Ovakvi navijači ne zaslužuju ovako loš Hajduk. Žalosno igraju.

Ovakvi navijači ne zaslužuju ovako loš Hajduk. Žalosno igraju.
neka se nama zekic vratio
13 golova u 11 utakmica and counting.... Klosari
Netrebaš se bojati već navijaj da je kraj, navijaj kao na tribinama. Hajduk je jad i očaj cijelu sezonu osim prve 2-3 utakmice. Pobjedio je dva puta Dinama ni sam ne zna kako.
Netrebaš se bojati već navijaj da je kraj, navijaj kao na tribinama. Hajduk je jad i očaj cijelu sezonu osim prve 2-3 utakmice. Pobjedio je dva puta Dinama ni sam ne zna kako.
Jer je bio bolji od Dinama oba puta. Hajduk je jadan al Dinamo trenutno nije bolji.
Jer je bio bolji od Dinama oba puta. Hajduk je jadan al Dinamo trenutno nije bolji.
Nije bilo bolji već sretniji.
Nije bilo bolji već sretniji.
Dinamo na Poljudu nije stvorio jednu jedinu šansu, prema tome pričati o nekoj sreći je smiješno.
Ali kad već pričamo o sreći, Hajduk je nadigrao Dinamo na Maksimiru u superkupu i srvario više šansi, ali je Dinamo iz svojih šansi zabijao a Hajduk nije. I Dinamo je uzeo superkup. Tada nisam baš slušao o sreći koju ima Dinamo.
Leko je bivši. Sad bude došao još jedan anon.
Leko je bivši. Sad bude došao još jedan anon.
Vrte se u krug
Koga oni je... Stvarno tko tu koga?!
jebeno ishitren potez
al vidit cemo, igraci u volili karoglana, oni su ga i vratili.
Mozda da se budimir jos malo kali po bosni, dok ne potrošimo karoglana
Kad doletiš na podforum HNK Hajduk Split prvo prouči pravopis... "hrvatske navijače" u rečenici piši malim slovom "h".
Ovdje su svi navijači Hajduka pismeni pa nam smeta.
LOL. Već prvi post iznad te demantira.
Ontopic: nogometni svijet je stvarno glup s tim smjenama. Treneru/strategu treba bar 6 mjeseci da nešto napravi a kod nas idu smjene nakon 2 mjeseca. Sad će vratit Karoglana kojeg su smjenili nakon jednog minimalnog poraza, u kojem je Hajduk čak bio malo i bolji od Rijeke. Karoglan je došao neiskusan i vjerojatno bi postao i bolji s vremenom. Onda upravi nije bio dovoljno dobar, a sad odjednom jest. U upravi naših klubova sve sami idioti...
Kad doletiš na podforum HNK Hajduk Split prvo prouči pravopis... "hrvatske navijače" u rečenici piši malim slovom "h".
Ovdje su svi navijači Hajduka pismeni pa nam smeta.
LOL. Već prvi post iznad te demantira.
Ontopic: nogometni svijet je stvarno glup s tim smjenama. Treneru/strategu treba bar 6 mjeseci da nešto napravi a kod nas idu smjene nakon 2 mjeseca. Sad će vratit Karoglana kojeg su smjenili nakon jednog minimalnog poraza, u kojem je Hajduk čak bio malo i bolji od Rijeke. Karoglan je došao neiskusan i vjerojatno bi postao i bolji s vremenom. Onda upravi nije bio dovoljno dobar, a sad odjednom jest. U upravi naših klubova sve sami idioti...
poraza od rijeke?
U redu, kolega je mlad deran pa još ne zna sve.
On Thread;
@Miro je već nekoliko puta napisao, kako VI i MI ne bi trijebali trolati, odn flejmati odn. provocirati na temama Dinamo-Hajduk
S ostalim se slažem.
Uprave štite svoje guzičetine, mijenjaju trenere bez smisla nakon nekoliko lošijih utakmica.
Većina "opakih" navijača su debili koji se lagano narajcaju na mantru; "Leko odlazi", Karoglan odlazi i sl.
Eto, što ste vi doživjeli s onim Jakovlj...ne znam ni kako se preziva ?!
Kakve taj lik ima momčadske uspjehe, da bi ga jedan vrhunaravni klub poput Dinama "ukrao" Rijeci.
Tko je on ?
Prijašnji rez... ?
Nije bio dovoljno dugo trener Hajduka.
*U deset utakmica u svom prvom mandatu krajem prošle godine ostao je neporažen i upisao je sedam pobjeda i tri remija
Eto, to su reference da će biti vrhunaravni trener.
Melnjak baj baj do kraja sezone.
Ako je netko i vjerovao u naslov, sad je definitivno gotovo...
Melnjak baj baj do kraja sezone.
Ako je netko i vjerovao u naslov, sad je definitivno gotovo...
Ti to kao Dinamovac nama, a ?
Mi virujemo do kraja svita da će Hajduk biti prvak.
Nekoć sam i ja vjerovao.
Ali sam shvatio da sam već prestar da bi to doživio
Ova tema je ziva samo kad nam ne ide 😅
Evo malo "vijesti"
Ova tema je ziva samo kad nam ne ide 😅
e pa dabogda vam crkla tema! :-)
Prvaci ....
Pa da nekoga boga konačno odigrate u europi a ne ispadate redovito tamo oko velike gospe onda bi i vi tražili odgode i sigurno ih dobili.
I ja bi svejedno srao po tome jer to nigdje ne postoji osim kod nas. Ako nisi u stanju odigrati 2 utakmice tjedno, jednu ligu i jednu u trećerazrednom europskom natjecanju, onda bolje da ugasimo ligu. Svugdje u Europi svi igraju i za sve je jednako, sano kod nas ne. Nitko ti nije kriv ako nisi u stanju složiti ekipu za 2 utakmice tjedno.
To što netko igra Europu, igra je u prvom redu za sebe. A ne da ostali klubovi moraju sve još krojiti po njima.
to ne postoji nigdi osim u hnl-u i bosanskoj ligi....sta govori o korupciji u hnl-u
a da stvar bude jos smijesnija, zrinski koji je odgodio 4 utakmice ih je sve odigrao, dinamo nije hahaahah
hnl je bas zagrebacka prcija
to ne postoji nigdi osim u hnl-u i bosanskoj ligi....sta govori o korupciji u hnl-u
a da stvar bude jos smijesnija, zrinski koji je odgodio 4 utakmice ih je sve odigrao, dinamo nije hahaahah
hnl je bas zagrebacka prcija
Prilično je očito da se odgađa jer im je ekipa trenutno goli k*rac. Moš mislit što bi odgađali utakmice u ligi zbog tamo nekog albanskog Balkanija, u eri Bjeličinog Dinama od prije par godina.
Onda imaš situacija da utakmica koja je trebala biti odigrana u 10. mjesecu će se igrati tamo na proljeće kad se pojačaju. Regularnost na nivou.