FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.807
|
čitano: 6.689.161
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
mrzech kaže...
English federation want Guardiola to become ENG coach or advisor of the federation. Chelsea, United, City and Liverpool also interested [md]

Former players Valverde (ex-Olympiacos) and Blanc (FRA), as well as Bielsa and Villas-Boas, are possible succesors of Guardiola. [md ser]

Ronaldinho (ex-Barcelona): "Messi or Ronaldo? Both are great players, but I like Messi more than Cristiano." [cope via sport]

Eng - vjerojatno dirty Harry će biti novi izbornik, a ovaj je rezerva

Lpool - lako moguće

United - nema šanse dok fergi ne ode u mirovinu

City - moguće

Chelsea - nedo bog i vrag. Di Mateo je probudio ekipu i doveo je do finala lp i uz to nadmudrio i pobijedio pep-a. Zbog toga zaslužuje voditi ekipu sljedeće sezone (a ako osvoji LP onda pogotovo). Stvarno sramota ako se ovo dogodi

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 13:44 (Paolo2612).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako Pep otide svaki trener ce bit dobar dok neminja igru barce {#}

Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 13:59 (ExE123).
14 godina
ExE123 kaže...

Kruno Jurčić je slobodan ak vam je toliko svejedno.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
ExE123 kaže...

a necemo sad kvarit ugled kluba......

14 godina
Logigamer kaže...
Hexfire kaže...
ExE123 kaže...

a necemo sad kvarit ugled kluba......

Nemoj tak, pa zabio je 2 gola Realu {#}

16 godina
FC Barcelona

Štoviše, ponizio je Real pred vlastitom publikom. To je bila maestralna predstava Dinama ukoliko ne računamo 6 primljenih golova. {#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
14 godina
sinister_axe kaže...

Štoviše, ponizio je Real pred vlastitom publikom. To je bila maestralna predstava Dinama ukoliko ne računamo 6 primljenih golova. {#}

Taj sitni detalj, trenutno nije toliko bitan. {#}

Za ozbiljno sad. Mislim da će biti jako važno odabrat pravog trenera, ako Pep ode. Česti su ti bezvezni komentari kako je njegova zasluga mala i da bi Barca isto igrala bez trenera.

Pretpostavaljam da će dovest nekog tko je ili trenirao već Barcu ili nekog bivšeg igrača (Luis Enrique npr.) Ipak je tu važno da trener poznaje i mentalitet i način igre i funkcioniranje škole itd. Priče o Villas Boasu ili bilo kojem drugom vrhunskom "stranom" treneru mi ne drže vodu.

16 godina
FC Barcelona

Striček Moratti ili ti vlasnik intera več duže vrijeme ima želju dovesti njega na klupu, još kad je trenirao mlade uzraste htio ga je, ali je barca bila ipak brža.

17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Kruno, romb i kontrolirani nogomet... možda nebi to bilo loše {#}

16 godina
FC Barcelona
svi promasaji protiv chelskyja... samo jedan da je usao i barça bi vjerojatno bila u finalu

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona

Da je bio Villa u onim prilikama umjesto Sancheza u Londonu, tukli bi ih 3-1 najmanje.

16 godina
sinister_axe kaže...

Da je bio Villa u onim prilikama umjesto Sancheza u Londonu, tukli bi ih 3-1 najmanje.

a to nikad necemo saznati.

makar, po meni je sanchez odlicna kupnja. tip trci ko navijen cijelo vrijeme, vrlo je pozrtvovan, vraca se do vlastitog sesnaesterca, nemilice se trosi i sjajan je u igri bez lopte. svidio mi se jos u udineseu i bio sam presretan kad je potpisao za barçu.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sto mislite,ide ili ne ide? KLIK

In game: D-Ki11a aka Legendic
16 godina
mrzech kaže...
sinister_axe kaže...

makar, po meni je sanchez odlicna kupnja. tip trci ko navijen cijelo vrijeme, vrlo je pozrtvovan, vraca se do vlastitog sesnaesterca, nemilice se trosi i sjajan je u igri bez lopte. svidio mi se jos u udineseu i bio sam presretan kad je potpisao za barçu.

u potpunosti se slažem, iako el gauje, nije bia baš

toliko precizan prošle god. jer sam pogleda skoro sve

utakmice, ipak da je villa ozdravija

prije bia bi velik plčus za momčad..

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
mrzech kaže...
sinister_axe kaže...

To apsolutno, ali sam više ciljao na sam trenutak realizacije. Jer ne znamo bi li Villa uopće bio u takvoj situaciji, ali da je, odnosno, da je doveden pred gotov čin kao što je i Sanchez bio, mislim da bi Villa to ipak zabio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 17:19 (sinister_axe).
15 godina
FC Barcelona

mislim da bi Bielsa bio odlično rješenje ako Pep ode. Napravio je od Bilbaa senzaciju,stvarno igraju lijep nogomet i tehnički odličan,a znamo svi kako je to teško izvesti u Bilbau. A uz to,on i Pep imaju odlične odnose,a i Barca i Bilbao su isto tako uvijek bili dobrim odnosima kao klubovi,tako da je i to moguće rješenje. Nedavno je čak Pep izjavio da je za njega Bielsa najbolji trener.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 17:34 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
tiki taka 2012

http://vimeo.com/41004712
13 godina
FC Barcelona

- Pita Sergio Ramos Lea Messija: Stari, kako si uspio onu gredu pogoditi? {#}

17 godina
neaktivan

Naša sam Ramosovu loptu, prodajem je, cijena, prava sitnica !

I see offline people !
15 godina
neaktivan

Xavi out na 2 tjedna? Upravo na Barcinoj FB stranici objavljeno. Edit: ozlijedio list lijeve noge.

We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 20:46 (N3N0).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

JA bi zelio trenena Bilbaoo ili Tita Vilanovu........

Mes que un club!
16 godina
neaktivan
Ja bi volio Guardiolu
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
14 godina
FC Barcelona

Možda je Ćiro slobodan. Taman da uzme LP pod stare dane.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo i jedne dobre vijesti. Kopirana je sa FB strancie Barca Balkan: "Prema pisanju pojedinih njemačkih medija navodno je Barcelona pokazala interes za mladog igrača Bayerna Davida Alabu" {#}

14 godina
Balvan8 kaže...

Evo i jedne dobre vijesti. Kopirana je sa FB strancie Barca Balkan: "Prema pisanju pojedinih njemačkih medija navodno je Barcelona pokazala interes za mladog igrača Bayerna Davida Alabu" {#}

Stvarno bi me čudilo da netko nije pokazao interes za njega. Mislim da su šanse da napusti Bayern ove sezone minimalne.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na kladionicama je Bielsa najveći favorit za novoga trenera Barce, slijedi ga Luis Enrique.... šteta izgleda da će stvarno otići, nema toga portala koji nije napisao da odlazi... {#} Čak su i Puyola stavili u ponudu. 

http://www.oddschecker.com/football/football-specials/barcelona-specials/next-permanent-manager

16 godina
FC Barcelona

Neću staviti u Realovu temu jer bi to ipak bilo malo debilno, ali ću sliku staviti tu da se malo nasmijemo. {#}

13 godina
FC Barcelona

http://www.marca.com/2012/04/27/futbol/equipos/barcelona/1335515110.html

Guardiola napustio Barcelonu! {#}

Sjajni stručnjak trening je otvorio riječima:"Dječaci, neću vas trenirati u idućoj  sezoni"

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice