FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.686.957
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

Preporučujem vam Beniteza jako dobar trener u svakom klubu kojem je bio cvijetaju ruže{#}

Ili ranieri s njim bi igrali sa 5 u obrani i 4 zadnja vezna{#}

16 godina
FC Barcelona

Da mu nije možda na kalendaru 1.4. ? {#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
17 godina
Re: FC Barcelona

pep ide iz barce... mozda se covik zasitio...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

A sada napokon možemo saznati da li je Guardiola dobar trener ili tudum ko Rijkaard u kojeg su mnogi hvalili, a nakon barcelone je svoju trenesku sposobnos pokazao tako da je neuspješan i u najvećim vukojebinama.

Da vidimo da li je i ovaj one-hit-wonder

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 12:36 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Baš me zanima kak će Pep vodit novi klub.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 12:43 (Praetorian1).
15 godina
FC Barcelona

Hvala Pep na svemu! nemogu vjerovati što se sve dogodi u tjedan dana. {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po meni nije trebo otić, mislim pogledajte Arsena Wengera koliko je on poraza doživio pa još uvijek trenira isti klub.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

A ništa, Pepu sve najbolje u nastavku karijere... nadam se da će uspijeti i dokazati se. Svakako ću pratiti njegov daljnji razvoj. :)

16 godina
FC Barcelona

i meni je zao sto pep odlazi, ali nakon 4 godine apsolutne dominacije... i on je zasluzio odmor. vrijeme je za neke nove ljude. nadam se jednako uspjesne. samo da ne bude 10-ak godina "suse" kao nakon odlaska cruyffa {#}

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona

u 13:30 presica (tko govori spanjolski) uzivo ovdje:

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Citat jedne osobe sa Barca Balkan foruma: "imam osjećaj ko da se borim za curu s kojom sam 4 godine i koju volim, a ona se propitkuje da li je veza i dalje održiva. ja je toliko volim i ne mogu se zamisliti bez nje toliko da uopće ne razmišljam da bi me mogla napustit. isti j*b*ni osjećaj. Pep ne idi." 

e slično ovako se i ja osjećam. {#}

Pep hvala ti za sve, nećemo te nikada zaboraviti!

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 13:20 (Balvan8).
16 godina
Praetorian1 kaže...

Po meni nije trebo otić, mislim pogledajte Arsena Wengera koliko je on poraza doživio pa još uvijek trenira isti klub.

nije baš usporedivo, ono šta je wnger ima s francuskom armijom prije par godina su ipak bili rezultati...

no on je takav trener koji ne troši puno i kupuje samo doslovno no name tinejdžere, pa se politika takvog

kluba baš ne može usporedit s našom.-..

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vilanova je novi trener.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 13:59 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

NE!!!!!!!!!!!

ovoliko nisam plakao od ispadanja od intera (naravno u sebi,bilo bi previse da stvarno placem)

Sad volio bih da trener bude Vilanova ili mozda cak puyol jer njegovo je vrijeme proslo (godine su uradile svoje),poznaje stil igre,poznaje igrace bolje nego itko drugi i smatram da bi on bio sjajan (u najmanju ruku bio bi vjerna replika pepa {#}),a kao trecu opciju bi volio bielsu

14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

NE!!!!!!!!!!!

ovoliko nisam plakao od ispadanja od intera (naravno u sebi,bilo bi previse da stvarno placem)

Sad volio bih da trener bude Vilanova ili mozda cak puyol jer njegovo je vrijeme proslo (godine su uradile svoje),poznaje stil igre,poznaje igrace bolje nego itko drugi i smatram da bi on bio sjajan (u najmanju ruku bio bi vjerna replika pepa {#}),a kao trecu opciju bi volio bielsu

Ma kakav Puyol to se može desiti za jedno 10 godina prije nesmije. Jednostavno je prerano da on bude trener, a uostalom nema nikakvog iskustva. Vilanova ili Bielsa, ja sam za to da bude Bielsa. Nakon Guardiole treba nam neki autoritet, a to Bielsa može nametnuti.

14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Logigamer kaže...

NE!!!!!!!!!!!

Ma kakav Puyol to se može desiti za jedno 10 godina prije nesmije. Jednostavno je prerano da on bude trener, a uostalom nema nikakvog iskustva. Vilanova ili Bielsa, ja sam za to da bude Bielsa. Nakon Guardiole treba nam neki autoritet, a to Bielsa može nametnuti.

vilanova je vec izabran

17 godina

Vilanova novi trener

Može neki info o njemu, kakav je kao trener?

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
16 godina
FC Barcelona

što se mene tiče inenađujuća odluka, to da je već sad pep odlučija otić, pa da tito bude do kraja sezone,

al nisam bia ni zadovoljan kad je pep doša, reka sam neiskusan i to, al tito je također već duže

dio momčadi znade sve, stil i mis da nije toliko loše...

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
14 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Vilanova novi trener

Može neki info o njemu, kakav je kao trener?

pepova desna ruka,imao je od koga uciti  ;)

14 godina
neaktivan
Makić kaže...

što se mene tiče inenađujuća odluka, to da je već sad pep odlučija otić, pa da tito bude do kraja sezone,

al nisam bia ni zadovoljan kad je pep doša, reka sam neiskusan i to, al tito je također već duže

pep je do kraja sezone,a vilanova nije zamjena nego novi trener od iduce sezone

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

evo da ne spamam po temi

https://www.facebook.com/barcahr

https://www.facebook.com/barcabalkan

pardon za triple post

16 godina
Logigamer kaže...
Makić kaže...

pa znam to samo sam komentira, da sam ovakav rasplet očekiva samo

u slučaju da pep odmah odlazi!!!

14 godina
neaktivan
Makić kaže...
Logigamer kaže...
Makić kaže...

pa znam to samo sam komentira, da sam ovakav rasplet očekiva samo

u slučaju da pep odmah odlazi!!!

isprika na nesporazumu

15 godina
FC Barcelona

malo tko se nadao da će Vilanova biti nasljednik Pepa,ali kad se malo razmisli,to je izgleda najbolje rješenje,možda i jedino dobro. Vilanova je učio od Pepa ove 4 godine,isto tako je odavno u klubu. Za Barcu je najbolje rješenje da je vodi netko tko je upoznat sa njihovim načinom igre i tko zna kako stoje stvari u klubu,a Vilanova to sigurno jest. ISto atko smo svi sumnjali u Pepa kad je preuzeo ekipu 2008. a donio je najbolje razdoblje u povijesti kluba. Ne treba sumnjati u VIlanovu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 14:33 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Sad će biti: druže tito mi ti se kunemo.{#}

Ma ja mislim da će biti dobar trener. Bio je neki pomočnik do sad, pa bi stoga mogao tjerati istu filozofiju kao i Pep.

Ništa  Inter ga ne misli dovoditi radi ekonomskih razloga(štede kako bi pokrili dug od 200m €). A baš sam se ponadao da će doći jer se pričalo ranije ove godine, negdje na početku sezone da žele njega, a onda bi zajedno s njim pokušali dovesti Messia kojeg predsjednik već duže vrijeme želi. Još od kad nije bio prvotimac nudio je za njega 100m €, ali ga barca nije htjela prodati, a ni on nije htio otići{#}.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 14:42 (Jack Sparrow).
17 godina
FC Barcelona

Ista stvar kao i kad su postavili Pepa. Svaki fan je bio skeptican, vise ili manje, tko kaze da nije laze.

Ja ovaj put nisam toliko skeptican, nadam se da ce rezultati biti bar priblizni Pepovim, jer ove 4 godine su jednostavno neponovljive IMHO.

Sad je jedini problem pritisak, nije lako poslije ovakvih rezultata naslijedit Pepa.

p.s. Hvala Pepu od srca za nemogucu kolicinu srece u ove 4 godine.

14 godina
FC Barcelona

Nek mu bude sa srećom. Nadam se da će i nama realovcima sad bit lakše {#}.

Moram priznat da je genijalan potez Pepa što je to objavio sad, a ne na samom kraju sezone. Ekipa koja je psihološki dosta loše nakon 2 izgubljena trofeja, će sad dati 200% u finalu kupa kako bi Pep otišao kao pobjednik.

Baš me zanima kud će dalje. Spominje se Chelsea u kojem bi Pep preuzeo sve od prve momčadi do organiziranja rada mlađih uzrasta. To bi sigurno bio velik izazov za njega. Također će biti zanimljivo vidjeti da li će netko od standardnih igrača Barce odlučit poći za njim ako preuzme drugi klub.

15 godina
Hexfire kaže...

Moram priznat da je genijalan potez Pepa što je to objavio sad, a ne na samom kraju sezone. Ekipa koja je psihološki dosta loše nakon 2 izgubljena trofeja, će sad dati 200% u finalu kupa kako bi Pep otišao kao pobjednik.

Baš me zanima kud će dalje. Spominje se Chelsea u kojem bi Pep preuzeo sve od prve momčadi do organiziranja rada mlađih uzrasta. To bi sigurno bio velik izazov za njega. Također će biti zanimljivo vidjeti da li će netko od standardnih igrača Barce odlučit poći za njim ako preuzme drugi klub.

rekao je da će najprije uzeti odmor pa će razmisliti gdje će dalje. Teško da će sad u Chelsea kad je DI Matteo preporodio ekipu i vjerojatno će mu oni produžiti ugovor.

17 godina
Hexfire kaže...

Neće nigdje. Uzet će si godinu odmora, a onda ćemo vidjeti što će biti. Ja čak mislim da će se i vratiti u Barcu nakon što napuni baterije.

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
crystal6 kaže...
Hexfire kaže...

Neće nigdje. Uzet će si godinu odmora, a onda ćemo vidjeti što će biti. Ja čak mislim da će se i vratiti u Barcu nakon što napuni baterije.

Vjerujem da ce njemu u Barci vrata uvijek biti otvorena.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice