FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.795
|
čitano: 6.633.199
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
epic kaže...

Ima Barca težak raspored, već u subotu Real ga čeka. Onda u utorak opet Chelsea, sad koliko će to utjecati na igru, viditi ćemo.

i chelsky igra u subotu protiv arsenala isto tako tesku utakmicu, a i jedni i drugi imaju malo odmora do sljedeceg utorka.

bit ce svakako zanimljivo, ali i dalje mislim da bi barcelona trebala ici u finale, prema danas prikazanoj igri.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
FC Barcelona

I Chelsea ima tešku utakmicu, neće ni oni doći odmorni. Od svih polufinalista samo Bayern ima luksuz da odmara cijelu ekipu.

16 godina
protjeran
mrzech kaže...

i chelsky igra u subotu protiv arsenala isto tako tesku utakmicu, a i jedni i drugi imaju malo odmora do sljedeceg utorka.

bit ce svakako zanimljivo, ali i dalje mislim da bi barcelona trebala ici u finale, prema danas prikazanoj igri.

Vjerojatno i hoće, ali jedva čekam utakmicu. I El Clasico također!

Canibus > _________ <------- insert MC name here.
15 godina
FC Barcelona

Mislim da je Barci psihički teže jer nisu zasluženo izgubili, a to najviše boli. Dok je Real bio nadigran. (ovo je moje mišljenje i samo moje mišljenje koje je zasnovano na viđenim utakmicama) 

No opet, na utakmicama ekipa takvih klasa trebala bi više odlučivati vještina i sposobnost nego psihologija. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
sinister_axe kaže...

Mislim da je Barci psihički teže jer nisu zasluženo izgubili, a to najviše boli. Dok je Real bio nadigran. (ovo je moje mišljenje i samo moje mišljenje koje je zasnovano na viđenim utakmicama) 

No opet, na utakmicama ekipa takvih klasa trebala bi više odlučivati vještina i sposobnost nego psihologija. 

lol... sva sreca da si opravdao svoje misljenje, da se slucajno opet netko ne bi uvrijedio i sa suzom u oku pritisnuo TD {#}

15 godina
FC Barcelona

Gary Lineker ‏ @GaryLineker

Cole too was terrific, and Drogba not only scored but stayed on his feet for the entirety of his post match interview. 

{#} sa twittera. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
17 godina

nemos virovat.... chelsea opalija iz prve prave akcije i gol, barca xy udaraca nece kuja u gol ajme... poludija sam

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
sinister_axe kaže...

Sigurno da im je teže nego Chelseu, ali nije ovo Barci ni prvi ni zadnji put da lopta jednostavno neće u gol. 

14 godina
FC Barcelona

Dobra tekma, dobra Barca. Još je samo gol falio. Iskreno, najviše mi je žao Messija jer zbog njega mislim da je Barca najviše trebala zabiti gol. Netko je prije rekao da je Messi bio u tim situacijama za dati gol, sigurno bi zabio. Činjenica je da ove sezone Messi konstantno izvlači Barcelonu ili pogotcima ili asistencijama. Jedan čovjek ne može sam sve. Da, Sanchez stvarno treba pripaziti na tu realizaciju. Brate, zna ga on zabiti, ali promaši teške zicere. Za Messija nemam riječi, vrhunski majstor i dokazani igračina. Uopće ne sumnjam u pobjede nad Realom i Barcom. Pazite, pobjeda nad Realom važna je da bi se zadržala dobra atmosfera jer izgubi li naša Barca protiv Reala, teško će igrati protiv Chelsea, tak da u ove dvije tekme ovisi cijela sezona, počevši sa El Classicom.

