FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.771
|
čitano: 5.499.174
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
FC Barcelona

Nije ni krenula sezona već je van stroja. Jebeni Kross, kao da ga je namjerno išao udarati. 

6 godina
FC Barcelona

Što je tebi sa glavom prika?

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
14 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
cvaja997 kaže...

Što je tebi sa glavom prika?

Paprika? 

13 godina
FC Barcelona

Zna li netko gdje se mogu kupit karte za LP? Zanima me protiv Borussije ili Zvezde, a na službenoj stranici i dalje ništa nema.

VISCA BARCA
10 godina
Nakon podužeg vremena, Barca prva s maksimalnim učinkom, 6 pobjeda u 6 odigranih utakmica uz gol razliku 22:5.

Dolaskom Flicka štošta se promijenilo, a prije svega to da igrači trče skoro cijelu utakmicu i ,,ginu” za klub. Lewandowski najbolji strijelac lige sa 6 postignutih pogodaka, slijedi ga Raphinha s 5 golova, dok je Yamal najbolji asistent lige s 5 asistencija.

Kapa dolje Flicku!
15 godina
FC Barcelona

Barça prva bez poraza, uz hrpu ozljeda, svaka čast.

Još da se i dalje besramno ne sudi za one "bele lopove", razlika bi bila još veća

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2024 16:05 (mrzech).
14 godina
FC Barcelona

Koja sreća da ti uleti jedan Lamine Yamal par godina nakon odlaska Messija. Čudo od igrača.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
9 godina
FC Barcelona

Nakon podužeg vremena miševi izlaze iz rupa .Vise nije fokus na ajduku 

14 godina
Tascam kaže...

Nakon podužeg vremena miševi izlaze iz rupa .Vise nije fokus na ajduku 

Ne želim pisati upravo zbog retardiranih pacijenata poput tebe. Plesni se.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2024 9:00 (antimadridista).
9 godina
FC Barcelona

Retard te napravio 

osasuna nunca se rinde.

Ante Budimir 

14 godina
Od nogometa se nekidan oprostio Andres Iniesta. Ja ću samo reći jedan od najvećih igrača koje je nogomet ikad vidio, i gospodin čovjek. Jedini igrač u povijesti koji je bio najbolji igrač u finalima LP, EURO i SP.
10 godina
Sve stoji i sa svime se slažem.

Jedino malo baca ljagu na njegovo, a ujedno i Buffonovo ime, to što se nisu ranije umirovili.
14 godina
Zašto? Pa nije da je ostao na ozbiljnoj razini i kočio neki top klub nego je otišao igrati iz gušta u Japanu, malo vidjeti neku drugu kulturu itd.
11 godina
antimadridista kaže...
Zašto? Pa nije da je ostao na ozbiljnoj razini i kočio neki top klub nego je otišao igrati iz gušta u Japanu, malo vidjeti neku drugu kulturu itd.

Gledao sam jos davno dokumentarac o njemu mislim da mu je to bila prva godina u Japanu, dodatan razlog zasto je otisao tamo jer je mogao zivjeti kao normalan covjek. 

9 godina
FC Barcelona

Kako lijepo igra Barcelona i puni svoje protivnike. Davno sam ovdje pisao kako je Barci potreban trener kao sto je Hansi Flick i da je dosta spanjoslkih i katalonskih trenera koji ubijaju loptu, Flick je svemirski brod za Xavia i njegove prethodnike. Napokon nakon 10 godina imamo kvalitetnog trenera na klupi!

U subotu ocekujem jedan od zanimljivijih el clasica u zadnjih par godina, i Real je nasao neku formu bit ce top tekma, treba ih odmah napast od prve i stisnut, imaju oni trenutno vise mana u prvih 11 nego mi, odnosno Barca je trenutno puno poslozenija ekipa ali ne mora to nista znacit. 

Barcelona - Mes que un club
14 godina
Većinu ovih mladih igrača što sad dominiraju je Xavi povukao iz La Masije i imao im muda dati šansu, a znao je da bi ga to moglo koštati glave. Sad ti mladići polako stasaju u ozbiljne igrače. Lako je pljuvati po Xaviju. Slažem se i ja da je Flick bolji trener ali Xavi je došao u Barcelonu u najgorem mogućem periodu, uzeo jednu ligu nakon 3 godine i promovirao masu igrača iz La Masije.I sam Flick je hvalio Xavija i rekao koliku je zapravo žrtvu podnio. Jer niti jedan trener koji je neko veliko ime u tom trenutku nebi došao u Barcelonu i rušio si ugled.

To mi dođe nešto slično kao Rijkaard koji nije neki top trener ali je bio itekako važan da bi onda došao jedan Pep i odveo te igrače na neki drugi nivo.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2024 22:59 (antimadridista).
9 godina
antimadridista kaže...
Većinu ovih mladih igrača što sad dominiraju je Xavi povukao iz La Masije i imao im muda dati šansu, a znao je da bi ga to moglo koštati glave. Sad ti mladići polako stasaju u ozbiljne igrače. Lako je pljuvati po Xaviju. Slažem se i ja da je Flick bolji trener ali Xavi je došao u Barcelonu u najgorem mogućem periodu, uzeo jednu ligu nakon 3 godine i promovirao masu igrača iz La Masije.I sam Flick je hvalio Xavija i rekao koliku je zapravo žrtvu podnio. Jer niti jedan trener koji je neko veliko ime u tom trenutku nebi došao u Barcelonu i rušio si ugled.

To mi dođe nešto slično kao Rijkaard koji nije neki top trener ali je bio itekako važan da bi onda došao jedan Pep i odveo te igrače na neki drugi nivo.

Ne serem ja po Xaviju to je samo logika, morao sam usporediti Xavija jer ljudi ne razumiju koliki je boost imati kvalitetnog i taktickog trenera u modernom nogometu, a to govorim vec par godina da Barci treba. Xavi je legenda kluba ali se pogubio zadnjih godinu dana i to previse, njegove izjave necemo ni komentirat, normalno da je dovodio iz La Masije sta je stigao i davao sansu jer nije imao centa za pojacanja, a i ono sto je doveo i pretplatio nije za komentiranje. Svaka cast na guranju nekih igraca ali ne treba zaboravit ko su njemu glavni igraci bili, da je njega jos bi Roberto i slicni igrali.. Ispada da serem po njemu, al realno trebao je nakon osvojene lige otic, svatko tko je ispratio titulu la lige tada od pocetka do kraja znao je da to nije Barca, sreca sto mu je mala konkurencija bila ali ne treba zaboravit i puno provlacenja i minimalnih pobjeda, hvala mu za sve ali daleko je on od top trenera, treba njemu jos puno meda. Ekipa u teskom k, frajer najavi da ide ca, da bi se kasnije opet predomislio, njemu da nisu dali pedalu jos bi bio tu i mudrovo a jos nije taj level, hvala Bogu pa imamo trenera kakvog imamo, ostalo me ne brine. 

Barcelona - Mes que un club
14 godina
el.šef kaže...
antimadridista kaže...

Ekipa u teskom k, frajer najavi da ide ca, da bi se kasnije opet predomislio, njemu da nisu dali pedalu jos bi bio tu i mudrovo a jos nije taj level, hvala Bogu pa imamo trenera kakvog imamo, ostalo me ne brine. 

Ako si upućen u situaciju i kako se odvijalo onda neznam kako u toj situaciji možeš kriviti Xavija a ne klub. Znači Xavi vidi da stvari ne funkcioniraju, najavi odlazak, da bi ga onda iz kluba mjesecima molili da ostane. On pregazi svoj ponos i najavi da ostaje da bi mu oni onda par tjedana kasnije uvalili kajlu i dali mu otkaz. Kako ti je u toj situaciji Xavi taj kojeg kritiziraš nije mi baš jasno.

Opet kažem, jasno je i meni da je Xavijeva Barcelona dosegla svoj limit i da on nije kalibar trenera za najveće domete. Ali mislim da ga se previše blati jer u periodu kad ti nitko nije htio ni prismrditi klubu, on je došao i posložio neke stvari, postavio neke temelje. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2024 20:32 (antimadridista).
8 godina
Barcelona ❤️💙🎉
Die and be free of pain or live and fight your sorrow! - Auron
13 godina
FC Barcelona

Plitak potok.

VISCA BARCA
14 godina
Di je onaj klaun što dolazi u temu provocirati? Pojelo jezik hahah
15 godina
FC Barcelona

Kakvo gaženje. Još kad shvatiš da je momčad puna klinaca koji će ovako dominirati još godinama.

Bravo Flick kako je posložio sve, savršeno. U tjedan dana gaženje Seville, Bayerna i Reala, to bi i Pepovoj Barçi bilo teško.

Mislio sam da nakon Ronalda nema odvratnijeg igrača, ali Real je uspio izmislit Viniciusa. Da tragedija bude veća, taj bahati kmečavi klaun će možda dobit Zlatnu loptu.

15 godina
FC Barcelona

Djeca u Realovoj temi opet brišu postove. Rana je preduboka :D

Možda ih Perez plaća kao i suce...

Ali kad treba tu dolazit provocirat onda su glavni. Nije ni čudo da vole tipove poput Viniciusa

13 godina
mrzech kaže...

Možda ih Perez plaća kao i suce...

Nije Real pod istragom da je 20 godina plaćao suce hehe

14 godina
Što se rodilo iz te "istrage" koja navodno traje već 2 godine? Ništa nego podmetnuta priča iz španjolske medijske mašinerije. Zanimljivo kako se ništa o tome nije pričalo prošle sezone kad je Barca bila loša.
13 godina
FC Barcelona

Licemjerno je vidjet i cut kako su navijaci rasisticki vrijedali Laminea nakon gola, a kada netko to uradi onom odvratnom Vinicijusu koji provocira cijelo vrijeme i pokazuje prstom u suca, igrace, unosi im se u facu i slicno, onda je on ogromna zrtva, sve novine pisu o njemu i place na press konferencijama. Mogli bi i Mbappe i Vinicijus puno nauciti od decka koji je tek napunio 17 godina, ali opet to me nista ne iznenaduje, Real je poznat oduvijek da ima odvratne i temperamentne igrace te im nazalost to prolazi zbog Pereza. Zamisli kakav stav moras imati i kakav moras biti da te ljudi mrze vise od jednog Pepea ili Ronalda. Daleko najodvratniji igrac kojeg sam ikada gledao.

VISCA BARCA
9 godina
FC Barcelona

Vi  našli pričati o racizmu.Vaši navijači na svakoj utakmici viču umri Vinicious, čak i kada su igrali protiv Bayerna.Na prošlom El classicu ste napali vlastiti autobus misleći da je Real-ov

Btw nakon 4 El classica ovo vam je prva pobjeda.

9 godina
antimadridista kaže...

Gdje si ti bio zadnja 4 El classica i kad vam je Real početkom godine u kupu uvalio 4 komada.Onda si bija ajdukovac 

14 godina
Tascam kaže...
antimadridista kaže...

Gdje si ti bio zadnja 4 El classica i kad vam je Real početkom godine u kupu uvalio 4 komada.Onda si bija ajdukovac 

Drago mi je da si se prepoznao u mom postu i odmah se odazvao, klaune 

13 godina
antimadridista kaže...
Što se rodilo iz te "istrage" koja navodno traje već 2 godine? Ništa nego podmetnuta priča iz španjolske medijske mašinerije. Zanimljivo kako se ništa o tome nije pričalo prošle sezone kad je Barca bila loša.

Pa javno je dostupna informacija da ste plaćali suce i to nitko iz Barcelone nije opovrgnuo. Ne priča se o tome ni ove sezone kad je Barca kao dobra jer se pokušava zataškati, a jedino ste vi Barcelonaši tu sad spomenuli plaćanje sudaca.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2024 12:45 (Mirkopoter).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice