Večeras trpanje reala, barem 3-0.

Bez Neymar-a, teško pa nikako !!!!!
Pa vidjet cemo sve je otvoreno, nije Messi otisao koji vas trpa kad stigne nego Neymar ali siguran sam da ce se sad jos vise potrudit kada nema doticnog.
Jedva cekam utakmicu, ocekujem dobar nogomet.
Nama igra gubitak i plus neki, mozda se opameti ova uprava pa dovede adekvatne zamjene jos ove godine
Prošlu pobjedu je igrao Lord Paco, tako da se može bez Neymara.
Pa vidjet cemo sve je otvoreno, nije Messi otisao koji vas trpa kad stigne nego Neymar ali siguran sam da ce se sad jos vise potrudit kada nema doticnog.
Jedva cekam utakmicu, ocekujem dobar nogomet.
Nama igra gubitak i plus neki, mozda se opameti ova uprava pa dovede adekvatne zamjene jos ove godine
Utvaram si da se šališ!
Daj provjeri koliko je golova Messi dao Real Madridu u zadnjih pet godina ?!?!
Kada nas već "trpa"!!!!!
Utvaram si da se šališ!
Kada nas već "trpa"!!!!!
Dovoljno je reci da je top scorer u povijesti el clasica. A ti to preformuliraj kako god zelis..
U svakom slucaju sretno, bez tenzija
Utvaram si da se šališ!
Kada nas već "trpa"!!!!!
Dovoljno je reci da je top scorer u povijesti el clasica. A ti to preformuliraj kako god zelis..
U svakom slucaju sretno, bez tenzija
Imati će 180+ minuta dokazati tko je U pravu, obzirom igramo vrlo uskoro i drugu utakmicu!
To ti je sve "lanjski snijeg", ili onaj "od prije 20 godina" kolega!
U mojem pitanju koje si pokušao neuspješno kao elegantno izbjeći, ja tvrdim da on nije u zadnjih 20 utakmica zabio Real Madridu, a ti dokaži nešto suprotno, drukčije!
Utvaram si da će danas biti puno golova, ali ne i jedan od Meskea, a poslije druge utakmice možemo komentirati kako je tko prošao!
link s nasim komentatorom? ili neki dobar
Sad je vrijeme da Deulofeu pokaže da je igrač za Barcu.
Prvo poluvrijeme barca neprepoznatljiva bez Neymara.
Prvo poluvrijeme barca neprepoznatljiva bez Neymara.
Veći posjed lopte, opasniji napadi, bolji presing nego prijašnji sezona.
Taktički dobro, nedostatak Neymara se malo osjeti. Veći je nedostatak sredina terena.
deulofeu se usrao od straha, 5 netocnih lopti
skroz.. vidi se da u veznom redu nitko nema kreaciju i spposobnost da moze povuc.
Rakitić prema naprijed jako loše. Puno netočni dodavanja. Defanzivno je to puno bolje.
Lumen pike ga zabi, lumen pravi, aaaaahahahaaaahahahahahahhahaaaa.....................
Piqueeeeee majstoreeeeee
!!!!!!
Pique OG
Delofeu bi trebao pelene staviti iduci put, za svaki slucaj.
Delofeu bi trebao pelene staviti iduci put, za svaki slucaj.
Napad ne funkcionira uopće, Deulofeu se boji svoje sjene, brzo ga mijenjati ovo nema smisla.
pike, deulofeu, rakitic i vidal su losi.
Dennis i lijeva noga ne idu u istu rečenicu. Dok se namjesti na desnu nogu propade akcija.