15 godina
FC Barcelona
Ma odigrali su odličnu utakmicu i ne treba nam ničega biti žao. Ja ovo što nam ovi igrači pružaju zadnje 3-4 godine pod vodstvom Guardiole nebi mijenjao za ništa,za nikakav rezultat. Ni večeras igra nije izostala,još je izgledalo bolje nego dosta utakmica ove sezone,samo rezultat je negativan. Vjerujem da će Pep zajedno sa igračima prebroditi ovaj poraz i podignuti igrače za najvažnije 2 utakmice sezone.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

mislim da ovaj poraz nece utjecati na psihu ili tako nesta... bili su bolji nije bilo srece i jbg... a ovakav bunker nema sanse da prođe chelseau na nou campu posto je 2 metra duzi i 1 metar siri, tocnije za 240 m2{#} 

16 godina
FC Barcelona
14 godina
FC Barcelona

Moram priznat da me sad još više strah subote, nekako ne vjerujem da Barca ponovno može toliko promašiti. Držim fige naravno, ali vjerojatnije je da će im sve sad ulazit.{#}

A što se tiče uzvrata, baš me zanima da li će Di Matteo postaviti apsolutno istu taktiku. Šanse da će se opet izvući bez primljenog gola su minimalne. Jesu oni sposobni zabit i s takvom igrom ponovno gol, ali je Barca sposobna zabit 5 pa ti to malo znači. U svakom slučaju, trebalo bi biti napeto do kraja. 

Ovisit će dosta i o utakmici s nama, da li će Pep nekog odmarat ili ne, kakav rezultat će biti, hoće li se netko možda ozlijediti (molim vas 2-3 koji ste već krenuli ovo citirat i napisat: naravno da će se netko ozlijedit kad igramo protiv mesara iz Reala, nemojte).

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

konačno su prdnuli{#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nebi sad spomenuli nedosudeni penal na iniesti(doduse bila je kisa pa nisam 120% siguran da je penal,mozda se sam pokliznuo)

ja cim sam vidio kisu rekao sam gotovo je,sreca pa messiu nije nista,i na kraju chelsea pobijedi iz jednog pravog suta {#}

14 godina
Logigamer kaže...

Nebi sad spomenuli nedosudeni penal na iniesti(doduse bila je kisa pa nisam 120% siguran da je penal,mozda se sam pokliznuo)

ja cim sam vidio kisu rekao sam gotovo je,sreca pa messiu nije nista,i na kraju chelsea pobijedi iz jednog pravog suta {#}

Sad kad si spomenuo taj pad Inieste, zanima me nešto općenito o takvoj situaciji. Ne mogu sad pronaći taj dio utakmice, ali koliko se sjećam Iniesta je prošao Cahilla, pa je bilo nekakvo naguravanje i Iniesta je pao. Ali, mislim da je faul počeo kad je Iniesta izašao iz granica igrališta. Da li netko zna što u takvoj situaciji? Recimo da ga je Cahill počeo vući kad je Iniesta bio van terena i kad su ušli u 16 da ga je srušio tak da je čisti penal. Što se onda sudi? Jer koliko znam, faul vraća se na mjesto gdje je prekršaj počeo. A što ako je počeo van granica?

13 godina
neaktivan
autobus kaže...
ExStazy kaže...

Mislim da ovaj video govori sve.

Još i pomoć suca potplaćenih!! {#}

Mislim da ova slika govori sve.

`98 godište i više znam o nogometu od tebe {#} Vidim da na tvom profilu nema godište,ha? A i da pogledaš video, vidio bi istinu a ne neku montažu (kao što ti misliš). Kada pogledaš video, javi se.

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod BF3 IGN: MoNaRizZlA
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

{#}

98 god,a nije pala neka bronca tada?

14 godina
ExStazy kaže...
autobus kaže...
ExStazy kaže...

Mislim da ovaj video govori sve.

Još i pomoć suca potplaćenih!! {#}

Mislim da ova slika govori sve.

`98 godište i više znam o nogometu od tebe {#} Vidim da na tvom profilu nema godište,ha? A i da pogledaš video, vidio bi istinu a ne neku montažu (kao što ti misliš). Kada pogledaš video, javi se.

Možda i znaš više o nogometu od svih nas skupa, ali to nije bitno. Rekao sam isto već sto puta i opet ću ponovit. 90% tih videa kojima se pokušava diskreditirati, omalovažavati, vrijeđati neki klub (Barca, Real, Milan, Juve, nebitno) se može napraviti za skoro svaki klub na svijetu. Stoga, ne vidim točno koja je pouka tog videa. Da je u, pričam bezveze, 300 utakmica 10 igrača odsimuliralo prekršaj. Pa da, to sve govori lol.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 11:38 (Hexfire).
14 godina

Zajeb, molim da se obriše.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 11:38 (Hexfire).
16 godina
FC Barcelona

LOOOL kako su se sprdali s Drogbe na twitteru.

Yakubu Aiyegbeni (Everton): "Možete li primjetiti Drogbu? 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 o-|-< 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃웃 웃”

Gary Lineker (bivši reprezentativac Engleske): "Cole je također bio sjajan, a Drogba nije samo zabio gol, nego je uspio ostati na nogama i tijekom cijelog intervjua nakon utakmice."

više o tome LINK

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Malo sam razocaran, prvenstvno iz razloga sto niti jedna od stopostotnih nije usla. U uzvrat s uvjerenjem da nece moci ponoviti perfektno koncentriranu igru u obrani. Iznenadjen sam fair playom. :-) 

The only thing I put before me is do re.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ta situacija na Iniesti nije penal:)))

To sto se takvo sta svira u spnjolskoj lizi ne znaci da je isti kriterij kod ovih top sudaca{#}(kako beusan kaze nije svaki kontakt u kaznenom prostoru penal)

Ne prozivajte suca fenomenalno je sudio bez i jedne jedine greske cak neznam dal su zaledje fulali di tako da..

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
FC Barcelona
meni se čini da je onaj igrač Chelsea (mislim da je bio Cahill) prvo izbio loptu pa onda odgurnuo Iniestu. Ali kako mu je Iniesta prodao fintu na onoliko prostora,vrhunski.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 12:03 (antimadridista).
17 godina
carcharodon kaže...

Ta situacija na Iniesti nije penal:)))

To sto se takvo sta svira u spnjolskoj lizi ne znaci da je isti kriterij kod ovih top sudaca{#}(kako beusan kaze nije svaki kontakt u kaznenom prostoru penal)

Ne prozivajte suca fenomenalno je sudio bez i jedne jedine greske cak neznam dal su zaledje fulali di tako da..

Imao je sudac svojih grešaka, recimo u početku tekme nije suđeno čisto zaleđe Drogbe iz koje se našao u situaciji 1na1 ali nije uspio kontrolirati loptu. Pedro je dobio žuti karton zbog čistog simuliranja Colea kad ga ovaj nije ni dotaknuo. Tak da ne bih rekao da je bez greške sudio, ali većinu odluka je ispravno donio.

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sudjenje je bilo odlicno. Neke sitnice nisu vrijedne spomena.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
meni se čini da je onaj igrač Chelsea (mislim da je bio Cahill) prvo izbio loptu pa onda odgurnuo Iniestu. Ali kako mu je Iniesta prodao fintu na onoliko prostora,vrhunski.

Da to sam zaboravio,iniesta je imao par minijaturnih poteza uz aut liniju vrijedna svake pohvale u par navrata je izbacio igrace na fenomenalan nacin kada mislis da ce izgubit loptu on izmisli dribling :)

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
neaktivan
FC Barcelona
16 godina
VirtUoso kaže...

PENAL....

Šala. Prekršaj je bio ali na rubu 16-erca...

Greška sudije..

16 godina
FC Barcelona
"Alexis picked up an injury against Chelsea last night and is doubtful for the game against Real Madrid on Saturday".
shit {#}
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice