Smijesno...ali sta cu

poruka: 28
|
čitano: 11.194
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pomoc dobri ljudi

prvo lijep pozdrav svima,ako sam fulao temu,molim da se premjesti,posto nisam na ti sa komp.pocetnik sam,imam windovs xp i nod32,problem je sto mi sve zivce popi oni lazni windovs seciurity, preskenirao sam komp. sa nod32 i on nadje dosta toga,ali opet mi se poslije pojavljuju ovi vraziji lazni windovsi,izgleda da ih ne unisti,u postavkam nod32 kad trazim skeniranje trazim nadji i ocisti. inace kaze mi da nod32 verzija je najnovija i aktualizacija nije potrebna, sto da radim??? smijesno pitanje ali kad ga skeniram dali trebam bit prikljucen na internet,

17 godina
neaktivan
RE: pomoc dobri ljudi

U biti ne razumijem o kakvom lažnom windows security-ju pričaš? Možeš malo pojasniti konkretan problem?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

U biti ne razumijem o kakvom lažnom windows security-ju pričaš? Možeš malo pojasniti konkretan problem?

trazi mi stalno da instaliran neki antispyver,
17 godina
neaktivan

Tko ti traži da instaliraš antispyware ?

Daj malo više konkretnijih informacija, jesu li ti windowsi piratski....

WTF ?

17 godina
tonci123 kaže...

prvo lijep pozdrav svima,ako sam fulao temu,molim da se premjesti,posto nisam na ti sa komp.pocetnik sam,imam windovs xp i nod32,problem je sto mi sve zivce popi oni lazni windovs seciurity, preskenirao sam komp. sa nod32 i on nadje dosta toga,ali opet mi se poslije pojavljuju ovi vraziji lazni windovsi,izgleda da ih ne unisti,u postavkam nod32 kad trazim skeniranje trazim nadji i ocisti. inace kaze mi da nod32 verzija je najnovija i aktualizacija nije potrebna, sto da radim??? smijesno pitanje ali kad ga skeniram dali trebam bit prikljucen na internet,

Mislim da se tu radi o famoznom Windows Genuine Advantage verification!!! Plač

Intel(R) Core 2 CPU 6400 @ 2.13GHz,
NVIDIA GeForce 8800 GT, Total Physical Memory 2048 MB Patriot@800, BadAxe2
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2008 11:08 (djigibao).
17 godina
neaktivan

Pa kaže čovjek da ima XP...   Kaj nema samo Vista WGA?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina

Davanje linkova na ilegalne crackove i upute za ilegalne aktivnosti nije dozvoljeno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2008 2:21 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Verbatim kaže...

Tko ti traži da instaliraš antispyware ?

Daj malo više konkretnijih informacija, jesu li ti windowsi piratski....

WTF ?

ovako sad mi kaze warning your computer is infected tebam nesto da instaliran spywere, pa sad kaze sa adrese  http/ fp.pc-on-internet.com- windovs security center- microsoft internet explorer,  pa ikonica na sredini ekrana security alert tazi mi da file download, neznam sad koliko sam jasno to objasnio,
17 godina
protjeran
Smijesno...ali sta cu

updateaj NOd i skeniraj/brisi u safe modu, samo pazi sta brisesNamigiva

ostrim zube
17 godina
neaktivan

Vjerovatno ti je sistem zaražen  trojanom. Pokušaj napraviti restart,

zatim pritišći F8, uđi u safe mod, zatim skeniraj s Nod-om.

Skini Windows defender antispayware s Microsoftovih stranica,

free je ako su ti windowsi legalni,ažuriraj ga, zatim skeniraj komp.

Pazi malo, gdje surfaš, šta skidaš i instaliraš....

Sretno!

17 godina
neaktivan

Uz ovo gore navedeno, skini i SmithfraudFix jer mislim da ti Anitvirus nece puno pomoc u ovom slucaju...

(i dobro prouci dokumentaciju!!)

AMD Phenom 9500 | Gigabyte GA-MA790FX-DS5(f4f) | Chieftec 550W, GPS-550AB-A | 3 x 1GB KingMax DDR2 800MHz
PEAK Radeon HD3850 512MB DDR3 | Seagate 320 GB, 16MB, NCQ3, 7200

--
That's all from AmosSam
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2008 12:07 (AmosSam).
17 godina
neaktivan
RE: Smijesno...ali sta cu

skini neki od alata za čiščenje windowsa od spreyeva i poskeniraj

uz to pogledaj ako imašu program filesu ime neke čudne datoteke koja u sebi sadržava ikone iz treya koja ti je od tog parazita pa onda obriši kompletnu datoteku u safe modu

17 godina
Smijesno...ali sta cu

Spybot-search & destroy FREE

http://filehippo.com/download_spybot_search_destroy/

17 godina
neaktivan
Smijesno...ali sta cu

mislim da se radi o addwareu

17 godina
protjeran
Smijesno...ali sta cu
Tu ti ne može ništa antivirus! Ti si negdje pokupio Spywer i upozorava te Windows da taj spywer usporava računalo i da radi probleme! Ti trebaš skenirati rač sa programom koji uklanja to i ukloniti to! Ja ću ti ovdje staviti link jednog od najboljih programa za to koji je i mene spasio pa s njime očisti rač i sve će biti OK. Program je FREE Edition! http://www.superantispyware.com/download.html
17 godina
odjavljen
Smijesno...ali sta cu

ja koristim zone alarm kao paket u kojem imam firewall i dosta mi je...

17 godina
neaktivan

Upiši u google tražilicu antiadware free i dobiti ćeš dosta izbora i vjerojatno ti  se radi o adware-u,ali ako ti nod pokaže putanju gdje se nalazi taj adware probaj do njega doći i obriši datoteku gdje se ona nalazi i taj adware,bolje pokušaj s programima jer ako sam ideš brisati mogao bi nešto zbrisati i što ne treba.NOD je dobar ali prvenstveno antivirusni program i najbolje djeluje ako je instaliran odmah nakon windowsa ,ako već ima koji virus u kompu a ti naknadno instaliraš NOD tad mu je učinkovitost manja i moraš sve reinstalirati .UZ NOD imam i antiadware programe,spyware i slično.Naravno besplatne ako s njima znaš.

v_maxcpp
17 godina
neaktivan
Insomnija kaže...
Tu ti ne može ništa antivirus! Ti si negdje pokupio Spywer i upozorava te Windows da taj spywer usporava računalo i da radi probleme! Ti trebaš skenirati rač sa programom koji uklanja to i ukloniti to! Ja ću ti ovdje staviti link jednog od najboljih programa za to koji je i mene spasio pa s njime očisti rač i sve će biti OK. Program je FREE Edition! http://www.superantispyware.com/download.html
 instalirao sam program i ocistio mi je komp. e sad mi je frend jedan bio,koji kaze da nemogu imati u komp. i nod32 i ovaj superantispyware kaze mi da se podudaraju i nemogu imat kvalitetnu zastitu,pa mi preporuca da izbrisem ovaj superantispyware, sto da radim,da li ga moram izbrisat? da ponovim nisam na ti sa komp.pa zahvaljujem na odgovorima svima
17 godina
neaktivan

Ne znam što ti je prijatelj savjetovao ali ja imam tu kombinaciju i još jedan antiAdware program sve zajedno s NOD32 i šljaka savršeno,samo je jedno pitanje ako ti je NOD instaliran na zarženi komp. tad neće dobro raditi ,po meni ni jedan komp.dobro ne radi ako je već zaražen i naknadno radimo zaštitu,to se može ali povratnim točkama sustava i tek onda antivirus zaštita,ne vidim razlog zašto ti ne bi radili zajedno kad kod mene šljakaju već pola godine i sve ok!

v_maxcpp
17 godina
protjeran
tonci123 kaže...
Insomnija kaže...
 instalirao sam program i ocistio mi je komp. e sad mi je frend jedan bio,koji kaze da nemogu imati u komp. i nod32 i ovaj superantispyware kaze mi da se podudaraju i nemogu imat kvalitetnu zastitu,pa mi preporuca da izbrisem ovaj superantispyware, sto da radim,da li ga moram izbrisat? da ponovim nisam na ti sa komp.pa zahvaljujem na odgovorima svima

Ne moraš ga brisati! On ti je najjači za Trojane i adw, spy itd. On i Nod mogu raditi zajedno ali ako se stvore problemi, moja ti je preporuka da uzmeš Avast kao anti vir.! Ili AVG ako ne voliš avast! Nod ti nekad ima problema! Za njega zapnu vir. i onda štopa! Uzmi Avast, on je free za home user! Samo se registriraj i oni će ti na mail poslati kod! http://www.avast.com/eng/programs.html
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2008 20:53 (Insomnija).
17 godina
neaktivan
Instaliraj spyboot, ostavi nod32 i mirno spavaj
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Instaliraj spyboot, ostavi nod32 i mirno spavaj
 slažem se...ja koristim istu kombinaciju!
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ne?!
17 godina
neaktivan
Smijesno...ali sta cu

NOD je govno, prošetaj sa nečim drugim, evo ti pr. http://www.ewido.net/en/download/

e sada ovakvih alata imas na tone po netu, svaki nesto novo nadje, nakon sto odradis sa ovime, odi si na Bitdefender stranice i skeniraj PC online. Online antivirus ti radi samo preko IE, tako da ides sa njime, a ne sa firefoxom ili drugim browserom. Ako ti ni on ne rijesi, bar ti je rekao gdje stvar zapinje, na kom fileu, tada u SAFE MOD i ručno briši te filove.

Jako dobar alat također HIJCKTHIS, ako i malo kuzis stvari, probaj sa njime na kraju.

toliko

17 godina
Smijesno...ali sta cu

O čemu vi pričate,kakav Nod i čuda.

Sine evo ti link i riješi problem.

Link je na softpediji,savim legalan.

Nbava Kua
17 godina
neaktivan
tonci123 kaže...

Ne znam točno o čemu pričaš, al pretpostavljam da si pod "lažnim Windows security" mislio na one "balončiće" na alatnoj traci koji ti govore kako trebaš skinuti zaštitu za svoj komp.

Ako je tako, ne klikći te balončiće jer te vode na stranice zaraženima s još virusa (to se dogodilo meni). Inače dok sam ja imao viruse, isprobavao sam dosta antivirusnih programa, malo koji mi je pomogao, dok mi buraz nije rekao da skinem AVG (inače buraz mi se kuži u kompove)...

AVG je besplatan program koji mi je uspješno pronašao i izbrisao sve viruse i dobro štiti komp... Zato, moja preporuka, AVG i ništa drugo (i nemoj imati sve antivirusne, antispyware, antimalware programe jer ako imaš jedan dobar, poput AVG-a ne treba ti nijedan drugi)

BTW moderatori, nemojte ovo shvatiti kao reklamu (AVG je besplatan)...

Svi podaci su točni osim imena i prezimena...
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ne, ima ga i XP, taj WGA mi se prije pokazivao, pa znam da ima i XP...

I love yoooooogurt...
17 godina
neaktivan
Smijesno...ali sta cu

Stavi si ESET Smart Security i miran si, ništa drugo ti ne treba.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice