Dinamo 2009/10 zaključana tema

poruka: 157
|
čitano: 40.393
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

Idemo Dinamo, na prolaz grupe

17 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

Sta mislite o rezultatu danas, ima li Dinamo sanse da dobije Anderlecht, ne znam tocno koji ce sastav igrati, ali sigurno nema Cufrea, Biscana, Sivonjica, Calella... pretpostavljam da ce igrati slijedeci sastav:

Butina

Etto       Lovren        Kovac       Ibanez

Sammir       Badelj        Vrdoljak     Morales

(Tomecak)

Mandzukic    Papadopoulos

iako smatram da bi i ovaj bio zanimljiv:

Butina

Badelj        Vrdoljak    

Tomecak                                       Morales

Sammir

Mandzukic

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 10:38 (Maximus).
16 godina
neaktivan
RE: Dinamo 2009/10
Maximus kaže...

Sta mislite o rezultatu danas, ima li Dinamo sanse da dobije Anderlecht, ne znam tocno koji ce sastav igrati, ali sigurno nema Cufrea, Biscana, Sivonjica, Calella...

ne

17 godina
protjeran
Dinamo 2009/10

ma kakav prolaz

mogu samo sanjati

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

ma kakav prolaz

mogu samo sanjati

Vjerujem da Dinamo moze pobjediti u Belgiji, ali posto vise ne odlucuju sami o prolazu - proci nece

17 godina
neaktivan
doxy kaže...

ma kakav prolaz

mogu samo sanjati

Nisam ni spominjao prolaz, nego sam pitao ima li sanse da dobiju anderlecht ... osobno navijam za dinamo i mislim da imaju određene sanse, naravno ukoliko odigraju maksimalno kako mogu ... nakon eventualne pobjede se moze, ali samo moze, spominjati prolaz, koji je ruku na srce tesko ocekivati, ali nada umire posljednja :) ...

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
17 godina
protjeran
Dinamo 2009/10

maksimalnom igrom mogu najviše X izvući

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

mozda imas pravo,nadam se da grijesis, sve cemo vidjet Namigiva

17 godina
moderator
Maximus kaže...

Sta mislite o rezultatu danas, ima li Dinamo sanse da dobije Anderlecht, ne znam tocno koji ce sastav igrati, ali sigurno nema Cufrea, Biscana, Sivonjica, Calella... pretpostavljam da ce igrati slijedeci sastav:

Butina

Sammir       Badelj        Vrdoljak     Morales

(Tomecak)

Mandzukic    Papadopoulos

iako smatram da bi i ovaj bio zanimljiv:

Butina

Badelj        Vrdoljak    

Tomecak                                       Morales

Sammir

Mandzukic

Bit će dosta teško...Po meni bi pobjeda bila vanserijski rezultat, ali bi za mene takav rezultat bio veliko iznenađenje (s obzirom na igru posljednjih tjedana)!

Potencijalno veliki problem može biti Ibanez. Sasvim ok za HNL, no defanzivno loš i ako bude curilo po njegovoj strani - eto problema!

Baš zbog pokrivanja te pozicije pretpostavaljam da bi Mandžo trebao igrati lijevo krilo, kako bi pomagao Ibanezu.

17 godina
moderator
Dinamo 2009/10

Upravo je objavljen sastav:

Butina

Vrdoljak                Badelj  

Tomecak           Sammir               Mandzukic 

Slepicka

15 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

DINAMO će sigurno pobijediti jer ISUS je DINAMOVAC

17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Kaj si ono reko? :)

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

Ja mislio ovaj Andrleht igra dobar nogomet. Pa gori su od DinamaIzlanuo se

Kako god,zasluzena pobjeda.

Bratstvo i jedinstvo
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
doxy kaže...

Kaj si ono reko? :)

Hehe ... svaka cast momcima, ajmo dinamo ... :)

17 godina
moderator
Dinamo 2009/10

Ovo je čudo!!!

A što je najgore, nakon što je stalno visio u zraku Anderlechtov gol, na kraju je trebalo biti 0:2 - da je Vrdoljak onu mrtvu šansu zabio!

Nema veze, nije važno što ne idemo dalje (najvjerojatnije) - zlata je vrijedan koeficijent koji se ovako zaradio.

17 godina
neaktivan
Miro kaže...

Ovo je čudo!!!

A što je najgore, nakon što je stalno visio u zraku Anderlechtov gol, na kraju je trebalo biti 0:2 - da je Vrdoljak onu mrtvu šansu zabio!

Nema veze, nije važno što ne idemo dalje (najvjerojatnije) - zlata je vrijedan koeficijent koji se ovako zaradio.

Tako je, moglo je biti 3-0, ali i 0-3, to je nogomet ... ali bez muske igre, nema nista ... ako i ne prodjemo, kao sto kazes, bitni su bodovi ...

16 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

iskreno da kažem, iznenađen sam rezultatom...

ovo nisam očekivao od Dinama, ali drago mi je...

ali teško da će Ajax imati ikakve motivacije u sljedećem kolu

17 godina
moderator
stipica_zd kaže...

iskreno da kažem, iznenađen sam rezultatom...

ovo nisam očekivao od Dinama, ali drago mi je...

ali teško da će Ajax imati ikakve motivacije u sljedećem kolu

Pa možda im je bitan koeficijent? :)

Istina je što kažeš - nemaju baš neki motiv i sve mi nekako smrdi na neriješeno u Amsterdamu.

16 godina
neaktivan
Miro kaže...

Istina je što kažeš - nemaju baš neki motiv i sve mi nekako smrdi na neriješeno u Amsterdamu.

ma pogotovo zato jer su to Nizozemska i Belgija, dvije susjedne zemlje...

mislim da Ajax boli brige za Dinamo(a pogotovo nakon onog izbacivanja prije 2 godine) i očekujem da će pustiti Anderlechtu...

17 godina
neaktivan
Bez obzira kaj su susjedi ne mogu se vidit ni čut jedni za druge.

Imam frendove u Belgiji, ne mogu vidit ni čut Nizozemce. ;)
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

dinamo sljedeću tekmu igra za spas sezone hrv. nogometa, neprolazak na SP, ostali klubovi vrlo loši u europi, bit će ovo sezona za zaborav ako dinamo ne ode dalje.

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
17 godina
moderator
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

dinamo sljedeću tekmu igra za spas sezone hrv. nogometa, neprolazak na SP, ostali klubovi vrlo loši u europi, bit će ovo sezona za zaborav ako dinamo ne ode dalje.

Mislim da se previše mistificira to "prezimljavanje". Za Dinamo puno više znače tri pobjede i tako podizanje koeficijenta, nego igranje na proljeće. OK, bila bi to psihološki velika stvar i sportski novinari bi imali o čemu pisati 4 mjeseca, ali na kraju bi igrali s nekim iz Lige prvaka po nokaut sustavu, a to znači - ispadanje!

17 godina
neaktivan
Miro kaže...

Mislim da se previše mistificira to "prezimljavanje". Za Dinamo puno više znače tri pobjede i tako podizanje koeficijenta, nego igranje na proljeće. OK, bila bi to psihološki velika stvar i sportski novinari bi imali o čemu pisati 4 mjeseca, ali na kraju bi igrali s nekim iz Lige prvaka po nokaut sustavu, a to znači - ispadanje!

Slazem se, prezimljavanje u Europi bi najvise znacilo s psiholoskog aspekta, tj. otklanjanja tog mitskog "prokletstva" i fino bi izgledalo da konacno jedan hrvatski klub napravi nesto. Pravu korist Dinamo bi imao kad bi na temelju poboljsanja koeficijenta uspio u slijedecim sezonama upast u ligu prvaka jer je tu prava financijska korist. Sam ulazak u LP za Dinamo znaci skoro citav godisnji proracun.

17 godina
neaktivan
Miro kaže...

e da,jel mi itko može fino objasniti to s koeficijentima, ako dinamo pobijedi temišvar diže im se koeficijent i onda će biti nositelji u trećem pretkolu lige prvaka jeli tako?

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
17 godina
neaktivan
Miro kaže...

e da,jel mi itko može fino objasniti to s koeficijentima, ako dinamo pobijedi temišvar diže im se koeficijent i onda će biti nositelji u trećem pretkolu lige prvaka jeli tako?

Ne znam tocno, ali mislim da se gledaju rezultati nekoliko zadnjih sezona i onda se na temelju toga izracuvaju koeficijenti ... a hoce li biti nositelji ili ne ovisi i o tome koji protivnici ce biti u pretkolima, ako bude vise onih s manjim koeficijentom od Dinamovog onda ce Dinamo biti nositelj ...

17 godina
moderator
Miro kaže...

Na žalost ništa od toga. Koeficijent se računa na bazi od pet godina, pa će u sljedećem ciklusu Dinamo imati i nešto manji koeficijent nego ove godine. Mislim da će imati isti status kao i ove godine.

Ali zato je bitno popravljen koeficijent lige (skočili smo mislim s 27. na 23. mjesto - što je prvi put da se dižemo u posljednjih deset godina).

Dinamo je u stvari sada sebi složio jako dobar temelj, koji bi uz neki sličan rezultat sljedeće godine, donio pomak za dvije ili tri godine. Nema ništa u nogometu preko noći i jako su "skupe" one godine u kojima se sve prospe (npr. sezona u kojoj je Hajduk kao prvak ispao od Debrecena na samom početku kvalifikacija). Za nas, kao ligu, velik je minus što nemamo barem dva kluba s kontinuirano dobrim rezultatima (u prvom redu se očekuje puno više od Hajduka), oni bi na taj način "gurali" jedan drugog, a i nekom trećem stvarali prostor za napredak (automatski bi startao u kasnijim pretkolima)...

15 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

amo potuć  Temišvar s 3 komada i molit boga da ajax dobije anderleht

17 godina
moderator
Dinamo 2009/10

S obzirom da Dinamo u četvrtak igra na praznom stadionu, BBB su organizirali skupno gledanje utakmice na zagrebačkom Dolcu.

Tim povodom izrađen je duhoviti plakat - pozivnica svima koji žele u navijačkoj atmosferi odgledati ovaj "povijesni" Dinamov dvoboj!

BBB plakat s kojim se pozivaju navijači na - Dolac BBB plakat s kojim se pozivaju navijači na - Dolac
...i još jedna verzija plakata! ...i još jedna verzija plakata!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 19:15 (Miro).
15 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

Kad smo već kod europske lige, daje ljud pa pogledajte i sami se uvjerite. Utakmica Ajax-Anderlecht je kupljena sramota! Pogledajte samo kakve golove primaju, da jedan takav iskusan ajax prima tako šeprtljave golove, to nema nigdjePlač

17 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

prodana utakmica.

uefa se preočito hoće rješiti dinama.

ovo je za plakati- drugi gol nitko nije ni pokušao protestirati zbog zaleđa.

treći gol je priča za sebe. golman hvata ko curica od 5 godina, onaj zakucava sebi u mrežu. prestrašno.

nek odu svi skupa u tri papirnate maramice.VičePlač

My mom thinks I'm special!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 21:13 (SPAWNK4MPER ti mama).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice