Idemo Dinamo, na prolaz grupe
Sta mislite o rezultatu danas, ima li Dinamo sanse da dobije Anderlecht, ne znam tocno koji ce sastav igrati, ali sigurno nema Cufrea, Biscana, Sivonjica, Calella... pretpostavljam da ce igrati slijedeci sastav:
Butina
Etto Lovren Kovac Ibanez
Sammir Badelj Vrdoljak Morales
(Tomecak)
Mandzukic Papadopoulos
iako smatram da bi i ovaj bio zanimljiv:
Butina
Etto Lovren Kovac Ibanez
Badelj Vrdoljak
Tomecak Morales
Sammir
Mandzukic
Sta mislite o rezultatu danas, ima li Dinamo sanse da dobije Anderlecht, ne znam tocno koji ce sastav igrati, ali sigurno nema Cufrea, Biscana, Sivonjica, Calella...
ne
ma kakav prolaz
mogu samo sanjati
ma kakav prolaz
mogu samo sanjati
Vjerujem da Dinamo moze pobjediti u Belgiji, ali posto vise ne odlucuju sami o prolazu - proci nece
ma kakav prolaz
mogu samo sanjati
Nisam ni spominjao prolaz, nego sam pitao ima li sanse da dobiju anderlecht ... osobno navijam za dinamo i mislim da imaju određene sanse, naravno ukoliko odigraju maksimalno kako mogu ... nakon eventualne pobjede se moze, ali samo moze, spominjati prolaz, koji je ruku na srce tesko ocekivati, ali nada umire posljednja :) ...
maksimalnom igrom mogu najviše X izvući
mozda imas pravo,nadam se da grijesis, sve cemo vidjet
Sta mislite o rezultatu danas, ima li Dinamo sanse da dobije Anderlecht, ne znam tocno koji ce sastav igrati, ali sigurno nema Cufrea, Biscana, Sivonjica, Calella... pretpostavljam da ce igrati slijedeci sastav:
Butina
Etto Lovren Kovac Ibanez
Sammir Badelj Vrdoljak Morales
(Tomecak)
Mandzukic Papadopoulos
iako smatram da bi i ovaj bio zanimljiv:
Butina
Etto Lovren Kovac Ibanez
Badelj Vrdoljak
Tomecak Morales
Sammir
Mandzukic
Bit će dosta teško...Po meni bi pobjeda bila vanserijski rezultat, ali bi za mene takav rezultat bio veliko iznenađenje (s obzirom na igru posljednjih tjedana)!
Potencijalno veliki problem može biti Ibanez. Sasvim ok za HNL, no defanzivno loš i ako bude curilo po njegovoj strani - eto problema!
Baš zbog pokrivanja te pozicije pretpostavaljam da bi Mandžo trebao igrati lijevo krilo, kako bi pomagao Ibanezu.
Upravo je objavljen sastav:
Butina
Etto Lovren Kovac Ibanez
Vrdoljak Badelj
Tomecak Sammir Mandzukic
Slepicka
DINAMO će sigurno pobijediti jer ISUS je DINAMOVAC
Kaj si ono reko? :)
Ja mislio ovaj Andrleht igra dobar nogomet. Pa gori su od Dinama
Kako god,zasluzena pobjeda.
Kaj si ono reko? :)
Hehe ... svaka cast momcima, ajmo dinamo ... :)
Ovo je čudo!!!
A što je najgore, nakon što je stalno visio u zraku Anderlechtov gol, na kraju je trebalo biti 0:2 - da je Vrdoljak onu mrtvu šansu zabio!
Nema veze, nije važno što ne idemo dalje (najvjerojatnije) - zlata je vrijedan koeficijent koji se ovako zaradio.
Ovo je čudo!!!
A što je najgore, nakon što je stalno visio u zraku Anderlechtov gol, na kraju je trebalo biti 0:2 - da je Vrdoljak onu mrtvu šansu zabio!
Nema veze, nije važno što ne idemo dalje (najvjerojatnije) - zlata je vrijedan koeficijent koji se ovako zaradio.
Tako je, moglo je biti 3-0, ali i 0-3, to je nogomet ... ali bez muske igre, nema nista ... ako i ne prodjemo, kao sto kazes, bitni su bodovi ...
iskreno da kažem, iznenađen sam rezultatom...
ovo nisam očekivao od Dinama, ali drago mi je...
ali teško da će Ajax imati ikakve motivacije u sljedećem kolu
iskreno da kažem, iznenađen sam rezultatom...
ovo nisam očekivao od Dinama, ali drago mi je...
ali teško da će Ajax imati ikakve motivacije u sljedećem kolu
Pa možda im je bitan koeficijent? :)
Istina je što kažeš - nemaju baš neki motiv i sve mi nekako smrdi na neriješeno u Amsterdamu.
