EURO 2012 karte na ime?

poruka: 7
|
čitano: 1.596
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
EURO 2012 karte na ime?

Ekipa, molim savjet - naime, kupio sam kartu koja ima navedeno ime i prezime gore, a danas sam čuo informaciju da postoji mogućnost da opale kaznu ako se koristi karta koja nije na ime onog tko je koristi ili tako nešto. Koliko je to moguće i što vi mislite?

14 godina
neaktivan
Re: EURO 2012 karte na ime?
DFurka kaže...

Ekipa, molim savjet - naime, kupio sam kartu koja ima navedeno ime i prezime gore, a danas sam čuo informaciju da postoji mogućnost da opale kaznu ako se koristi karta koja nije na ime onog tko je koristi ili tako nešto. Koliko je to moguće i što vi mislite?

Gledao sam neki dan to na provjerenom na novoj TV, baš je bila riješ o preprodavačima karata i te kazne i gluposti... Naime oni to ne gledaju striktno, znači možeš proć, ali ako te uhvate prijeti ti kazna od 5000 €, tako da se ja nebih s tim zahebavo. Preprodaj, iako to fifa smatra ilegalnima, hrv. policija ne... tako da ćeš barem biti siguran da te policija neće gonjat...

15 godina
EURO 2012 karte na ime?
Ne vjerujem da ćeš imati problema, znam ljude koji su išli na SP u Njemačkoj i EP u Austriji i nisu provjeravali nikakva imena na ulazu niti su tražili neki identifikacijski dokument. Pa i na dan utakmice se masu ulaznica proda pored samog ulaza na stadion pa ne bude problema. Ukratko, oni sa tim imenima na ulaznicama žele smanjiti broj preprodavanja ulaznica, ali ih zapravo boli ona stvar sve dok je ulaznica prodana bilo kome, gledaju samo zaradu. Možda bi ti najbolje bilo da probaš nekako doći u kontakt s nekime tko je bio na prvoj utakmici protv Irske i pitaš ga jeli su tražili dokumente i provjeravali to na ulazu, ali kažem, 95% sam siguran da nećeš imati problema.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 2:06 (antimadridista).
15 godina
neaktivan

Tnx, na odgovorima. To sam i ja mislio - neće oni vjerojatno nikoga provjeravati jer to ne bi imalo smisla (što je s ljudima koji ne mogu ići, a kupili su karte), ali je svakako da žele smanjiti crno tržište. Nazvati ću jednog frenda (ide na ITA), pa ću vidjeti što i kako se provjerava.

15 godina
neaktivan
EURO 2012 karte na ime?

Imam dvije karte za prodati Hrvatska - Španjolska,druga kategorija,bez imena,ispod cijene,pa ako nekog zanima neka se javi.

U3PM
15 godina
neaktivan
U3PM kaže...

Imam dvije karte za prodati Hrvatska - Španjolska,druga kategorija,bez imena,ispod cijene,pa ako nekog zanima neka se javi.

samo 300kn za obe ulaznice - Slavonija

U3PM
15 godina
neaktivan

Uglavnom, sve je išlo bez ikakvog problema, bez ikakvih provjera osim onih nužnih, prepipavanja i to - pa tako da svi znaju (kad će već ići na EURO u Francusku 2016) :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice