FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.699.832
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
FC Barcelona

meni nije jasno zasto nismo prodali ebenog rafinhu za 20,30 mil eura, znam da je bilo ponuda prije par mjeseci, ista stvar s ardom, i sve te pare od zarade ulozit u coutinha(liverpool bi sigurno prihvatio ponudu od 170,180mil eura) , ova dvojica navedenih svejedno nece nikad igrat i ne razumijem kako oni ne vide da nemaju mjesta u nasem klubu. gadi mi se i vermaelen, trebali su ga prodat negdje za 5mil eura, munira isto za 10,15, vrijednost ce mu jako pasti do bozica jer nece uopce igrat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 17:15 (kexzoR).
10 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona

Mahrez ništa specijalno. Za te pare što nude za Coutinha se mohao dovesti Dele Ali od škrtog Totenhama. Mahrez, Paulinho sve promašaji.

Ma nakon ovog svega što se izdogađalo uopće mi se neda pratit Barcu i dosadne tekme. Toliko loša sezona će biti da će se trener mjenjati nakon 3mj. Eto, živi bili pa vidjeli.

Zapeli za tog Coutinha kao nenormalni.

Bolje Pastore nego Mahrez.

12 godina
FC Barcelona

Sto se tice Coutinha, volio bi ga vidjeti u dresu Barcelone, sigurno bi donio svjezinu u nase redove i bio bi sretan da su ga doveli ili da nekim cudom zavrse transfer danas. Sto se tice cijene, ipak nebi dao 150 ili cak 170 za njega i ako su u pitanju takvi novci onda neka bolje ostane u Liverpoolu.

Jbg nije on jedini igrac, pogotovo za takve ogromne novce, mogli smo dovesti dvojicu igraca po 80 miliona i opet bi prosli dobro, sigurno bolje nego sto smo to trenutno odradili.

Mahrez je dobar igrac, cak i vise nego dobar ali mislim da on nije za prvih 11 u Barci. Za nekakvog jokera s klupe bi bio dobar, ali opet ako bi on bio 40 ili 50 miliona opet je to puno za igraca koji ce biti na klupi 

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 18:28 (jopaa991).
12 godina
FC Barcelona

iduce sezone za coutinha ne dat vise od 80 milja sa varijablama, iz principa

a onda fino juventusu iskrcat 200milja za dybalu cisto da se pokaze da mozemo, a onda nek se ovi grizu sto nisu sezonu prije uzeli 150milja

11 godina
Del_Boy97 kaže...

a onda fino juventusu iskrcat 200milja za dybalu cisto da se pokaze da mozemo, a onda nek se ovi grizu sto nisu sezonu prije uzeli 150milja

Jebo vas coutinho isusov više, jel on najbolji centar na svijetu?? Ne može se neki malo lošiji a jeftiniji uzet?

12 godina
playjob kaže...
Del_Boy97 kaže...

Jebo vas coutinho isusov više, jel on najbolji centar na svijetu?? Ne može se neki malo lošiji a jeftiniji uzet?

ne, al kad vec drkaju na njega onda pricam o njemu

13 godina

Vi se nadate 80 milja? Kako su cjene krenule trebat ce vam 250 milja uskoro za uzet nekog "normalnog" igraca...transferi pogbe, neymara, mbapea i debelea samo kvare stavri dodatno, dizu cijenu svim igracima, neovisno o njihovoj kvaliteti, ljestvica se samo podize, ako se ne uvede kakav limit za par god cemo kupovat i prodavat igrace za 500 milja. Nitko nije mislio da bi netko dao onolike novce pa PSG je probio tu granicu...i ta granica ce izgleda samo se probijat...katari i arapi samo trebaju nalazit nacina kako novac ubacit, a posto ga imaju doslovce na bacanje otkupne cijene za njih ce postat normala, jer tko je vidio natezat se s nekim za 150-180 milja kad das otkupnu od 200 i igrac tvoj.

Origin ID: ReaLazio
12 godina

ne znam znaš li čitat i protumačit što se htjelo reć

13 godina
protjeran
FC Barcelona

pa ne mogu vjerovat, manje od 4h do kraja prijelaznog roka, a necemo nikog dovest, nadam se da ce bartomeua sto prije srusit pa da laporta dovede nekog na zimu.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

navijaci u barceloni samo seru preko fejsa umjesto da uzmu stvar u svoje ruke.

14 godina
neaktivan
Dogodit će se jedino to da će Bartomeu poslije ponoći nekome dati otkaz iz uprave, a svoju guzicu će sačuvati. Misli da je sa Semedom, Paulinhom i Dembeleom odradio odličan posao. Sramota, ako ga nakon ovakvog debakla ne smijene onda u tri lepe nek idu.
10 godina
FC Barcelona

Dobar posao u Barceloni. 

Barcelona - Mes que un club
17 godina
Di Maria za 60.

Navodno "neizbježan" transfer. Potpis tijekom noći
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ah dobro bar se više neću živcirat jer apsolutno nemam nikakva očekivanja od ove sezone. Ako upravu nije briga za klub zašto bi mene bilo. Real ili Psg će osvojit lp i to je to. 

10 godina
Mitch kaže...
Di Maria za 60.

Navodno "neizbježan" transfer. Potpis tijekom noći

Pa prijelazni rok je zavrsio u 23:59. Sta su doveli, doveli su.

Ne ocekujte da ce netko biti sutra predstavljen jer da se nesto kupilo tokom veceri znalo bi se.. Pa u zadnjih par sati koliko vidim od par klubova su pokusali kupiti igrace i naravno nema dovoljno vremena da igrac forsira klub da ode a kamoli nesto drugo.. Ponude glatko odbijene u zadnjim satima. Najnesposobnija uprava ovog stoljeca. Ko amateri bez back-up plana pokusavaju u zadnjim satima improvizirat.

60M za Di Mariu odbijeno.

160M za Coutinha odbijeno. 

100M za Lemara odbijeno.

Sve u satima od 20:00 do 23:50. Tako prenosi vecina medija. 

Barcelona - Mes que un club
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.9.2017 4:20 (el.šef).
17 godina
el.šef kaže...

Pa dobro ništa drugo nismo baš ni očekivali.

Dembele je još i iznenađenje...

13 godina
protjeran
FC Barcelona

da se dembele nije pobunio i odbio trenirat, ne bi ni njega doveli. 

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iniesta izvanredan u reprezentaciji sinoc. Moze on još dosta ponudit Barci, samo mu trebaju tempirat nastupe i to je to.

13 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...

Iniesta izvanredan u reprezentaciji sinoc. Moze on još dosta ponudit Barci, samo mu trebaju tempirat nastupe i to je to.

Daleko najbolji igrač sinoć na terenu Isco pa onda Asensio, iako je Isco igrao nešto ofenzivnije nego što igra inače u Realu. Iniesta solidan. Ne znam jesi gledao cijelu tekmu, uglavnom Veratti dno dna... Busquets i Koke pojeli talijanski vezni red.

Pique i Ramos dvije rupe nazad, svaki centaršut panika s time da je Ramos imao super asistenciju Morati, ali defenzivno 0.
Usudio bi se reći da je i Alba odigrao odlično, tj oba beka su bila odlična i Carjaval i Alba.

8 godina
neaktivan
Onaj pas za Asenssia nakon kojeg je spanija dobila slobodnjak je genijalan, strasan. Elem, u pravu si za Veratija. Ja mislim da je to precjenjen igrac. Mislim da nije puno bolji od denisa, samo ima vise utakmica u nogama.
11 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...
Onaj pas za Asenssia nakon kojeg je spanija dobila slobodnjak je genijalan, strasan. Elem, u pravu si za Veratija. Ja mislim da je to precjenjen igrac. Mislim da nije puno bolji od denisa, samo ima vise utakmica u nogama.

Joj daj koji kurac serete sad svi bogte. Pogledajte Verratia na svim utakmicama protiv Barcelone, protiv Chelsea isto... Odigra jednu lošu utakmicu zato jer se nije mogao nositi on sam sa cijelom Španjolskom vezom. Pa dobro po vama smo onda doveli boljeg od Verrattia -> Paulinho će pokazati kakva je klasa.

8 godina
protjeran
el pistlero123 kaže...
Barcelonista kaže...

Joj daj koji kurac serete sad svi bogte. Pogledajte Verratia na svim utakmicama protiv Barcelone, protiv Chelsea isto... Odigra jednu lošu utakmicu zato jer se nije mogao nositi on sam sa cijelom Španjolskom vezom. Pa dobro po vama smo onda doveli boljeg od Verrattia -> Paulinho će pokazati kakva je klasa.

Tako bi za njega napisao i da je dosao u barcu, nije se on sam mogao nositi sa cijelom Realovom vezom. Verratti je prevara od igraca. 

...
11 godina
protjeran
Busqets Alba i Iniesta pokazali klasu...Ocito da u Barci nesto ne stima...

Nek promjene vise taj 433 povraca mi se od njega odkad nemamo prave igrace za to
This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan

Cuj Veratti sam protiv Spanjolske veze.. pa u talijanskoj vezi daleko najlosiji igrac na utakmici Veratti. Najbolji Insigne pa De Rossi.. tj Veratti najlosiji igrac na utakmici. 

Ne kazem da je los igrac u konacnici, ali ga svi prozivaju jer ne ocekuju od njega tako los nastup.

"I learnt a lot today playing against Isco. I was in his pocket for 90 minutes so we were able to form a friendship."

- Marco Verratti on Isco.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2017 14:14 (lithiumion).
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Decki, svi ste fulali temu. Ova tema je namjenjena za predstavljanje Coutinha.

14 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

Decki, svi ste fulali temu. Ova tema je namjenjena za predstavljanje Coutinha.

last time i checked ova tema se zove ''standup veceri evil accessa'',a ne ''predstavljanje coutinha'',al oke mozda ja ne vidim dobro

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
15 godina

Ja sam mislio da se on prosipa samo ovdje. Al brate cijeli forum ga mrzi i palac dolje svaki drugi post. Sad je još u politiku gurno svoju glavicu.

All truly great thoughts are conceived by walking.
14 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Ja sam mislio da se on prosipa samo ovdje. Al brate cijeli forum ga mrzi i palac dolje svaki drugi post. Sad je još u politiku gurno svoju glavicu.

nije istina,ja ga obozavam 
 BOG,HRVATI,REAL MADRID I EVIL ACCESS!!!

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
12 godina
FC Barcelona

Dugo sam razmisljao jel trola ili ne? Sad sam shvatio da je za to previše glup.

8 godina
neaktivan
Liverpool je objavio da je uprava Barcelone lagala kada je iznosila u javnost neke od detalja moguceg Coutinhovog transfera. Ovi ljidi nas samo sramote. Sto se mora desiti da se promijeni uprava!?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice