FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.811
|
čitano: 6.693.354
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FC Barcelona

Dobro aj barem smo piknuli 222 milki i ostaje nam Image rights za ovu godinu vjerojatno...a to je cca 30 milijuna ako se ne varam. I još nismo isplatili loyalty bonus, dakle 222+56 milijuna € čistih imamo za transfere.

A još su oni pripremili 50 navodno kad je Valverde došao. Dodajmo pare ako prodamo Rafinhu za 30. To bi bilo 363 milijuna € za ovaj transferni rok.

Dakle imamo para valjda prvi put.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.8.2017 13:22 (Mitch).
10 godina
FC Barcelona

Ajmo bacit jednu anketu.

Jedan mozda cak i dva od ovih imena sigurno dolaze. Za koga bi zeljeli da popuni Neymarovu poziciju?

4 Dembele
11 Coutinho
5 Hazard
1 Griezmann
3 Mbappe
2 Dybala
Barcelona - Mes que un club
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.8.2017 14:47 (el.šef).
11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

Tako piše ali teško...

Problem je što je Barcelona dogovorila sve sa Coutinhom a LFC ga ne želi prodati...Barca misli da će ih slomiti ponudom dok LFC je uvjeren da ga neće prodati.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
Pa ludi su ako ga prodaju.

Njima je Coutinho kao nama Messi
15 godina
Mitch kaže...
Pa ludi su ako ga prodaju.

Njima je Coutinho kao nama Messi

Istina, samo što je on svijestan da u LFC nikad ništa neće osvojit (nadam se da sam u krivu). Vjerovatno bi on zato rado prešao u Barcu.

All truly great thoughts are conceived by walking.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.8.2017 22:25 (x18x05x).
8 godina
neaktivan
Dok ne bude zvanicno objavljen transfer, sve te vijesti samo skrulam. Nema potrebe razmisljat o njima.
16 godina
According to a study conducted by The Centre of History and Statistics of Spanish Football, Messi is statistically La Liga's best player ever. Cristiano ranked 17th. [MARCA]
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
13 godina
mrzech kaže...
According to a study conducted by The Centre of History and Statistics of Spanish Football, Messi is statistically La Liga's best player ever. Cristiano ranked 17th. [MARCA]

Ocito da Marca je pocela pratit nogomet odkad se messi rodio, znaci prije 87me nije postojao nogomet.

Origin ID: ReaLazio
11 godina
protjeran

"The Centre of Historical and Statistical Investigations of Spanish Football" has carried out a study regarding the best players to ever play in La Liga. The rankings are:

1) Lionel Messi (2004-), FC Barcelona
2) Raúl Gonzaléz (1994-2010), Real Madrid
3) César Rodriguez (1941-1960), FC Barcelona
4) Telmo Zarra (1940-1957), Athletic Club
5) Enrique Castro (1968-1987). Sporting Gijón and FC Barcelona.

Di Stéfano is ranked 7th, Cristiano Ronaldo is ranked 17th.

Note: The source link, Madrid based paper AS is mentioned in the comment.

Jedino vi Realovci mislite da je Ronaldo najbolji igrač na svijetu...Nitko drugi...Tako da ništa čudno.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
TheDarkSide kaže...
mrzech kaže...

Ocito da Marca je pocela pratit nogomet odkad se messi rodio, znaci prije 87me nije postojao nogomet.

KME

Pa Ronaldo nema statističku kategoriju osim golova glavom gdje se može iskazati nad Messijem. Jednostavno nema.

Konstantno se zaboravljaju driblinzi, kreirane šanse, key passevi, posjed lopte, gubitak lopte, pretrpljeni prekršaji...

16 godina
Coutinho ne ide nigdje ovog ljeta. Just for info.
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
11 godina
Pretpostavljam da ti je Coutinho to osobno rekao, u četiri oka?

🤔
14 godina
neaktivan
playjob kaže...

🤔

ma posla mu na whatsappu,to je sad popularno kod nogometasa 

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako stvari stoje, Kutinjo je novi igrac Barcelone. Kad će biti službeno još se ne zna, al nema sumnje u to da su usuglašeni najvažniji aspekti transfera.

10 godina
Barcelonista kaže...

Kako stvari stoje, Kutinjo je novi igrac Barcelone. Kad će biti službeno još se ne zna, al nema sumnje u to da su usuglašeni najvažniji aspekti transfera.

a ti su?

10 godina
FC Barcelona
17 godina
Verratti vjerojatno nikad neće doći u Barcu.

Danas potpisuje ugovor za 12,5 milijuna € godišnje i s klauzulom od nagađa se, preko 440 milijuna €.
8 godina
neaktivan
Doci ce kad opet izgube 6 1 :D
16 godina
TheDarkSide kaže...
mrzech kaže...

O čemu ti?

"Lionel Messi was named as the best player in La Liga's 86 year history according to CIHEFE."

Iako bi svakome tko ista zna o nogometu to vec odavno trebalo biti jasno, evo sad je i statisticki dokazano.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

mislim da nista od ovih svih igraca koje smo nabrojali, kazu da je draxlerov agent vidjen u barceloni....

8 godina
neaktivan
Draxler je odlican igrac, upitno je je li Kutinjo puno bolji od njega.
15 godina

Hitno trebaju radit novu otkupnu klauzulu za mnoge igrače Barce. Među prvima je Sergio Roberto. Da ode za tih 40 mil eura koliko bi Manchester United platio, neka se ovi likovi u upravi odmah ubiju.

All truly great thoughts are conceived by walking.
17 godina
Kakav Draxler, pa on je tek prešao prošlli rok u PSG. Nema šanse od toga.

Jedini tko će napustiti PSG (ako) ovaj rok je Di Maria.

Neymar će igrat desetku ili LW u PSGu, RW ili CAM Di Maria i Draxler.
12 godina
FC Barcelona

hitno treba spanjolska liga ukinut obvezu za postavljanje otkupne klauzule

nijedna liga to nema osim spanjolske

11 godina
Arapi i te otkupne klauzule uništavaju nogomet... arapi puni ko brod, a klubovi diktiraju cijenu po kojoj će prodat igrača
12 godina
FC Barcelona

navodno psg spreman platit otkupnu klauzulu za jana oblaka koja je postavljena na 100mil eura

upropastit ce nogomet ti arapski idioti, treba ih fifa dobrano kaznit 

13 godina
protjeran
FC Barcelona

ako ljudi imaju novca, a imaju,  onda nek trose. onaj tko voli svoj klub, ostat ce u njemu. da neymar voli barcelonu vise od novca, ostao bi. kraj price. messi je imao duplo vece ponude pa je ostao.

10 godina
FC Barcelona

Bartomeu: "The €222M of the transfer of Neymar will be used for the transfer market but also for the projects of the club." HEHE

16 godina
playjob kaže...

🤔

Nije. Već je rečeno od strane kluba i trenera da nemaju namjeru prodat igrača. I to pogotovo tjedan dana prije početka prvenstva i nakon što su izgubili primarnu metu u veznoj liniji.

Logigamer kaže...
playjob kaže...

🤔

ma posla mu na whatsappu,to je sad popularno kod nogometasa 

Ne koristim tu aplikaciju.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2017 15:18 (AmonZero).
10 godina
AmonZero kaže...

Nije. Već je rečeno od strane kluba i trenera da nemaju namjeru prodat igrača. I to pogotovo tjedan dana prije početka prvenstva i nakon što su izgubili primarnu metu u veznoj liniji.

Mogao si vidjet da sve to sto si do sad nabrojao ne znaci nista u danasnjem nogometu. I sve je moguce do zadnje sekunde prijelaznog roka. Ja ne tvrdim oce li ili nece preci u Barcelonu, samo ti kazem da bilo tko moze bilo di zavrsit u danasnje vrijeme bez obzira sta kaze uprava kluba. Da je nasa uprava sposobnija vjerovatno bi ga doveli, ovako sumnjam. Ali da oce doveli bi ga i iskesirali toliko i toliko bas zato nemoj vise biti siguran u babske price. Nista se ne zna do kraja prijelaznog roka i sve je moguce, ne samo vezano za Barcu vec opcenito.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice