[Procjena] Iphone 4s

poruka: 10
|
čitano: 2.086
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
[Procjena] Iphone 4s

Iphone 4s 16gb. Crni. star mjesec i par dana. T-mobile. garancija. stanje ko novo. od prve minute screen protector i napred i odostraga. nikad nosen bez bumpera.

13 godina
neaktivan
[Procjena] Iphone 4s

2100-2400 bi reko ! :) 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
13 godina
neaktivan
[Procjena] Iphone 4s

min 2400

13 godina
neaktivan
Re: [Procjena] Iphone 4s
bkn kaže...

min 2400

a cuj 2400 bi po meni bilo maksimalno jer se na njusci prodaju po cjenovnom rangu koji sam i napisao {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
14 godina
neaktivan
[Procjena] Iphone 4s

ja bi reko 2500 max

od 2200-2500,ja bi ga stavio za 2500 sad,za 2,3 dana stavio na 2400,ostavio tak neko vrijeme,ako se niko ne javi,spustat dalje po 100kn :)

i play angry birds,i'm a gamer.
17 godina
[Procjena] Iphone 4s

ma ok, 100kn sim tam nije problem. ak ima ko kakav android uređaj a da ga zanima iphone mozda za naku zamjenu

14 godina
[Procjena] Iphone 4s

na njuskalu ima svakavih cijena ali realna procijena za taj mob je 2200max s obzirom kad pogledas kakve sve mob mozes kupiti u tom rangu

16 godina
Re: [Procjena] Iphone 4s
Tržište diktira cijenu proizvoda a na tržištu iPhone drži dobru cijenu stoga pogledaj 20-30 oglasa na njuškalu, odbaci nerealno visoke i niske cijene i onda rangiraj svoje iPhone po nekom realnom stanju. Naravno, tebi je kao prodavaču bitno da što više dobiješ za mobitel a kupcu da ga kupi za što manje. Što ti je mobitel održaniji i noviji i ako ga lijepo prezentiraš više ćeš i dobiti za njega. Pošto ovo pišem preko moba i nisam vidio stanje tvoga moba a sudeći prema tvome opisu preporučio bih ti da staviš oko 2500 kn na njuškalu. Sretno s prodajom!
Scorp21
17 godina
[Procjena] Iphone 4s
A gle, mob je star mjesec i pol. Od prve sekunde ima screen protektore gore. Uvijek nosen u bumperu + futroli. Nema ogrebotina ni nicega. Doslovce ko da je izasao iz kutije. Od dodatne opreme imam sve + jos jedan kabel dug 2 metra. Gore je ios 6.1.2. Nije jailbrejkan. Slike cu staviti naknadno u post ier trenutno nisam u mogucnosti.
16 godina
[Procjena] Iphone 4s

Koliko bi danas vrijedio 4s sa pola godine garancije?

Windows Phone FTW
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice