Modrić - 35milijuna eura plus Drogba

poruka: 78
|
čitano: 9.319
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Evo nova ponuda i to Ferguson ponudio za Modrića 30 milijuna funti.

Mislim da je pametnije da Modrić ostane u Tottenhamu, imati će veću slobodu........

17 godina

Sad on i parker ubijaju {#}

Nadam se da će ostati, sad mi se čini da kroz godinu dvije zajedničkog igranja mogu postati jedan od ozbiljnijih veznih parova.

Još ako Bale ostane, i nabavka nekog rasnog strijelca, gdje bi im kraj bio

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina

Luka u Relu za 37 milijuna eura / Luka u Realu za 30 milijuna funti.

14 godina
neaktivan

Kakva je to cijena za takvog igrača????

Da je španjolac ili brazilac koštao bi minimalno 50 milijuna eura

15 godina
17 godina

Mada je i 300... mi sirotanovići od toga imamo koristi kao i od preprodaje messija.

Okej možda imamo posrednih posljedica - jer, masni dio tih para

upohlepit će mamići. Onda ćemo imat koristi utoliko što će gazda Zdravko s tim desecima

milijuna para još jače pustit korijenje u maksimirskoj, pa eto, BBBovci će imat zanimacije

da do smrti protestiraju i ruše ugled rvacke na gostovanjima kluba.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 17:29 (overhaul).
15 godina
16 godina

Modrić vrijedi najviše 20 milijuna eura ne funti, pumpaju mu cijenu a i kao igrač nije nešto....rijetko zabija, poneku asistira, šut nula bodova osim ako nešto uleti slučajno, pregled igre nije loš kao niti dribling koji bi bio bolji da ima malo više m....centaršut i duge lopte ajme majko svako treću pogodi....ima daleko boljih igrača, on je samo prosijek ali nikako svijetska klasa. Ovo je moje mišljenje tako da se ne ljute ostali koji se ne slažu.{#}

Frka85
17 godina
Re: Modrić - 35milijuna eura plus Drogba
stručnjak kaže...

Modrić vrijedi najviše 20 milijuna eura ne funti, pumpaju mu cijenu a i kao igrač nije nešto....rijetko zabija, poneku asistira, šut nula bodova osim ako nešto uleti slučajno, pregled igre nije loš kao niti dribling koji bi bio bolji da ima malo više m....centaršut i duge lopte ajme majko svako treću pogodi....ima daleko boljih igrača, on je samo prosijek ali nikako svijetska klasa. Ovo je moje mišljenje tako da se ne ljute ostali koji se ne slažu.{#}

Aha, dakle ti si zapravo toliko pametan da su svi ovi scauti, treneri, izbornici i ostali koji se profesionalno bave takvim stvarima, zapravo glupi?

Ili možda je obrnuto? {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
stručnjak kaže...

Vidi se da si STRUČNJAK...

14 godina
neaktivan

Toliko prašine se diže oko toga da će na kraju ostati tu gdje je...

15 godina

Modrić čeka potpis sa Realom

Real povisio ponudu

15 godina
15 godina

Evo nešto novo i po meni očekivano, ipak ga je Murinho doveo u Real..Ruski milijarder poslao ponudu za Modrića!

Modrić je prva Moyesova želja ovoga ljeta?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 11:28 (bodija).
15 godina
15 godina

Opet cirkus oko Modrića: Realu stiže nemoralna ponuda za Luku

15 godina

Luka Modrić najbolji veznjak po Transfremarktu.

15 godina
bodija kaže...

Luka Modrić najbolji veznjak po Transfremarktu.

I, jesi promjenio mišljenje o Modriću iz svog prvog posta? 

:) 

btw. postojanje ove teme blows my mind

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice