Hitno molim pomoć!!

poruka: 36
|
čitano: 6.930
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Hitno molim pomoć!!

Ako ti se da, odnosno ako imaš mogućnosti i naravno vremena, pokušaj na neki stari komp staviti RAM-ove i probaj instalaciju Windowsa, ako imap XP. Odmah će ti javiti je li greša u memoriji...

17 godina
autorov komentar
Black Vision kaže...

što točno zadnje vidiš prije nego se restarta?

Kad imam dva RAM keksa onda mi je potpuno crna slika i sam se restarta. Kad imam 1 RAM onda mi bude onako "snijeg" kao na TV-u, pa ga pritiskom na gumb restartam i onda je sve normalno, ali kad uključim da me upozori za neki kvar onda pišti.
Black Vision kaže...

da li pokušavaš instalirati windows ili ga samo pališ bez cd-a za instalaciju?

Nisam do tamo stigao.Smijeh Tj. nisam pokšavao stavljati Windowse kad jedva stigne do BIOS-a. Za svaki slučaj da ne zeznem disk.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2008 14:32 (crystal6).
17 godina
autorov komentar
beerhunter kaže...

Ako ti se da, odnosno ako imaš mogućnosti i naravno vremena, pokušaj na neki stari komp staviti RAM-ove i probaj instalaciju Windowsa, ako imap XP. Odmah će ti javiti je li greša u memoriji...

Nažalost nemam mogućnost jer su to novi DDR 2 RAMi dok moji staro kompovi imaju DDR i SDRAM.

Maloprije sam ga odnio na servis, tip mi je rekao da će što prije može (možda već sutra) popravit, tj. zamjenit RAMe. Javim vam rezultate.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Hitno molim pomoć!!

forum.pcekspert.com/showthread.php?t=92985

probaj ovo možda ti pomogne

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
Black Vision kaže...

forum.pcekspert.com/showthread.php?t=92985

probaj ovo možda ti pomogne

Hmmm, to je tema za spajanje matične i napajanja. A ja sam to uredno napravio.
17 godina
Hitno molim pomoć!!

Postavi u biosu napon za ddr2 +0,2V ili +0,3V ,znači da bude oko 2,0V ili 2,1V, ja sam imao sličan problem i to je riješilo... Javi je li pomoglo

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice