Treba skupit sve njegove bisere na jedno mjesto i napisat knjigu o njemu.

radim na tom,nadam se da ce bit gotovo do bozica
Bit će najpopularniji forumaš. :)
Bit će najpopularniji forumaš. :)
shhhh nemoj mi sad tu okrivat super tajne planove,neka ostane tajna
Sorry, nije namjerno. Al glup je on, teško da razumije šta se ovdje piše.
Da je barem tako jednostavno.
kolko se sjećam Francuzi su davno rekli da bi im rado ponudili mjesto u Ligi. Ali mislim da je vrlo dug put do takvog nekakvog raspleta događaja. O tom potom..
Imat će Španjolska puno većih problema od nogometa, ako do ovog dođe. Nikome u La Ligi nije u interesu da Barcu otjera u neku drugu ligu, pa mislim da bi stvarno bilo čudo da se tako nešto dogodi. Prije da će se osnovati napokon ta Super liga pa ćemo ionako zaboraviti na ova nacionalna prvenstva.
Neymar opet odigrao vrhunski veceras. Ne mogu da vjerujem kako mi nedostaje...
Dok je Metz igro sa 11 igraca bilo je 1 1. Dobio im igrač direktni crveni za potpuno cist start. Sramotno sudjenje. Vrlo je moguce da oni ne kupuju samo igrace, vec i sudije. Al dobro, vidjecemo, vrijeme ce pokazat.
Proce u ligi prvaka grupnu fazu i to je to.
Mbape 180 miliona, Dembele 105 a bolji je ugrac od njega. Odlican posao uprrave usprkos ludom trzistu uzrokovano nejmarovim transferom.
Da. Tim i igra se grade od odbrane. To je nas kostalo prosle sezone. U napadu MSN a nazad karina. Naravno, vise takticki nego igracki. A ne vidim da PSG nazad ima i igrace i igru. Za francusku ligu naravno ima sve. Ove godine mogu biti zadovoljni ako vrate trofej domace lige. U Ligi sampiona vjerovano ce ih opet neko ponizit.
lopovi su odigrali x s levanteom, danas moramo pobijedit!!!!
Nadam se i ja pobjedi. Posebno nakon ovog poklona Reala.
Real je gotov za ovu sezonu. Sve se polako vraca u normalu.
Javier Tebas u zatvoru? Imaš neki link?
Angel Maria Villar
http://bleacherreport.com/articles/2722268-spanish-fa-president-angel-maria-villar-and-son-arrested-on-corruption-charges
Villar je predsjednik spanskog fudbalskog saveza preciznije, a Tebas je predsjednik La lige. Moja pogreska. Al Villar je po hijerarhiji iznad Tebasa.
Angel Maria Villar
http://bleacherreport.com/articles/2722268-spanish-fa-president-angel-maria-villar-and-son-arrested-on-corruption-charges
Villar je predsjednik spanskog fudbalskog saveza preciznije, a Tebas je predsjednik La lige. Moja pogreska. Al Villar je po hijerarhiji iznad Tebasa.
A kud nisu ovu životinju zatvorili.