FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.687.092
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
Tommy_123 kaže...

Onaj tko je upućen u transfere el istina da je Verthongen sve riješio i dolazi na ljeto il ponovo neka novinarska spačka ? lol

ja sam pročitao da je danas u Barceloni i da možda bude pregovora, ali mislim da je bliže Arsenalu nego Barci.

Evo ga:

"Jan Vertonghen is in Barcelona to celebrate league title with Ajax team-mates. Some sources say he could stay longer for contract talks."

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 15:16 (antimadridista).
14 godina
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

Onaj tko je upućen u transfere el istina da je Verthongen sve riješio i dolazi na ljeto il ponovo neka novinarska spačka ? lol

ja sam pročitao da je danas u Barceloni i da možda bude pregovora, ali mislim da je bliže Arsenalu nego Barci.

Evo ga:

"Jan Vertonghen is in Barcelona to celebrate league title with Ajax team-mates. Some sources say he could stay longer for contract talks."

Pa ako je pod ugovorom s Ajaxom, ne smije pregovarat s drugim klubom.

Kak god, novinari jedva dočekaju prijelazni rok da imaju šta izmišljat po cijele dane. Već sam odavno naučio da je sve to najbolje ignorirat i ne vjerojat nićemu dok se ugovor ustvari ne potpiše.

16 godina
mrzech kaže...
lol :D

"Casillas has invited more Barcelona (Puyol Xavi Iniesta Cesc) than Madrid (Alonso Ramos Arbeloa) players to his wedding."

hahaha... opet netko cita Bug forum :))

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/sve-sokirao-realova-ikona-na-svadbu-pozvala-vise-barcinih-igraca.html

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
FC Barcelona
eto sad i službeno, Messi je osvojio Picichi sa 50 postignutih golova na kraju Primere.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Villarealu trbao 1 bod za ostanak u ligi :(

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
14 godina
Tommy_123 kaže...

Šta ćeš, Unitedu je trebalo 2 minute sudačke nadoknade manje da budu prvaci. Svega je bilo danas.

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Tommy_123 kaže...

Šta ćeš, Unitedu je trebalo 2 minute sudačke nadoknade manje da budu prvaci. Svega je bilo danas.

Jebiga.Džeko i Aguero su to riješili.I vrijeme je da City bude nakon 44 godine.Zaslužili su.

15 godina
FC Barcelona
Baš čudan spoortski dan. Evo maloprije gledam finale Eurolige u košarci. CSKA imao nekoliko sekundi prije kraja vodstvo i dva slobodna bacanja da zaključe utakmicu, i promaše oba bacanja, i u zadnjoj sekundi Olympiacos zabije koš i postaje prvak Europe.
Da ne bude off-topic, u istom natjecanju Barca je dobila utakmicu za 3.mjesto, tako da smo u košarci 3. ekipa Europe.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Baš čudan spoortski dan. Evo maloprije gledam finale Eurolige u košarci. CSKA imao nekoliko sekundi prije kraja vodstvo i dva slobodna bacanja da zaključe utakmicu, i promaše oba bacanja, i u zadnjoj sekundi Olympiacos zabije koš i postaje prvak Europe.
Da ne bude off-topic, u istom natjecanju Barca je dobila utakmicu za 3.mjesto, tako da smo u košarci 3. ekipa Europe.

Istina.Sve se mjenjalo iz minute u minutu.Little weird {#}

16 godina
FC Barcelona

ma totalni iznered sportskih događaja danas

od fomule do hokeja na travi :)

nek je pao pichici, samo mi je najviše ža žute podmornice...damn{#}

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
14 godina
antimadridista kaže...

I sad Montpellier zabije doslovno sekunde prije kraja. Sorry za offopic.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
antimadridista kaže...

I sad Montpellier zabije doslovno sekunde prije kraja. Sorry za offopic.

Ait Fana!!!!!!!!!!!!

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Evo još jedno čudo Liverpool izgubio od Swansea.

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
antimadridista kaže...

To baš i nije čudo lol

14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Praetorian1 kaže...
antimadridista kaže...

To baš i nije čudo lol

sarkazam

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neki neznaju očito šta je sarkazam.

14 godina
Praetorian1 kaže...

Neki neznaju očito šta je sarkazam.

Još je mlad, naučit će.

15 godina
FC Barcelona
Andoni Zubizarreta (sportski direktor kluba): "Nemamo namjeru nikoga prodavati. Nismo dobili nikakve ponude za Piquea i Alvesa. Najviše ćemo imati četiri transfera, od toga su tri poznata: Montoya, Bartra i Muniesa iz B tima."
16 godina
FC Barcelona

S Nikeovim dizajnerima očito nije nešto u redu.Pogledajte kopačke za novi EURO.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
13 godina
neaktivan
emerik kaže...

S Nikeovim dizajnerima očito nije nešto u redu.Pogledajte kopačke za novi EURO.

haha roze, hahahahah

15 godina
FC Barcelona

meni su ove adidas punoooo bolje od nikeovih http://www.sportsshoes987.com/upimage/20120228/201202282120473011_s.jpg

16 godina
FC Barcelona

Meni je gotovo uvijek sve adidasovo ljepše od nike,puma i sl. Dobro desi se ponekad da nešto od nike ili puma ljepo izgleda, ali to je rijetko. Jednostavno dizajneri uvijek nekako ljepo uklope one 3 adidas crte u svoje proizvode, puno ljepše od drugih znakova.

16 godina
FC Barcelona

moje zadnje kopačke, a mogu reć i da su danas lipše nego pola novih

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
17 godina
FC Barcelona
'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
17 godina
neaktivan
15 godina

ništa čudno. Do 12.mjeseca ćeš se nagledati dosta takvih izjava Moroninha jer radi pritisak, jer je to jedini način da ovaj dobije Zlatnu loptu. Smiješan lik, i on i oni koji ga podržavaju. Zanimljivo je da je prošle godine govorio obrnutu stvar, tj. govorio je da je Ronaldo najbolji jer je zabio najviše golova. Pos*rem mu se na ljudstvo i karakter.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 0:22 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ljubomora čini čuda. On osvoji naslov, obori rekord od 100 bodova u sezoni, a i dalje se više priča o Guardioli, Messiju, Barceloni... {#}

16 godina

navijam za chelsea, tako da o mourinhu kao treneru mislim sve najbolje (doduse nikad mu necu zaboraviti onaj rosenborg, ta sezona je lagano išla prema villas-boas stanju) ali da je naporan, naporan je brate. treba mu nerfat karakter i redovito ga reportat zbog flejmanja.

15 godina
DaffyDuck kaže...

navijam za chelsea, tako da o mourinhu kao treneru mislim sve najbolje (doduse nikad mu necu zaboraviti onaj rosenborg, ta sezona je lagano išla prema villas-boas stanju) ali da je naporan, naporan je brate. treba mu nerfat karakter i redovito ga reportat zbog flejmanja.

ma Mourinho je odličan taktičar i trener, ali brate đubre je od čovjeka da nemože biti veće. Nemogu vjerovati koliko čovjek može govoriti o nečemu što ga se uopće ne tiče (kao što je npr. ovo sa Zlatnom loptom), pa onda toliko pljuvati po Guardioli i Barci, nevjerojatno koliko je jadan i nema nimalo srama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 0:28 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
DaffyDuck kaže...

ma Mourinho je odličan taktičar i trener, ali brate đubre je od čovjeka da nemože biti veće. Nemogu vjerovati koliko čovjek može govoriti o nečemu što ga se uopće ne tiče (kao što je npr. ovo sa Zlatnom loptom), pa onda toliko pljuvati po Guardioli i Barci, nevjerojatno koliko je jadan i nema nimalo srama.

bio mi je draži kad je šutio. čak i barcini navijači bi ga cijenili kad bi jednostavno šutio i samo pričao o igri. e moj mourinho, da si šutio ostao bi filozof.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice