Ispit iz tjelesnog

poruka: 75
|
čitano: 13.612
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ispit iz tjelesnog

Naš razred (7 osnovne) ima problem! Učitelj iz tjelesnog je rekao da ćemo pisati sutra ispit iz tjelesnog! Dali je to moguće? I to nam je zadnji dan tjelesnog jer nam završava nastava u petak (ovaj tj. 11.6. jer nam se nadograđuje škola).

Molim brzo pomoć! PlačPlačPlač

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
16 godina
neaktivan
RE: Ispit iz tjelesnog
Kakav bi to ispit trebao bit? Jeste ga pitali o čemu se radi?

Obratite se ravnatelju/pedagogici...
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
15 godina
neaktivan
Ispit iz tjelesnog

ja sam 6. razred al mislim da cete trcati i jos neke stvari sto ste se ucili :D

15 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Naš razred (7 osnovne) ima problem! Učitelj iz tjelesnog je rekao da ćemo pisati sutra ispit iz tjelesnog! Dali je to moguće? I to nam je zadnji dan tjelesnog jer nam završava nastava u petak (ovaj tj. 11.6. jer nam se nadograđuje škola).

WTF????

Ispit iz tjelesnog???

Taj ucitelj nije normalan.

17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Kakav bi to ispit trebao bit? Jeste ga pitali o čemu se radi?

Obratite se ravnatelju/pedagogici...

Rekao nam je samo o čemu se radi općenito, rekao je npr. nabroji atletske discipline itd...

disaster98 kaže...

ja sam 6. razred al mislim da cete trcati i jos neke stvari sto ste se ucili :D

Ne, rekao je bas pismeni! Mršti se

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 14:23 (lzgr).
15 godina
neaktivan
Ispit iz tjelesnog

PISMENI?????!!!!!!!!!! neznam onda sta ce bit mozda ce pisat kako treba trcat

16 godina
neaktivan
Rekao sam ti, obrati se ravnatelju ili nekom iz škole...
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
15 godina
lzgr kaže...

Zar je to moguće. Osim toga koga briga za tjelesno to je ionako nevažan predmet.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Rekao sam ti, obrati se ravnatelju ili nekom iz škole...

Ok, hvala.

15 godina
neaktivan
Ispit iz tjelesnog

poslušaj šefa

15 godina
neaktivan
disaster98 kaže...

Lijeva, desna, lijeva, desna, lijeva,desna...

Jel to tocno?

17 godina
Ispit iz tjelesnog

Nahebali ste.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan
mitchell kaže...
disaster98 kaže...

Jel to tocno?

Ne, nego je rekao opcenito o cemu se radi,npr. nabroji atletske discipline itd...

Hyperion kaže...

Nahebali ste.

Shvatili smo to. Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 14:26 (lzgr).
15 godina
neaktivan
mitchell kaže...
disaster98 kaže...

Jel to tocno?

bravo 5!!

15 godina
neaktivan
Ispit iz tjelesnog

Onda sretno!!!!

Ali ako nema slobodne ucionice kako ce te pisati ispit u dvorani?Izlanuo se

16 godina
Ispit iz tjelesnog

Moj frend (2. srednje) mora pisati referate iz tjelesnog.

Srećom mene je potrefio drugi prof...

Do why me key too - pročitaj ovo brzo :)
17 godina
neaktivan
mitchell kaže...

Onda sretno!!!!

Ma nadograđuje se škola pa smu u nekoj dvorani koja nije vezana za školu, i nema ucionica! Jedino na podu!

15 godina
neaktivan
lzgr kaže...
mitchell kaže...

Onda sretno!!!!

Ma nadograđuje se škola pa smu u nekoj dvorani koja nije vezana za školu, i nema ucionica! Jedino na podu!

Tuzite se da nemate uvjete za rad.Belji se

16 godina
Ispit iz tjelesnog

Ma nije to ništa, moj frend je u 2.srednje išao na popravak iz tjelesnog, i još što je bolje, nije prošao na prvom roku jer nije imao opremu. Poslije se opametio pa je na drugom roku prošaoŠutim

Stoja
16 godina
Stoja kaže...

Ma nije to ništa, moj frend je u 2.srednje išao na popravak iz tjelesnog, i još što je bolje, nije prošao na prvom roku jer nije imao opremu. Poslije se opametio pa je na drugom roku prošaoŠutim

Da se pohvalim ja sam prošle godine iša na popravni iz tjelesnog i to je bija jedini predmet koji san pa..

Srećom nije razlog moja nesposobnost nego nedolaženje zbog treninga, pa odradija na popravnom tri vježbe za 10 min, dobija 5 i zaključilo mi 2...

15 godina
protjeran
@Izgr markiraj :P
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina
neaktivan
Ispit iz tjelesnog

jaa cu se ranit... barem mozete salabahtere sakriti iza svedskih ljestava.... nadaj se da ga svedani ne nadu..xD

uhvatite vas nekoliko deckiiica profesora i prijetite mu..zezam se...

pa sta ako cete pisati, kao prvo, dati ce vam ocjenu ovisno o tome koliko ste napisali, pitati ce koliko koseva ima u kosarci i igraca u nogometu....

u ostalom, to je iskustvo koje ces pricati u cjeloj srednjoj skoli i dalje da ste bas vi imali cast pisati ispit pismeni iz tjelesnog....=)

17 godina
neaktivan
mihaeeel kaže...
pitati ce koliko koseva ima u kosarci i igraca u nogometu....

A kaj ako pita visinu koša? Udaljenost trice? Visinu mreže u odbojci? Širinu i dužinu igrališta za rukomet, košarku? Veličinu gola u nogometu?

Takve stvari smo mi učili u osnovnoj, ali nismo pisali ispit. Teško da netko to može znati koga to ne zanima..

17 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...
mihaeeel kaže...
pitati ce koliko koseva ima u kosarci i igraca u nogometu....

A kaj ako pita visinu koša? Udaljenost trice? Visinu mreže u odbojci? Širinu i dužinu igrališta za rukomet, košarku? Veličinu gola u nogometu?

Takve stvari smo mi učili u osnovnoj, ali nismo pisali ispit. Teško da netko to može znati koga to ne zanima..

Nažalost ja sam taj! 

16 godina
Ispit iz tjelesnog

Kak možete pista test iz nečeg ako to, niste učili?

Ak dobiješ lošu ocjenu žali se profesoru, ak ne djeluje idi ravnatelju, ako ni to ne radi idi vladi pa UN-u pa obami osobno.

Rješit ćeš to nekako.

17 godina
neaktivan
Ispit iz tjelesnog

Iako neuobičajena metoda ne vidim što je tu loše.

Više bi mi pasalo da se ocjenjuju fizikalne sposobnosti ali što je tako teško u pitanjima o sportu?

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
16 godina
wyks kaže...

Više bi mi pasalo da se ocjenjuju fizikalne sposobnosti ali što je tako teško u pitanjima o sportu?

Možda ga uopće ne zanima sport.

17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
wyks kaže...

Ako ga ne zanima sport vjerojatno nije dobar u gimnastici i košarci, pa ga se opet mora ocijeniti.

Ja ne znam pjevati niti me to zanima pa sam opet morao pisati ispite iz glazbenog i pjevati za ocjenu.

Glazba i sport su jednako bitni pa zašto se ne bi nešto naučilo o povijesti sporta?

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
17 godina
neaktivan
wyks kaže...
xxxxx kaže...
wyks kaže...

Ako ga ne zanima sport vjerojatno nije dobar u gimnastici i košarci, pa ga se opet mora ocijeniti.

Ja ne znam pjevati niti me to zanima pa sam opet morao pisati ispite iz glazbenog i pjevati za ocjenu.

Glazba i sport su jednako bitni pa zašto se ne bi nešto naučilo o povijesti sporta?

Problem je što nismo ništa na tjelesnom radili osim što smo igrali nogomet i pokoju vježbu. Otkud da znamo što će nas pitati i tako to?!? Vjerojatno nas je samo zastrašio ispitom,ionako nema kad ispraviti jer nam je sutra zadnji dan tjelesnog. Neodlučan

GREEN MARKER:

Glazbeni je ok,ali me posebno nervira likovni! Nemam ruku za crtanje i onda mi likovni kvari sveukupni prosjek! Inače sve imam 5 osim toga!Viče

16 godina
Ispit iz tjelesnog

Da ali iz glazbenog imaš knjigu i učiš našto, a na tjelesnom vjerojatno baci vam loptu i idi igrat nogomet/košarku/nešto.

Niti ima kakve knjige niti su učili išta od toga.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice