To što Bearman nije dobio DOTD je kriminal. Dečko je prošlogodišnji traktor dovukao sa samog kraja u bodove.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne može Lando fullat ni sa sto grešaka.koliko je bolid dominantan,kao što sam rekao prošle godine dok je RB vodio još u oba prvenstva da je ML kao Mercedes prije dominantan, da jedan Botas može biti u utrkama drugi :))
BE HAPPY 要開心 : )
Ne može Lando fullat ni sa sto grešaka.koliko je bolid dominantan,kao što sam rekao prošle godine dok je RB vodio još u oba prvenstva da je ML kao Mercedes prije dominantan, da jedan Botas može biti u utrkama drugi :))
Botas je bio odlican F1 vozac. Ne znam zasto bi podcjenjivao njegov talent.
Na kraju krajeva, svih ovih 20 na gridu su CRÈME DE LA CRÈME u vozackim pojmovima.
Mislim, dovoljno je da se podsjetis pocetka 2023 sezone i Aston Martina. Jedan promil konkurentniji bolid i eto ih u vrhu.
Pa kako onda nije uspio zaobići Russela zadnjih pet krugova pogotovo kad znamo da je Russel bio u problemima s mijenjačem, potrošenim softom...? Nije bolid uopće toliko dominantan koliko ti misliš.
Apsolutno je bolid presudan.
Sve i jedan na gridu su odnosu na mene i tebe vanzemaljci (u vozackim sposobnostima), a razliku medju njima 90% cini bolid, ostatak otpada na extra talent i Bozicu Srece.
Istina, postoje iznimke (ono sto se kaze koje potvrdjuju pravila ) u vidu Maxa,Lewisa, Ayrtona, Michaela, Nikija, Juan Manuela...(u svakoj generaciji/dekadi je bio jedan koji je iskakao iz gabarita).
Sve u svemu odlicna trka a ne ono umjetnicko tehnicko sranje u Japanu!
AUDIOFIL
Sve u svemu odlicna trka a ne ono umjetnicko tehnicko sranje u Japanu!
Max je objektivno popusio 6 sekundi u box-u. Da nije bilo toga, puhao bi za vrat Hamiltonu, a vrlo vjerrojatno bio ispred njega.
E da i Russel se maestralno obranio od Landa!
AUDIOFIL
E da i Russel se maestralno obranio od Landa!
i to na 25+ krugova starim soft gumama...
Znači li to da McLaren nije toliko dominantan bolid? Ja mislim da znači baš to.
Pa pogledaj u koliko vremena, odnosno krugova nakon SC restarta je Piastri otišao Russellu na kraju na 15 ili 16s i sve ti je jasno.
McL39 je u prosjeku brži skoro pola sekunde kao što je lani RB20 bio brži od prvog idućeg.
Gotovo nevjerojatno da je McL39 brži skoro sekundu od RB21.
Nevjerojatna razlika i pad performansi RBR-a, a istovremeno rast McL-a.
You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
AUDIOFIL
Ferrariju je najmanje odgovarao SC.
Ferrariju bi odgovarao SC 10 krugova kasnije.
Pa kaj nije Max blizi prelasku u Mercedes ? Verstappen i Antonelli ,brutalna komba. Antonelli ima ogroman potencijal da bude u rangu Maxa.
max ce nastavit u aston martinu uskoro
Ako ovakav bude kao sada čisto sumnjam
lako se to promjeni
Stvar je u tome da Max siguno neće sa konja na magarca. Dok aston ne bude konkurentan mogu ga zaboravit.
Imaju Adriana... novi wind tunel i svašta nešto... to je ekipa koja ulaže i raste i to jako
Ja se nadam da bu Toto ostao pri Russellu.Zasluzio je svoje mjesto u Mercedesu,ove sezone je za sad jedan od ako ne i najbolji vozac.Izvukao je maksimum iz bolida svaku utrku.Uz malo bolji bolid i eto WDC
.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Max po ko zna koji put pokazuje svoju klasu,cudo od vozaca. 
Alonso je to najbolje sazeo (parafrazirati cu):
"Max doveze auto na poziciju koju taj isti auto ne zasluzuje."
Svaka mu cast, bez obzira na sutrasnji ishod utrke.
WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
lando,odustani od karijere
Ovo je poprilicno brza staza i Max je odlicno odvozio..izgleda da RB i nije baš traktor kakvom ga neki prikazuju..prvi Max!Sutra bude zanimljivo,,ocekujem barem jednu crvenu zastavu
Simply lovely.
Koja životinja. Koji luđak.
Dva Maxova pola ove sezone, dva rekorda staze.
Svakim performansom ušutka nova usta.
You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
...ocekujem barem jednu crvenu zastavu
Meni je neverovatno da je neko namenski napravio autodrom i projektovao ga tako da je gotovo cela staza ograđena zidovima. (Šlag na torti je što izgleda ni te zidove nisu lepo izveli, čini se da je Yuki, kada je na treningu očešao zid, zapeo o izbočinu na spoju dva bloka i zbog toga ostao bez točka.)