Istina je što kažeš - nemaju baš neki motiv i sve mi nekako smrdi na neriješeno u Amsterdamu.
ma pogotovo zato jer su to Nizozemska i Belgija, dvije susjedne zemlje...
mislim da Ajax boli brige za Dinamo(a pogotovo nakon onog izbacivanja prije 2 godine) i očekujem da će pustiti Anderlechtu...
Imam frendove u Belgiji, ne mogu vidit ni čut Nizozemce. ;)
dinamo sljedeću tekmu igra za spas sezone hrv. nogometa, neprolazak na SP, ostali klubovi vrlo loši u europi, bit će ovo sezona za zaborav ako dinamo ne ode dalje.
dinamo sljedeću tekmu igra za spas sezone hrv. nogometa, neprolazak na SP, ostali klubovi vrlo loši u europi, bit će ovo sezona za zaborav ako dinamo ne ode dalje.
Mislim da se previše mistificira to "prezimljavanje". Za Dinamo puno više znače tri pobjede i tako podizanje koeficijenta, nego igranje na proljeće. OK, bila bi to psihološki velika stvar i sportski novinari bi imali o čemu pisati 4 mjeseca, ali na kraju bi igrali s nekim iz Lige prvaka po nokaut sustavu, a to znači - ispadanje!
Mislim da se previše mistificira to "prezimljavanje". Za Dinamo puno više znače tri pobjede i tako podizanje koeficijenta, nego igranje na proljeće. OK, bila bi to psihološki velika stvar i sportski novinari bi imali o čemu pisati 4 mjeseca, ali na kraju bi igrali s nekim iz Lige prvaka po nokaut sustavu, a to znači - ispadanje!
Slazem se, prezimljavanje u Europi bi najvise znacilo s psiholoskog aspekta, tj. otklanjanja tog mitskog "prokletstva" i fino bi izgledalo da konacno jedan hrvatski klub napravi nesto. Pravu korist Dinamo bi imao kad bi na temelju poboljsanja koeficijenta uspio u slijedecim sezonama upast u ligu prvaka jer je tu prava financijska korist. Sam ulazak u LP za Dinamo znaci skoro citav godisnji proracun.
e da,jel mi itko može fino objasniti to s koeficijentima, ako dinamo pobijedi temišvar diže im se koeficijent i onda će biti nositelji u trećem pretkolu lige prvaka jeli tako?
e da,jel mi itko može fino objasniti to s koeficijentima, ako dinamo pobijedi temišvar diže im se koeficijent i onda će biti nositelji u trećem pretkolu lige prvaka jeli tako?
Ne znam tocno, ali mislim da se gledaju rezultati nekoliko zadnjih sezona i onda se na temelju toga izracuvaju koeficijenti ... a hoce li biti nositelji ili ne ovisi i o tome koji protivnici ce biti u pretkolima, ako bude vise onih s manjim koeficijentom od Dinamovog onda ce Dinamo biti nositelj ...
Na žalost ništa od toga. Koeficijent se računa na bazi od pet godina, pa će u sljedećem ciklusu Dinamo imati i nešto manji koeficijent nego ove godine. Mislim da će imati isti status kao i ove godine.
Ali zato je bitno popravljen koeficijent lige (skočili smo mislim s 27. na 23. mjesto - što je prvi put da se dižemo u posljednjih deset godina).
Dinamo je u stvari sada sebi složio jako dobar temelj, koji bi uz neki sličan rezultat sljedeće godine, donio pomak za dvije ili tri godine. Nema ništa u nogometu preko noći i jako su "skupe" one godine u kojima se sve prospe (npr. sezona u kojoj je Hajduk kao prvak ispao od Debrecena na samom početku kvalifikacija). Za nas, kao ligu, velik je minus što nemamo barem dva kluba s kontinuirano dobrim rezultatima (u prvom redu se očekuje puno više od Hajduka), oni bi na taj način "gurali" jedan drugog, a i nekom trećem stvarali prostor za napredak (automatski bi startao u kasnijim pretkolima)...
amo potuć Temišvar s 3 komada i molit boga da ajax dobije anderleht
S obzirom da Dinamo u četvrtak igra na praznom stadionu, BBB su organizirali skupno gledanje utakmice na zagrebačkom Dolcu.
Tim povodom izrađen je duhoviti plakat - pozivnica svima koji žele u navijačkoj atmosferi odgledati ovaj "povijesni" Dinamov dvoboj!
Kad smo već kod europske lige, daje ljud pa pogledajte i sami se uvjerite. Utakmica Ajax-Anderlecht je kupljena sramota! Pogledajte samo kakve golove primaju, da jedan takav iskusan ajax prima tako šeprtljave golove, to nema nigdje
prodana utakmica.
uefa se preočito hoće rješiti dinama.
ovo je za plakati- drugi gol nitko nije ni pokušao protestirati zbog zaleđa.
treći gol je priča za sebe. golman hvata ko curica od 5 godina, onaj zakucava sebi u mrežu. prestrašno.
nek odu svi skupa u tri papirnate maramice.