Evo nova ponuda i to Ferguson ponudio za Modrića 30 milijuna funti.
Mislim da je pametnije da Modrić ostane u Tottenhamu, imati će veću slobodu........
Evo nova ponuda i to Ferguson ponudio za Modrića 30 milijuna funti.
Mislim da je pametnije da Modrić ostane u Tottenhamu, imati će veću slobodu........
Sad on i parker ubijaju
Nadam se da će ostati, sad mi se čini da kroz godinu dvije zajedničkog igranja mogu postati jedan od ozbiljnijih veznih parova.
Još ako Bale ostane, i nabavka nekog rasnog strijelca, gdje bi im kraj bio
Luka u Relu za 37 milijuna eura / Luka u Realu za 30 milijuna funti.
Kakva je to cijena za takvog igrača????
Da je španjolac ili brazilac koštao bi minimalno 50 milijuna eura
Mada je i 300... mi sirotanovići od toga imamo koristi kao i od preprodaje messija.
Okej možda imamo posrednih posljedica - jer, masni dio tih para
upohlepit će mamići. Onda ćemo imat koristi utoliko što će gazda Zdravko s tim desecima
milijuna para još jače pustit korijenje u maksimirskoj, pa eto, BBBovci će imat zanimacije
da do smrti protestiraju i ruše ugled rvacke na gostovanjima kluba.
Modrić vrijedi najviše 20 milijuna eura ne funti, pumpaju mu cijenu a i kao igrač nije nešto....rijetko zabija, poneku asistira, šut nula bodova osim ako nešto uleti slučajno, pregled igre nije loš kao niti dribling koji bi bio bolji da ima malo više m....centaršut i duge lopte ajme majko svako treću pogodi....ima daleko boljih igrača, on je samo prosijek ali nikako svijetska klasa. Ovo je moje mišljenje tako da se ne ljute ostali koji se ne slažu.
Modrić vrijedi najviše 20 milijuna eura ne funti, pumpaju mu cijenu a i kao igrač nije nešto....rijetko zabija, poneku asistira, šut nula bodova osim ako nešto uleti slučajno, pregled igre nije loš kao niti dribling koji bi bio bolji da ima malo više m....centaršut i duge lopte ajme majko svako treću pogodi....ima daleko boljih igrača, on je samo prosijek ali nikako svijetska klasa. Ovo je moje mišljenje tako da se ne ljute ostali koji se ne slažu.
Aha, dakle ti si zapravo toliko pametan da su svi ovi scauti, treneri, izbornici i ostali koji se profesionalno bave takvim stvarima, zapravo glupi?
Ili možda je obrnuto?
Vidi se da si STRUČNJAK...
Toliko prašine se diže oko toga da će na kraju ostati tu gdje je...
Evo nešto novo i po meni očekivano, ipak ga je Murinho doveo u Real..Ruski milijarder poslao ponudu za Modrića!
evo nešto staro -novo Luka Modrić odlazi iz Reala?
Modrić ponovo na meti UnitedaOpet cirkus oko Modrića: Realu stiže nemoralna ponuda za Luku
Luka Modrić najbolji veznjak po Transfremarktu.
Luka Modrić najbolji veznjak po Transfremarktu.
I, jesi promjenio mišljenje o Modriću iz svog prvog posta?
:)
btw. postojanje ove teme blows my mind