Mkhitarian je smeće od igrača.
Sori za Pulišića, nisam dobro pročitao prvi puta, pročitao sam Pašalić 
Nak, reko koji k Pašalić, haha.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da biram nekog iz Uniteda uzeo bi odmah Martiala i bio bi taman za LW sad.
Mkhitarian je smeće od igrača.
Sori za Pulišića, nisam dobro pročitao prvi puta, pročitao sam Pašalić 
Nak, reko koji k Pašalić, haha.
Bez uvrede, kolega vi izgleda niste u zadnje vrijeme gledali utakmice Manchester United-a
?!
Da biram nekog iz Uniteda uzeo bi odmah Martiala i bio bi taman za LW sad.
U ovom slučaju, nemoguća apasolutno nikako izvediva misija, dok je Jose Mourinho na čelu ovakvog Manchester United-a, koji so far ima 03/03/00/00 uz gol razliku 10 : 00, nekako presavršen preduvjet za osvajanje Premiership-a ove sezone!
ATJ Lučko
Znaju jako dobro da je Barcelona puna k'o brod nakon prodaje Neymara u PSG za 222 milijuna eura, no upravo bi on mogao biti koban za Coutinhov transfer. Prema pisanju španjolskih i brazilskih medija, Coutinho je savjetovao reprezentativnog kolegu da mu to nije najbolja ideja.
"Stari, ne idi u Barcelonu. Vjeruj mi, požalit ćeš", rekao je navodno Neymar koji briljira otkad je došao u PSG.
Otkriven je razlog zasto Coutinho nije u barci.
Znaju jako dobro da je Barcelona puna k'o brod nakon prodaje Neymara u PSG za 222 milijuna eura, no upravo bi on mogao biti koban za Coutinhov transfer. Prema pisanju španjolskih i brazilskih medija, Coutinho je savjetovao reprezentativnog kolegu da mu to nije najbolja ideja.
"Stari, ne idi u Barcelonu. Vjeruj mi, požalit ćeš", rekao je navodno Neymar koji briljira otkad je došao u PSG.
Si siguran da Neymar to nije želio poslati tebi, ali greškom poslao Coutinhu?
Nemoj biti buthurt, samo sam prenio vijest sa uglednog hrvatskog portala index.hr.
I veliš ti Evil, baš mu je rekao ''Stari''?
izgleda da nikola vlasic ide u everton za smijesnih 10mil eura :( zao mi je sto ga nismo doveli i poslali negdje na posudbu, mislim da je bolji igrac od deulofeua.
Nemoj biti buthurt, samo sam prenio vijest sa uglednog hrvatskog portala index.hr.
on ti je inace navijac reala 
I veliš ti Evil, baš mu je rekao ''Stari''?
Prema t-comu izgleda da nije rekao 'stari'. Trebat će neko povjerenstvo osnovat da se to istraži
Poznato je da ga je PSG htio kupit...s Neymarom vjv još duplo više.
Zaboravite na Coutinha :) I sa Keitom ste popusili
Apparently Barcelona bid £75m for Keïta today. Leipzig responded saying that he is currently in Liverpool having his medical. AMAZING
Ne ide on nigdje. Može dobit 20 mil godišnje u Lepizigu ako želi. Igrat će LP i sl.
Kao sto sam i rekao, nije otisao nigdje
...
P.S. Ove gluposti o ozljedama Coutinha vam ne drze vodu, i ove godine ce dokazat kakav je igracina...
keita baide u monacu za 30mil eura, a da smo ga mi htjeli dovesti, morali bi dati 80mil eura...
Zaboravite na Coutinha :) I sa Keitom ste popusili
Apparently Barcelona bid £75m for Keïta today. Leipzig responded saying that he is currently in Liverpool having his medical. AMAZING
Ne ide on nigdje. Može dobit 20 mil godišnje u Lepizigu ako želi. Igrat će LP i sl.
Kao sto sam i rekao, nije otisao nigdje
...
P.S. Ove gluposti o ozljedama Coutinha vam ne drze vodu, i ove godine ce dokazat kakav je igracina...
Pa jel otisao? Gdje ce igrat iduci tjedan?
Klub nije ni potvrdio transfer, samo da ce ic na posudbu iduce sezone uz mogucnost otkupa za 60 mil funti.
Inace transfer je potpuno glup. Bolje da je otisao u Milan ili Juve.
Sta ce u Liverpoolu? Nece nista osvojit, a najbolje godine ce izgubit kao i Suarez dok je bio tamo.
U Lepizigu bi dobio iste novce, igrao LP svake sezone, jaka mlada momcad i ne bi se brinuo za Bundesligu.
Amiko lud si, 48m funti je stajao transfer i do kraja sezone ce ostat u RBL,a 1.7.2018. se prikljucuje Liverpoolu...
Neka gube godine, ali ova sadasnja Barca bi u 2 sljedece sezone past nize od Liverpoola koji se opako dize...
Amiko lud si, 48m funti je stajao transfer i do kraja sezone ce ostat u RBL,a 1.7.2018. se prikljucuje Liverpoolu...
Neka gube godine, ali ova sadasnja Barca bi u 2 sljedece sezone past nize od Liverpoola koji se opako dize...
Malo za promjenu, došao je novi provokator. Samo što ovaj ne navija za real.
All truly great thoughts are conceived by walking.
opako se dize do polusezone kad ce united i chelsea vec bit na +15 bodova 
Dobro vidjet cemo :) P.S. Nisam provokator, nego realno govorim neke stvari, nemozes mi po Coutinhu srat, nemozes...
Pošto se Barca prošli tjedan javno izjasnila da neće biti transfera 30. niti 31.8 nego sve gotovo do tada, možemo zaključiti priču.
Barca palac dolje.
Slijedi još jedna očajna sezona. Onaj koji se nada i vjeruje da barca može nešto značanije osvojiti ove godine, s ovakvom postavom, ili se pravi lud ili nema pojma o nogometu.
Kažem to kao umjereni fan Barce i nemrzitelj Reala.
CAT RADIO:
Philipe Coutinho will be a Barcelona player this Friday if LFC can sign a replacement.
Not the news everyone has been waiting for but been told Philippe Coutinho will leave Liverpool FC this window. €160m.
Jos samo malo...
Kakav crni petak, tad je gotovo već sa transferima. Do 31.8. 23:59 šta bude biti će.
Citaj s razumjevanjem 
Ako potpise u cetvrtak (31.8) u 23:59 to znaci da je u petak igrac Barcelone, zar ne?
Lemar u Liverpool. Balde Keita u Monaco. Coutinho u Barcu.
This time next year we'll be millionaires
For 100th time this window have asked LFC the Coutinho question. For 100th time same answer: “Definitive stance. No change… no sale.”
If this window has taught us anything, it is that not enough Twitter users understand what the word ‘definitive’ means. - Bascombe
Pouzdani LFC novinar 

dost glupa uprava liverpoola, barca nudi puno vise nego sto vrijedi, iduce sezone ce dobit puno manje za njega
Pa zbog čega bi ga uopće prodavali? Nije to neki mali klub kojem trebaju pare.
Pa budala vidi da od kad je dosao interes Barcelone on je prestao biti dio momcadi LFC-a. Decko je bojkotirao trenigne i utakmice i samo glup ce rec da je razlog neka tamo "ozljeda". Ne mora on doci ali da se desavalo nesto i da je odjebao Liverpool ovo ljeto je sigurno istinita i realna prica. Druga stvar je oce li tu biti problem ogromni novac i Liverpool koji ne zeli prodati. Decko nikako ne vrijedi cifru koja se spominje ali nasa uprava je kandidat da uskoci u takvu priliku i zgrabi je glavom bez obzira.
Pa da se pita samo Liverpool to bi bila zavrsena prica..Ali postoji igrac, njega se nesto pita, on odlucuje o svojoj buducnosti, on je taj koji je odbio biti dio momcadi. Sumnjam isto tako da bi prije izabrali nezadovoljnog igraca nego 100+ m eura. Vidjet cemo sve.
Kako god, saznat cemo sve u 48 sati ali ja ipak mislim da ce ga dovesti jer znaju i ovako da su popusili. Dembele na instagramu zapratio sve igrace Barcelonu + Coutinha
matrix777 Izjavila je da. Samo sam nekako prilicno siguran da se ta izjava odnosila na pitanje o Dembeleu. "We will not sign Dembele on 31st or 30th August"
Pa zbog čega bi ga uopće prodavali? Nije to neki mali klub kojem trebaju pare.
zato sto to igrac zeli?
Zasto bi United prodao Ronalda? Zasto bi Dortmund prodao Lewa? Zasto bi Barca prodala Dinha? Zasto bi Tottenham prodao Modrica ili Balea?
Zasto bi Juve prodao Bonuccija?