrao Boston.

Durant ide po naslov, prečacem...

17 godina
NBA liga

al sto kad i osvoji naslov? ta momcad gswa ce se raspast za dvije sezone. ako oni sad dignu naslov ostat ce isto, no ako kojim slucajem sad popuse u finalu, vec ce doc do promjene rostera, a i curry treba novi ugovor, a za dvije sezone ce polako pocet isticat ugovori ostalih. kd je potpiso na dvije sezone, ovo mu je prva, ako sljedece ne dignu(a smatram da nece jer ce se pojavit konkurenti vec) mislim da kd odlazi dalje, negdje gdje ce potpisat petogodisnji ogroman ugovor, imat ce 29 godina tad mislim i to je vrijeme kad se potpisuje onaj najveci ugovor u zivotu, gsw nema para da mu da nesto bajno, al zato ce bit dosta momcadi koje ce imat.

sve u svemu, ocu rec da ove dvije super momcadi cavsi i gsw nemaju dug rok trajanja, jos sezona dvije nakon ove i gledat cemo nove klince kako vladaju ligom, pa vec sad se vidi kakav potencijal lezi u mladima, i to ne pricam za rukije nego ove koji imaju 22-23 godine. mislim da sixersima treba jos sezona dvije i oni ce bit u top 4-5 istoka. vukovima isto tolko. jedina momcad koja je uvijek tu su spursi, al to zbog jako dobre politike u vrhu kluba i odlicnog(po meni najboljeg) trenera koji od bilokog napravi dobrog rotacijskog igraca.

10 godina
neaktivan

Što bih sve dao za rivalstvo sixersa i lakersa uff..  iskreno se nadam da Durant neće osvojit naslov jer nije čovjek, čak i ako ga osvoji ne vrijedi mu pišljiva boba...kao da je jedini u povijesti koji će ostat bez prstena u svojoj karijeri, ovo je era LeBrona Jamesa, nisam njegov veliki fan ali od mene ima respect... 

17 godina
mattax kaže...

Što bih sve dao za rivalstvo sixersa i lakersa uff..  iskreno se nadam da Durant neće osvojit naslov jer nije čovjek, čak i ako ga osvoji ne vrijedi mu pišljiva boba...kao da je jedini u povijesti koji će ostat bez prstena u svojoj karijeri, ovo je era LeBrona Jamesa, nisam njegov veliki fan ali od mene ima respect... 

s ovim se u potpunosti slazem

12 godina
NBA liga

nudim besplatan stream za nba,nfl,nhl i mlb preko mog acca na hdsports.ca, testiram koliko ljudi moze na njega gledat istovremeno, posto su prvi testovi bili pozitivni odlucio sam tu podijelit

ako će sve radit kako spada ostavljam da gledate za djabe, al mozete donirat pokoji dolar ako hoćete 

za mail i sifru mi se javite u pp

12 godina
NBA liga

17 godina
NBA liga

svakako ce bit zanimljivo vidit wessa s ovima.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Bas ga je bilo zanimljivo gledati, borio se svim silama da uzme treceg MVP-a, trazi da mu se doda lopta, dize ruke, ne vraca se u odbranu da bi trcao prvi kontru... Wall kad je na njemu odigrao odbranu htio je da se tuce. A one reakcije poslije kosa je malo reci da su mu maloumne.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice