je, kisu golova u mrezi chelskyja ;)
Nauci pisat ime kluba, Chelsea, koristis fore ko 7-godisnje dijete..
Al stvarno si provokator..mucki..
A koga moze taj balavac isprovocirat , ignoriras postove ovakvih ...... i mirne si duse
LOL jeli kristina sinoć uopće igrala ??
Lahm ju je spremio u mali đžepić...još jedan od mnogobrojnih primjera kada kristina podbaci u bitnoj utakmici.
ako ti se ne svidjaju moje djetinjaste fore ili nacin na koji pisem chelsky, zamoli nekoga da ti pokaze kako da prestanes pratiti ovu temu ili kako da ignoriras moje postove.
i prestani offtopicariti i kmecati.
A koga moze taj balavac isprovocirat , ignoriras postove ovakvih ...... i mirne si duse
i tebi bih preporucio da ignoriras moje postove ili jos bolje, makni se s ove grupe pa ce biti i vise zadovoljnih.
nevjerojatno kako je ljudima lakse kmecati i zaliti se nad necime sto vrlo lako mogu rijesiti i ignorirati. ali treba i to znati.
Lahm ju je spremio u mali đžepić...još jedan od mnogobrojnih primjera kada kristina podbaci u bitnoj utakmici.
zasto ne naucis pisati pravilno??? kaze se Christiano Ronaldo! kmeeeeeeeeee
zasto ne naucis pisati pravilno??? kaze se Christiano Ronaldo! kmeeeeeeeeee
Cristiano Ronaldo...
Kako uživam čitati ovu temu. Ima par ljudi koji su nekoliko puta ispali tolike neznalice da više ne bi trebali imati pravo ni slova o nogometu progovoriti. A tu se prave kao neka gospoda i gledaju sve s visoka, te se koriste izjavama tipa: "Ne obaziri se na njega on ti je glup. *hor*hor*hor*". S druge strane sami ne vide koliko su oni *khm* (ne želim vrijeđati) i tu se kao mala djeca prepiru, a onda odjednom im nešto klikne u glavi pa se prave pametni.
To su prava nezrela djeca bez obzira na to koliko godina imaju.
Evo ti stvari za normalnu temu!
mislim koji vam je k****? stalne svađe,provokacije i ostala s*anja,navijači Chelsea se kao našli uvrijeđeni jer je napisao jedno slovo krivo,i to iz za*bancije. Što bi onda mi koji favoriziramo Barcu trebali napraviti kad su u pitanju sve silne provokacije u zadnje vrijeme?
Eto večeras neka bude fair i korektna utakmica i neka pobijedi bolji.
mislim koji vam je k****? stalne svađe,provokacije i ostala s*anja,navijači Chelsea se kao našli uvrijeđeni jer je napisao jedno slovo krivo,i to iz za*bancije. Što bi onda mi koji favoriziramo Barcu trebali napraviti kad su u pitanju sve silne provokacije u zadnje vrijeme?
Eto večeras neka bude fair i korektna utakmica i neka pobijedi bolji.
dodje mi da se jos vise divim pepu kako ne pada na konstantne bolesne provokacije psihopata na celu reala... ja sigurno ne bih izdrzao.
evo jos zanimljivosti prije vecerasnje utakmice:
"Messi has so far this season scored as many goals (63) as Chelsea's top-6 scorers Sturridge-Lampard-Mata-Drogba-Torres-Kalou [via ep]"
Početnih 11: Valdes,Alves,Mascherano,Puyol,Adriano,Busquets,Xavi,Iniesta,Cesc,Alexis i Messi.
ajmoooooooo!
Početnih 11: Valdes,Alves,Mascherano,Puyol,Adriano,Busquets,Xavi,Iniesta,Cesc,Alexis i Messi.
ajmoooooooo!
Pique ništa? Još nije zaliječio ozljedu ili?
Pique ništa? Još nije zaliječio ozljedu ili?
vjerojatno ne želi riskirati još sa Piqueom da se ozljeda ne vrati pred El Clasico i uzvrat u Barceloni. Ali mislim da nas ovako mogu puno bolje ugroziti iz prekida,sve su relativno niski igrači u zadnjoj liniji i općenito u sastavu,jedino Busquets je iznimka.
Chelsea bi mogao igirati kao inter 2009...
Inače nisam za Barcelonu niti za neki drugi klub(ne pratim baš nogomet, tu i tamo pogledam utakmicu), ali ti shvaćaš da ovo u videu vjerojatno "trenira" velika većina ovih ogromnih klubova poput Reala, Lyona, Bayerna itd.
Čista taktika, ako suci popuše te fore, super. Ako ne,.
Nemam neko mišljenje o Drogbi, ali mi stvarno ide na živce.
Ugl. Barca igra presporo, trebaju ih više stisnut i radit brži protok lopte. A Chelzi igra očekivano, bunker sa 10 igrača na 40m, pa na kontre.
a ovaj Drogba se danas više puta bacio nego Busqets u cijeloj svojoj karijeri.
eto šta ti je nogomet, i ko će nego padavičar
Dosta loša obrana, već smo danas par puta kiksali na te kontre, sad će valjda Barca stisnut i napokon malo brže igrat.
eto što je nogomet,ali hebiga nisu iskoristili prilike i to ti je to. Treba zabiti gol do kraja.