Nisam gledao od muke Šapnjolce poslije Hrvatske jednostavno nisam mogao...Vidim Nolito gol i asistencija i slučajno jdnom prebacim i vidim radi dar-mar u 16 metara...
Pkazuje klasu iz dana u dan nadam se da dolazi nama.
Nisam gledao od muke Šapnjolce poslije Hrvatske jednostavno nisam mogao...Vidim Nolito gol i asistencija i slučajno jdnom prebacim i vidim radi dar-mar u 16 metara...
Pkazuje klasu iz dana u dan nadam se da dolazi nama.
Iniesta s 32 godine na leđima dominira i najbolji je igrač turnira zasad. Pogledaš što je sve ostvario individualno i timski i čovjek jednostavno nema konkurencije. Ako osvoji još jedan EURO i bude opet najbolji igrač turnira, onda će definitivno u mirovinu kao najbolji vezni igrač u povijesti.
On ili Payet sigurno.
Jedno pitanje.Tko je dao Ramosu kapetansku traku?Taj lik je kisara teška gledao sam sažetke.Lik u 58 sekundi dobije žuti karton.
Pored jednog Inieste taj kloc je kapetan.
Real Madrid pregovara sa lemosom hahaha.Kako su jadni i oni i njihova skaut služba.Ali opet uvalili smo im Danila možda je i Lemos takav slučaj.
Maldini : " Cristiano je rekao da je najbolji u poslednjih 20 godina ? Pique ima više titula od njega . Messi , skoro dva puta više."
Fakee i ostali relovci na aparatima.
ako je on najbolji u zadnjih 20 godina u nogometu sta su onda zidane, ronaldinho, messi, pravi ronaldo igrali tennis za to vrijeme??
koja konjina iskompleksirana, bio mali i uvijek ce i bit mali
Piše se da su 3 kluba spremna platiti 200mil € Barci za Neymara. Necu rec da su pametni uzeli bi taj novac, ali trebaju dobro sjest i porazgovarat kaj s tim novcem mogu napravit i kome bi ga bilo dobro prodati.
Sve ovisi o Neymaru,ako on želi ostati onda nemamo o čemu pričati,čovjek je u top 3 igrača svijeta,mlad je,može odigrati barem još 10tak sezona na vrhunskom nivou,naslijedit će Messija kao lider kluba,dobro se uklopio u momčad,za njega zamjene realno nema,tako da ga nema smisla prodati pa dovesti 3-4 odlična ali lošija igrača od njega...dok s druge strane ako on sam ne želi ostati,ne želi biti u "sjeni" Messija i Suareza onda bolje neka ode,ne trebamo igrače koji nisu sretni u klubu,za 200 milijuna se može dovesti par odličnih igrača ali poznavajući Barcu oni bi svejedno lovili igrače poput Mariana,Lemosa,Mungosa i šta ti ja znam...
Ali ta priča oko Neymara trenutno ne drži vodu,više puta je i on sam izjavio da je jako sretan ovdje,živi dječački san,igra u paru sa svojim idolom,ne znam šta bi ga moglo odvući od Barce,novac ga ne zanima previše(dokazao došavši u Barcu, a ne Real),osvaja trofeje...također i predsjednik je više puta naglasio da on sigurno ostaje,tako da ne brinem previše oko toga.
Maldini : " Cristiano je rekao da je najbolji u poslednjih 20 godina ? Pique ima više titula od njega . Messi , skoro dva puta više."
Fakee i ostali relovci na aparatima.
Takvih izjava zivucih legendi ima na bacanje, samo neki zive u zabludi.
Još jedna čudesna partija Messija. Obavezno pogledajte asistenciju za prvi gol Higuaina. Čovjek je Bog nogometa.
pogledo malo sažetke od argentine pa kake ovaj messi daje lopte pa ko može reć da nije najbolji kako lik igra pa to nema nigdje
Barcini igraci i ovako zadaju velike probleme Barcinim financijama jer zbog nedovoljno velikih sponzorskih ugovora ulaze u minus i jos gube na transferima jer ne sjecam se kad su zadnji put bili u plusu? Neymara prodat PSG-u koji bi odlaskom Ibre bio najmanje konkurentan Barci za razliku od toga da ode u City npr.
Ajmo prodati i Messija pa ćemo imati 400-500 milijuna na računu pa možemo kupiti i Boga samog...smiješni ste,uvjeren sam da Ney ostaje u Barci,nisu ludi da ga prodaju,ma kakav god novac bio u igri,da je tako Messi bi već odavno igrao za PSG,City,Bayern i tako dalje.
Ajmo prodati i Messija pa ćemo imati 400-500 milijuna na računu pa možemo kupiti i Boga samog...smiješni ste,uvjeren sam da Ney ostaje u Barci,nisu ludi da ga prodaju,ma kakav god novac bio u igri,da je tako Messi bi već odavno igrao za PSG,City,Bayern i tako dalje.
Stari moj da je to tako, onda bi sada dok je na godisnjem (ni ne igra COPU, a i ispala repka) trebao sazvat presicu i odhebat takve vijesti kao pravi profesionalac i kao sto su napravili Ibrahimovic, Messi, CR7...(oni prosle godine, Ibra ove).
A ne ovo. Netko tko igra poker turnir u slobodno vrijeme umjesto da gleda Euro ili nesto sta ja znam ocito nema nogomet prvi na pameti. Njegov talent nitko ne umanjuje, niti potencijal, niti "ranking" na ljestvici najboljih nogometasa, ali da je krenuo putem Robinha, je.
Stari moj da je to tako, onda bi sada dok je na godisnjem (ni ne igra COPU, a i ispala repka) trebao sazvat presicu i odhebat takve vijesti kao pravi profesionalac i kao sto su napravili Ibrahimovic, Messi, CR7...(oni prosle godine, Ibra ove).
A ne ovo. Netko tko igra poker turnir u slobodno vrijeme umjesto da gleda Euro ili nesto sta ja znam ocito nema nogomet prvi na pameti. Njegov talent nitko ne umanjuje, niti potencijal, niti "ranking" na ljestvici najboljih nogometasa, ali da je krenuo putem Robinha, je.
Covjek u svoje slobodno vrijeme ima pravo raditi sto hoce. Ja stvarno ne kuzim kakve su to predrasude.
Da, gledanje EURA će ga dovest do zlatne lopte, biser godine
Izvini, kocka i alkohol su puno bolji za to....
Vi ga non stop uzdizete u nebesa da ce on nasljedit Messija, a to se nece dogoditi nikada. Dobro ti je napisao, ako mu je tolko stalo do Barce na javnoj presici treba svima reci da ga zanima samo Barca, a vidis sad su zapeli na tom produzivanju ugovora di je naravno lova u igri, a i njegov menađer sigurno trlja ruke cim je vidio ponudu PSG-a i sad ce oni moraju dogovorit oko ostanka u Barci i odlaska iz kluba.
Koda ovi ostali igrači ne izlaze po klubovima,opijaju se i slično,samo oni to vješto skrivaju dok se Neymar ne libi objaviti sliku iz vila,klubova itd...Dokle god on na terenu pruža odlične partije neka ga u klubu,a van terena neka radi što hoće,pa po tome treba i Piqeua prodati koji isto ide po poker turnirima,klubovima...Nitko ne kaže da će on naslijediti Messija u smislu da će zabiti toliko golova,podijeliti X asistencija,to može ipak samo Messi,ali da je igrač koji može sam riješiti utakmicu to je bogami za ove 3 sezone i previše puta pokazao.Ne mogu vjerovati da bi ga neki od vas samo tako prodali,šta će ti i 500 milijuna ako nema prave zamjene,a realno nema je,recite mi samo jednog igrača koji u ovom trenutku igra na visokom nivou kao Neymar i da bi se uklopio u Barcu.
Bome,nakon Douglasa nisam nešto optimističan oko tih Brazilaca,ipak je to malo previše novca za neprovjerenog igrača,radije neka Nolita onda dovedu.
To je druga stvar,ako nije sretan u klubu,vrata su mu širom otvorena,ali nema nikakvih indicija da je tako,više puta je Bartomeu naglašavao kako Neymar nije na prodaju,a i on sam je rekao kako je sretan...ma Coutinho je odličan ali ipak nije ta klasa kao Neymar,dok s druge strane Payet je u životnoj formi ali pitanje koliko će on trajati ima 29 godina,isto tako pitanje je kako bi se uklopio...ne znam čemu razbijati MSN trojac koji nam donosi trofeje,pruža odlične partije,odraz su pravog prijateljstva kako u tako i van terena.Ma isto su pojedinci pisali da bi bilo pametno i Messija prodati pa mu se kasnije opet svi dive i dižu ga u nebesa,nadam se samo da će Neymar potpisati što prije novi ugovor da se ovim nebulozama stane ne kraj.
Isto tako piše da je Neymarov transfer gotovo nemoguće realizirati s obzirom na otkupnu klauzulu,plaću,bonuse i sve ostalo,da bi samim tim klub koji bi ga htio dovesti debelo prekršio financijski fair play,primjer PSG koji bi trebao inkasirati oko 500 milijuna eura.Isto tako kažu da je Barcin predstavnik otputovao u Brazil da što prije potpišu novi ugovor.Neymar bi ispao najveće g*vno da poslije svega što je izjavio napusti klub,a tek da ode u Real to bi bila veća izdaja od Figa...
Znaci prodao bi neymara koji ima 24 i doveo payeta koji ima 29 godina?? A logike. Barca treba pomladivati
momcad. Kada bi se kojim slucajem Neymar izjasnio da zeli otici u PSG, onda mjesto njega treba dovesti
mladog igraca, a ne opet nekog 30 goisnjaka. Iako se nadam da ce neymar ostati, ali ako bi vec odlazio
onda bi od PSg-a trazio Verratia plus novce. A onda doveo nekog takoder mladog igraca. Mada ne znam sta je
sa Reusom. Kako bi on se tu snasao.
Transfer na stranu, od Neymara boljeg igraca za tu poziciju trenutno nema.