Fedor izgubio - upitna daljnja karijera

poruka: 12
|
čitano: 2.373
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Noćas je Fedor izgubio od Handersona u prvoj rundi tehničkim nokautom. Fedor je rekao prije toga da će prekinuti karijeru ako se to i dogodi. Ista situacija je i sa našim Mirkom. Još uvijek mislim da su oni jedni od najjačih boraca na svijetu, ali jednostavno taj UFC je presurov i jedan udrac suparnika može biti koban. Pogledajte video i odlučite jeli Fedor za mirovinu...

16 godina

Nije on još za mirovine, može on sad slobodno izgubiti još koju borbu, ali će svejedno bit najveći borac svih vremena.

Ovo borbu je odradio muški imao je protivnika u šaci, ali nažalost ovaj se izvukao i dokrajčio Fedora.

PS. Jeste li primjetili kako komentator hvali Mirka Filipovića (Cro Cap-a).

16 godina

Ni Fedor ni Mirko nisu još za baciti, jednostavno trebaju se osloboditi grča (glava je najvažnija). Što se tiče snage ima tu još benzina, na snazi, tehnici i kondiciji se može uvijek poraditi. Ali GLAVA je bitna...

14 godina
protjeran
Re: Fedor izgubio - upitna daljnja karijera

hahaha mirko je davno spreman za odmor a i fedor je gotov ,nema se tu sta pricat nema od njih dvojice vise nista .

16 godina
igorsb2 kaže...

hahaha mirko je davno spreman za odmor a i fedor je gotov ,nema se tu sta pricat nema od njih dvojice vise nista .

Ne pričaj gluposti, Pogledaj kako su se borilil Randy Couture(46) i Mark Coleman (45) 2010god.

14 godina
protjeran

joj molim te ajde reci ko je mirko filipovic sad?dali on moze jos? haha pa pogledaj da ga gaze specijalci ga gaze i lome ga a fedor je isto gotov.ja sam niko i nista i oni su postigli u zivotu sta su htjeli ali ja kazem kako je.nemoj molim te pricat gluposti

17 godina

Uh al su neki pokunjeni danas, popušilo se dosta na okladama,jer svi su zicerali na fedora.

Mislim da je tim dečkima veći problem zasićenje, a manji godine. Ma ako su dovoljno

zaradili, neka budu inspiracija i mentori mlađima željnim dokazivanja u svojoj okolici.

Inače, koliko puta prosječni tenisač izgubi mečeva, pa ne kuka nakon svakog poraza

da je gotovo, za penziju. U ovoj disciplini je velika uloga sreće/situacije. Mrva nepažnje

ili krivi korak mogu značiti poraz.

To ne znači da u jednakom meču drugi puta nebi pobjedio netko drugi.

14 godina
neaktivan

Zanimljivo kako niko ne spominje suca. On je taj koji je usra borbu {#}

15 godina
neaktivan

Pa pogledajte malo bolje i vidit ce te da Fedor nije ima srece.Naceo je pravo tog lika pri kraju ovaj se nekako izmuvo digao i lupio Fedora u glavu.Pa pogledajte kako je lik poceo bijezati kad ga je Fedor poceo lupati.Fedor nije nikako za mirovinu ima on jos snage ohoho

15 godina

Dali itko zna kada je sljedeća borba Mirka? Evo tu kao neki video trailer za tu borbu, ali nemogu naći datuma. Pa ako itko zna  bio bi zahvalan.

www.facebook.com/Battlefield3.Info
16 godina
mislim da ni mirko ni fjodor nisu za bacit, btw ovo nije ufc nego strikeforce...
Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
16 godina
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice