FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.793
|
čitano: 6.555.859
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
FC Barcelona

Real je bio danas daleko bolja momčad, mali Vinicius je čuda radio, da mu je bolja završnica ladno 2 3 gola danas, sreća po nas da se golovi gledaju na kraju i da imamo najboljeg golmana na svijetu. Ništa odigrali nismo, 2 niska ubaca sa strane i 2 gola + penal koji je naravno bio, ali sve u svemu loše igra nikakva. Sa duplo boljom momčadi se to nebi smjelo događati, pa Real nikad goru ekipu nije imao, njima u napadu fale 2 igrača vrhunske kvalitete, mi imamo sve, a opet ili Ter Stegen ili Messi spašavaju stvari iz utakmice u utakmicu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2019 22:59 (BeLLicus).
15 godina
protjeran
FC Barcelona

Valverde još jednom pokazao ne znanje, kukavičluk. 

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

Malcom opet nije igrao :(

8 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Mitch kaže...
Barcelonista kaže...

s pola gasa

Veliki Ernest Valverde i njegovo famozno drugo poluvrijeme

Izvadio ga je MATS iz dva zicera kao nitko drugi. Da su Lucas i Vinicius / Benzema ono zabili, lovili bi mi 2-0 u prvih 5 min drugog poluvremena...

Valverde out

ja sam mislio da ga Messi vadi. otkud sad MATS??

Valverdeu produzit ugovor do 2025 hladno. nastavio tradiciju 3+ na bernabeu. obavezno dogodine novo poduzenje ugovora. genijalan trener.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2019 23:23 (Barcelonista).
15 godina
protjeran
Barcelonista kaže...
Mitch kaže...
Barcelonista kaže...

s pola gasa

Veliki Ernest Valverde i njegovo famozno drugo poluvrijeme

Izvadio ga je MATS iz dva zicera kao nitko drugi. Da su Lucas i Vinicius / Benzema ono zabili, lovili bi mi 2-0 u prvih 5 min drugog poluvremena...

Valverde out

Valverdeu produzit ugovor do 2025 hladno. nastavio tradiciju 3+ na bernabeu. obavezno dogodine novo poduzenje ugovora. genijalan trener.

6 godina
neaktivan

Preotet Barci ispred nosa za 45mil. € od strane Reala,isto kao i Vinicius za 61mil. €.Perez nikad nije prezalio kako mu je Rosell uzeo Neymara.
Da je bar jedan od ove dvojice zavrsio kod nas...imamo 3 desna krila(Leo,Dembouz i Malcom i nijedno livo ,osin Coutinha koji moze tu igrat ali on je primarno veznjak mada je trenutno totalno out.Ugl.,i Vinicius i Rodrygo su liva krila,desnjaci,identicnog stila igre,fantasticni dribleri i brzanci,nakon sto je Real potpisao Viniciusa Barci se sve otvorilo za Rodryga ali opet uskace Perez i krade pomenutog ispred nosa barcinoj upravi.Velika steta al eto nazalost izvisili smo i za jednog i drugog.
Nadan se da Abidal vidi da nemamo prirodno livo krilo i da ce se nesto po pitanju toga uradit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2019 0:05 (luka6).
16 godina
Barcelonista kaže...

Prestani trolat i radit multiacc. Jako jadno.

8 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Barcelonista kaže...

Prestani trolat i radit multiacc. Jako jadno.

piši pametnije komentare
cijeni tuđi rad

11 godina
protjeran

Da, stvarno steta.

Ali budući da Abidal obavlja odličan posao ne sumnjam da će dovesti LW na ljeto.

Treba nova devetka koja će vjerovatno biti Jović (to jest bit će doveden a sad hoće li oprvdati to vidjet ćemo) , lijevo krilo i lijevi bek.

Zahvalit se Vermaelenu,Boatengu i Murrillu.

Mislim da sa takvom ekipom ako se dovedu pravi transferi konačno imamo po 2 odlična igrača na svakom mjestu.

This time next year we'll be millionaires
6 godina
neaktivan

Prica oko Jovica se malo zakomplicirala,ali mislin da ce nova 9 svakako doc,sad tko ce to bit,ostaje da vidimo.Osobno bi cak radije doveo LW i igrao sa dva krila i Messien u sredini, a on moze i laznu 9ku i malo isturenije igrat.Dembele pun potencijal moze dosegnit jedino na desnome krilu.
Murillo i Boateng sigurno odlaze isto kao Vermaelen i Samper,Rafinu prodat,a raketa koliko god da mi je drag i klasa od igraca,ubrzo ce mu 31. a vidin da se sve vise pise o prelasku u Inter na lito uz odstetu od 40-50mil sto bi bia odlican posao za jednog 31.godisnjaka ,zaradilo bi se plus bi se rijesili njegove velike place,oslobodilo bi se misto za De Jonga,a i Puig ce bit promoviran u prvu ekipu na lito.Triba racunat i na novac od prodaje Denisa i Gomesa,od Borussie stizu 23mil za Paca.
Svakako bit ce novca i prostora za pojacanja,valjda ce Abidal to dobro odradit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2019 1:42 (luka6).
15 godina
FC Barcelona

Vidim neki tamo cmizdre da je bio penal za Real u 1. pol. i zasto nije pozvan VAR.

Isto tako je onda trebala biti analizirana situacija nad Rakiticem kad ga je Ramos ocito faulirao u sesnaestercu.

Dobro kaze Valverde nakon utakmice, protiv Lyona su imali 25 udaraca i nisu zabili, sad 3 u okvir i sve uslo, događa se...

Messi je jucer bio slab, previse hoce sve sam u nekim slucajevima, ali s obzirom na to kako su svi lagano van forme, nije ni cudo.

Kako bilo, Barça standardno razbija na svom omiljenom trening terenu. Steta sto Malcolm nije usao, ali vjerojatno se Valverde sazalio i nije htio da bude veca razlika 

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

sjeca li se neko ove utakmice 

15 godina
protjeran
FC Barcelona

Statistika je zajebana stvar. 

No opet ne govori sve.

Kod prvog smo uživali, divili se igri.

Kod drugog, malo manje, al opet je bilo dosta zanimljivo pratit tu ekipu.

A kod trećeg . Gledaš i ne kužiš šta gledaš, Barcu ili A.Bilbao?!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2019 13:29 (x18x05x).
11 godina
protjeran
Sramotna igra.

Messi ostavljen na cjedilu.

Nema posjeda , nema kontre.
Ne znam ni kako Barca pobjeduje.
8 godina
neaktivan

i mene je zanimalo šta je Mihovil Topić imao za reći poslije utakmice sa Seviljom, Lionom, Totenhemom i mnogim drugim al et,  nije se oglasio. Selekcija je užasna stvar, pogotovo na velikom broju uzoraka. TO naravno ne znaci da se ne slažem sa nekim tvrdnjama, al jedno su tvrdnje a drugo intencije autora.

Druže, pratim tog bivšeg Generala poslije bitke dugo godina... ako te vec zanima kako to funkcionise udji im u arhivu tekstova i procitaj  analize za neke sezone, taktike i trenere koji koji su okoncali svoj put, pa uporedi ono što su oni pisali ("analizirali") i kako se to sve u konacnici završilo. Naravno, ako ne zelis i dalje da ih smatras relevantnim fudbalskim kriticarima. Ako želiš, nemoj pretrazivati.

Ako ti je to mrsko, dovoljno je samo par klipova na jutjubu komentara Gerija Nevila i upoedi sa njegovim radom u Valenciji i bice ti mnogo jasnija razlika izmedju fotelje i posla.  

8 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

No opet ne govori sve.

slažem se, u potpunosti

15 godina
protjeran
Barcelonista kaže...
x18x05x kaže...

No opet ne govori sve.

slažem se, u potpunosti

Drago mi je da si to uspio pročitat. Sad znaš na čemu si.

11 godina
Barcelonista kaže...

i mene je zanimalo šta je Mihovil Topić imao za reći poslije utakmice sa Seviljom, Lionom, Totenhemom i mnogim drugim al et,  nije se oglasio. Selekcija je užasna stvar, pogotovo na velikom broju uzoraka. TO naravno ne znaci da se ne slažem sa nekim tvrdnjama, al jedno su tvrdnje a drugo intencije autora.

Druže, pratim tog bivšeg Generala poslije bitke dugo godina... ako te vec zanima kako to funkcionise udji im u arhivu tekstova i procitaj  analize za neke sezone, taktike i trenere koji koji su okoncali svoj put, pa uporedi ono što su oni pisali ("analizirali") i kako se to sve u konacnici završilo. Naravno, ako ne zelis i dalje da ih smatras relevantnim fudbalskim kriticarima. Ako želiš, nemoj pretrazivati.

Ako ti je to mrsko, dovoljno je samo par klipova na jutjubu komentara Gerija Nevila i upoedi sa njegovim radom u Valenciji i bice ti mnogo jasnija razlika izmedju fotelje i posla.  

prvo, nije on novinar koji se bavi isključivo barcelonom pa te stoga pitam, zašto bi radio analize samo na barcinim utakmicama?

drugo, novinar je tu da analizira što se događa na terenu i da bude što objektivniji može biti. Čitam ga dovoljno dugo da bi primjetio ekstremnu subjektivnost kod pojedinih trenera.

treće, to što je rekao da se valverde oslanja na individualizam, a ne na neki sistem igre (koji nemamo) je istina. Ono jučer niti je dobro izgledalo prema nazad (sreća naša pa su benzema i vinicius katastrofalni), a bome ni prema naprijed.

u konačnici, vjerujem da valverdea igrači poštuju i da tu sve štima, ali taktički on kao trener nije postigao ništa više od enriquea koji isto nije znao što bi, pa se oslanjao na neymara messija i suareza

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mene uopće ne zanimaju te žalopojke kako je Real bio bolja momčad, ali eto nesretno izgubio. Koliko je puta Barca bila bolja pa nije pobijedila, više nitko ni ne broji. Činjenica je ta da je Bernabeu najlakše Barcino gostovanje i točka.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Slažem se .

Nije problem pobijediti nego što nema igre.

Da imamo pravog trenera ove i prošle godine tripleta bez većih problema.

A i ovako ćemo zavrsiti sa minimlano 4/6.

A za LP uvijek ima nade , pogotov ako nas zdrijeb pomazi.

15 godina
protjeran
Dante05 kaže...

Mene uopće ne zanimaju te žalopojke kako je Real bio bolja momčad, ali eto nesretno izgubio. Koliko je puta Barca bila bolja pa nije pobijedila, više nitko ni ne broji. Činjenica je ta da je Bernabeu najlakše Barcino gostovanje i točka.

Kako je Baloteli rekao: Barca ima dva stadiona, domaći na kojem igra utakmice i Bernabeu za treninge. :)

8 godina
neaktivan

prvo, nije on novinar koji se bavi isključivo barcelonom pa te stoga pitam, zašto bi radio analize samo na barcinim utakmicama?

drugo, novinar je tu da analizira što se događa na terenu i da bude što objektivniji može biti. Čitam ga dovoljno dugo da bi primjetio ekstremnu subjektivnost kod pojedinih trenera.

treće, to što je rekao da se valverde oslanja na individualizam, a ne na neki sistem igre (koji nemamo) je istina. Ono jučer niti je dobro izgledalo prema nazad (sreća naša pa su benzema i vinicius katastrofalni), a bome ni prema naprijed.

u konačnici, vjerujem da valverdea igrači poštuju i da tu sve štima, ali taktički on kao trener nije postigao ništa više od enriquea koji isto nije znao što bi, pa se oslanjao na neymara messija i suareza

poenta je da je ne prati uopce, nego pogleda kad je znacajnija utakmica i onda generalizira. to je problem. sto se same utakmice tice, nije ni Valverde zadovoljan bio. stvar je bila potpuno jasna. 

ne moze se neko oslanjati na individualni kvalitet 2 godine. njihova namjera je da kazu sa nema potpuno razradjenog sistema igre. a kad oni pisu o tome jedino ga guardiola ima (mozda Klopp) i cvrsto ga se drzi. i niko vise. a jebo ti to ako ti je sve spalo na dva trenera. od toga jedan bivsi. koja je poenta te price.

to isto da kazes da guardiola nije znao sta ce pa se oslanjao na xavija iniestu u messija. fudbal je ipak mnogo komplikovaniji od te jednostavne slike. guardiola jest najbolji, al je se poklopilo dosta stvari u njegovu korist i on to ne krije. svi drugi poslije su krpili kako su znali a pu lika trazila sve vise i vise

9 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iako je na Telesportu izašao članak posvećen sinoćnjem El Classicu, meni puno draži tekst osvanuo je na Indexu -> https://www.index.hr/sport/clanak/real-je-bio-bolji-od-barcelone-i-izgubio-evo-zasto-je-to-pravedno/2067334.aspx

Dosta dugo se pričalo o ovome. Kako pobjediti, na kraju i osvojit trofej, NA MIŠIĆE. Dakle, Realovih 3 LP naslova je za pohvalu, ali vjerujte mi da do nijednog tog naslova ne bi došlo da je ždrijeb inzistirao na sučeljavanju Barce i Reala. "Godinama je Real pobjeđivao suparnike, naročito u Europi, a da nitko nije mogao dati kvalitetnije objašnjenje takvog ishoda od sreće, sudačke pomoći ili, najčešće – grandioznog talenta. Atletico, Juventus, Liverpool ili Bayern – suparnici su se mijenjali, ali uvijek s istim ishodom: spuštenih glava gledali bi trijumf ekipe koja ih nije pobijedila, ali su ipak od nje ispali."

artuditu
6 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dogovoreno produzenje s Albom do 30.6.2024 uz 500mil.€ otkupnu klauzulu.

Izgleda da se uprava okrenila dovođenju iskusnog beka koji bi potpisao na najvise 2g. i bio zamjena Albi.Ime koje najvise iskace je Filipe Luis kojemu na lito istice ugovor sa Atleticon i dosao bi kao slobodan igrac.Spominju se jos Monreal iz Arsenala i Moreno iz Liverpoola.

Cucurella ce bit prodan a Miranda poslan na posudbu.

Mozda je ovo cak i pametnije rijesenje nego da se skupo placa sad netko mlađi(Mendy,Grimaldo..) 30-40m jer ionako se nebi puno naigrao pored Albe i nebi dobio potrebnu minutazu koja mu je potrebna da se razvija.Za dvije sezone kad Alba bude imao 32. a zamjeni kratkorocnoj koju mu dovedu istekne ugovor,isprsit se i dovest pravo i dugorocno rijesenje na toj poziciji koje ce sigurno tad imati vecu sansu za minutazu nego sto je to sad slucaj i uz Albu kao mentora postepeno ulazit u prvih 11.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2019 16:53 (luka6).
9 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alba je igrač koji zapravo i mora ostati u Barci. Njegova kemija sa Messijom puno utječe na igru Barce. Messi na sebe navlači par igrača protivničke momčadi i onda dijagonalama traži slobodnog Albu. Mene više brine desni bek. Dakle, Barca je u Alvesu imala fascinantnog igrača. Semedo to nije, barem za sada nema indikacija da bi mogao ući kao Top 5 desnih bekova svijeta. A i Felipe Luis može ostat Madriđanin kaj se mene tiče. Imao je svoje šanse koje u drugim klubovima nije iskoristio. Zato se i vratio kod Simeonea. Napad je za moj pojam jako kritičan. Dembele nema konstantu, treba mu 4,5 utakmica na top razini. Bez puno pimplanja kao u tekmi protiv Barce. No jedna stvar je sigurna, dokle god Barca pobjeđuje, naročito Real, malo tko će do same srži ići kritizirati Barcinu igru. Realno, loša je već dugi niz tekmi. Da se nakupi 3 tekme bez zabijenog gola, kao što se desilu Solarijevoj ekipi, e onda bi se radile velike promjene. Iako usred sezone, nemožešš raditi prevelike promjene u smislu igrača. Barca sutra u 23h, kada završi svoji drugi ovotjedni El Clasico uzima puni plijen i stiže na 99% do naslova La Lige. 

artuditu
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Dembele mi je stvarno drag igrac , ali sto je je nema konstatu kakvu je Neymar imao.

Neymar je uvijek bio sposoban rijesiti utakmicu , iako je i on imao svojih musica.

Dembele ponekad izgleda nonsalatan sa lotpom bez praver ideje.

Da Barca igra na kontre kako je igralo jedan dio sezone 2015. godine uz tiki taku kad je protivnik postavljen mislim da bi dosta profitirao.

Što se mene tiče Alba i dogodine mora biti prvi bek.

Nema se potrebe davati velike novce za nekog mladog beka kad nece niti igrati ako je Alba zdrav.

Nebi imao nista protiv Felipe Luisa koji bi dosoa bi besplatan i bio zadovoljan sa svojim minutama koje dobije.

Gomes ostaje u Evertonuvrlop vjerovatno tu bi mogli ukasirati 25 milki.Rafinha nadam se barem 15 , Denis Saurez 10-ak i prodati Cillesena koji zeli ici za dobre novce.

Ako Kepa vrijedi 80 onda moze ovaj za 40 ici.

Što se igre tice , igra je jadna ali prolazi.Dok god prolazi neće se sizati alarm ali ce se desiti utakmica ako protiv Rome i onda ce se sasuti drvlje i kamenje.

Do tada nista.

6 godina
protjeran
FC Barcelona

Uzeli smo ih na guzove, to je činjenica! Zato danas uzimamo na igru i kvalitet jer i Messi se odmorio.  "Generalna", maksimalno skraćena analiza - trener je pičk.ca i treba dovesti nekog muškarca!?

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ter opet o Ligi prvaka kao prioritetu. 

Nije mi se svidjela ona utakmica sa Realom a u poredjenju sa Lionom daleko manje su se trudili. Vidi se ove sezone da razlicito pristupaju utakmicama. Ono sa Lionom je bilo bas 200 na sat. Real je naravno bolji od liona generalno, al ove godine ne pokazuju na terenu vise. Tako da ne mislim da smo bili puno uvjerljiviji protiv liona samo zato sto su slabiji od Reala. Pristup je drasticno razlicit.

11 godina
FC Barcelona

Ajde neka neko samo stavi link sa reddita prije pocetka, prosli put je odlicno radio. Thx!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice