FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.682.708
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nevjerujem da će Barcelona dati 40 milijuna eura za Bale-a. Mislim da je pao neki razumniji dogovor ako ga je uopče bilo.

15 godina
FC Barcelona
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kaže komentator u Fifi12 da je Iniesti rođendan.

Pa sretan ti rođendan momče.

17 godina
Re: FC Barcelona
mrzech kaže...
lol :D

"Casillas has invited more Barcelona (Puyol Xavi Iniesta Cesc) than Madrid (Alonso Ramos Arbeloa) players to his wedding."

Sad ce ga Mou potjerat lol

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

casillas ima veći utjecan od njega u madridu

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
17 godina
Cerina15 kaže...

casillas ima veći utjecan od njega u madridu

samo bog moze potrat san ikera...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

di baš po budućem treneru.... xD

everybody lies
14 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

di baš po budućem treneru.... xD

Evo originala... xD

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jel se Pique oporavio od onog udarca protiv Chealsija i oće li igrat za Španjolsku na Euru?

15 godina
FC Barcelona
Večeras u 22.00h utakmica zadnjeg kola Primere, gostovanje kod Betisa:
http://livefootball.ws/8524-betis-barcelona.html
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Busquets. 0:1 :)

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
16 godina
FC Barcelona
kakva prilika Adriana..
FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
FC Barcelona
Zaslužena podjela bodova, dosta neraspoložena Barca. Za onaj divljački start Alvesa bi ja dao po 5 utakmica kazne, pa neka onda udara namjerno, dosta sramotan potez Alvesa. Ništa, čekamo finale Kupa, ima dosta vremena do tada i vjerujem da će se ekipa konsolidirati u potpunosti do tada.
15 godina
antimadridista kaže...
Zaslužena podjela bodova, dosta neraspoložena Barca. Za onaj divljački start Alvesa bi ja dao po 5 utakmica kazne, pa neka onda udara namjerno, dosta sramotan potez Alvesa. Ništa, čekamo finale Kupa, ima dosta vremena do tada i vjerujem da će se ekipa konsolidirati u potpunosti do tada.

Dečki su već i pomalo umorni, bilo je dosta tekmi tijekom ove sezone. Sad imaju dosta vremena da eksplodiraju u pozitivnom smislu protiv Bilbao-a.

15 godina
FC Barcelona

Inače, večeras je Valdes osvojio svoj peti tofej Zamora, nagradu koja se dodjeljuje vrataru sa najmanje primljenih golova u ligi. Čestitke Valdesu!

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 1:26 (antimadridista).
13 godina
16 godina

tragedija... nadam se da se to nece ostvariti i da je to samo jedan u nizu predstojecih transferskih traceva.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
neaktivan
Vjerujem da bi se Srna sasvim dobro snasao u Barci, a vi pricajte...
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Vjerujem da bi se Srna sasvim dobro snasao u Barci, a vi pricajte...

po meni jedini hrvat osim jelavica koji nesto radi

16 godina
FC Barcelona
sta ce im netko tko nikad nije ni primirisao ligi petice, tko je (ne znam tocno zasto) legenda u Shaktaru i koji bi kostao vjerojatno pravo bogatstvo?
siguran sam da bi njemu bila velika cast odigrati zadnjih par sezona karijere u najboljem svjetskom klubu, ali u barçi bi se tesko uklopio. daleko je on od alvesove eksplozivnosti. slobodnjake mu ne bi dali da puca, a i narav mu nije daleko od alvesove.
bio bi to cisti prelazak s konja na magarca (no pun intended) :)
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina

srna je kvalitetan desni bek i ako vec alves ode najbolja zamjena...

15 godina
Obi Wan kaže...

srna je kvalitetan desni bek i ako vec alves ode najbolja zamjena...

Nitko ne veli da je nekvalitetan, ali ga je suludo uspoređivati sa Alvesom. Alves je po meni vrhunski igrač i jedino što mu nedostaje su centaršutevi koji su mu koma! Bilo bi mi drago da Srna dođe jer je ipak on naš. Ono što mi se ne sviđa kod Srne je njegovo ponašanje i općenito se da iz njegovog govora otkriti neka bahatost. I da, nije više ni on što je nekad bio, isto kao i naša cijela repka. Netko je spomenuo Jelavića. Hvala Bogu što čovjek zabija i igra dobro, ali vidjet ćemo kako će igrati u repki. To je uvijek tako kod nas. Novinari ga uzdižu kad zabija, a kada ne, onda je zaboravljen.

U vezi ovog transfera, ne znam je li to istina, vidjet ćemo. Ako ništa drugo, nek barem Hrvat zaigra za Barcu nakon podužeg vremena.

15 godina
FC Barcelona
ako Alves ode, onda je svaki igrač na desnom beku prelazak sa konja na magarca jer nema boljeg desnog beka trenutno, iako je Alves u zadnje vrijeme u dosta lošoj formi. Srna nije tako loš, ali mislim da nema kvalitetu za Barcu, a i Ukrajinci ga nebi pustili za malu cifru, tako da bi to bio neisplativ transfer.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 13:23 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja bi rađe vidio Van der Wiela, nego Srnu.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

nek dovesu srnu desno, strinića ljevi i gotova priča... onda mogu komotno prodati alvesa i nemoraju se zezati sa dovođenjem albe...

0_o
17 godina
ph3nom_gamer kaže...

nek dovesu srnu desno, strinića ljevi i gotova priča... onda mogu komotno prodati alvesa i nemoraju se zezati sa dovođenjem albe...

haha strinica...

ja ga ne bi doveja da je mukte...

15 godina
ph3nom_gamer kaže...

da, i naravno pošto je Puyol sve biliže kraju karijere i stalno ga muče ozljede, idealno rješenje za zamjenu bi bio Jurica Buljat. {#}

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

da, i naravno pošto je Puyol sve biliže kraju karijere i stalno ga muče ozljede, idealno rješenje za zamjenu bi bio Jurica Buljat. {#}

hahah, na njega sam zaboravio :D

jao nama na europskom {#}

0_o
17 godina

kosilice buljat... buy them while in stock...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Onaj tko je upućen u transfere el istina da je Verthongen sve riješio i dolazi na ljeto il ponovo neka novinarska spačka ? lol

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice