prvo lijep pozdrav svima,ako sam fulao temu,molim da se premjesti,posto nisam na ti sa komp.pocetnik sam,imam windovs xp i nod32,problem je sto mi sve zivce popi oni lazni windovs seciurity, preskenirao sam komp. sa nod32 i on nadje dosta toga,ali opet mi se poslije pojavljuju ovi vraziji lazni windovsi,izgleda da ih ne unisti,u postavkam nod32 kad trazim skeniranje trazim nadji i ocisti. inace kaze mi da nod32 verzija je najnovija i aktualizacija nije potrebna, sto da radim??? smijesno pitanje ali kad ga skeniram dali trebam bit prikljucen na internet,
Smijesno...ali sta cu
- poruka: 28
- |
- čitano: 11.194
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U biti ne razumijem o kakvom lažnom windows security-ju pričaš? Možeš malo pojasniti konkretan problem?
U biti ne razumijem o kakvom lažnom windows security-ju pričaš? Možeš malo pojasniti konkretan problem?
Tko ti traži da instaliraš antispyware ?
Daj malo više konkretnijih informacija, jesu li ti windowsi piratski....
WTF ?
prvo lijep pozdrav svima,ako sam fulao temu,molim da se premjesti,posto nisam na ti sa komp.pocetnik sam,imam windovs xp i nod32,problem je sto mi sve zivce popi oni lazni windovs seciurity, preskenirao sam komp. sa nod32 i on nadje dosta toga,ali opet mi se poslije pojavljuju ovi vraziji lazni windovsi,izgleda da ih ne unisti,u postavkam nod32 kad trazim skeniranje trazim nadji i ocisti. inace kaze mi da nod32 verzija je najnovija i aktualizacija nije potrebna, sto da radim??? smijesno pitanje ali kad ga skeniram dali trebam bit prikljucen na internet,

NVIDIA GeForce 8800 GT, Total Physical Memory 2048 MB Patriot@800, BadAxe2
Pa kaže čovjek da ima XP... Kaj nema samo Vista WGA?
Davanje linkova na ilegalne crackove i upute za ilegalne aktivnosti nije dozvoljeno.
Tko ti traži da instaliraš antispyware ?
Daj malo više konkretnijih informacija, jesu li ti windowsi piratski....
WTF ?
updateaj NOd i skeniraj/brisi u safe modu, samo pazi sta brises
Vjerovatno ti je sistem zaražen trojanom. Pokušaj napraviti restart,
zatim pritišći F8, uđi u safe mod, zatim skeniraj s Nod-om.
Skini Windows defender antispayware s Microsoftovih stranica,
free je ako su ti windowsi legalni,ažuriraj ga, zatim skeniraj komp.
Pazi malo, gdje surfaš, šta skidaš i instaliraš....
Sretno!
Uz ovo gore navedeno, skini i SmithfraudFix jer mislim da ti Anitvirus nece puno pomoc u ovom slucaju...
(i dobro prouci dokumentaciju!!)
PEAK Radeon HD3850 512MB DDR3 | Seagate 320 GB, 16MB, NCQ3, 7200
--
That's all from AmosSam
skini neki od alata za čiščenje windowsa od spreyeva i poskeniraj
uz to pogledaj ako imašu program filesu ime neke čudne datoteke koja u sebi sadržava ikone iz treya koja ti je od tog parazita pa onda obriši kompletnu datoteku u safe modu
Spybot-search & destroy FREE
http://filehippo.com/download_spybot_search_destroy/
mislim da se radi o addwareu
ja koristim zone alarm kao paket u kojem imam firewall i dosta mi je...
Upiši u google tražilicu antiadware free i dobiti ćeš dosta izbora i vjerojatno ti se radi o adware-u,ali ako ti nod pokaže putanju gdje se nalazi taj adware probaj do njega doći i obriši datoteku gdje se ona nalazi i taj adware,bolje pokušaj s programima jer ako sam ideš brisati mogao bi nešto zbrisati i što ne treba.NOD je dobar ali prvenstveno antivirusni program i najbolje djeluje ako je instaliran odmah nakon windowsa ,ako već ima koji virus u kompu a ti naknadno instaliraš NOD tad mu je učinkovitost manja i moraš sve reinstalirati .UZ NOD imam i antiadware programe,spyware i slično.Naravno besplatne ako s njima znaš.
Ne znam što ti je prijatelj savjetovao ali ja imam tu kombinaciju i još jedan antiAdware program sve zajedno s NOD32 i šljaka savršeno,samo je jedno pitanje ako ti je NOD instaliran na zarženi komp. tad neće dobro raditi ,po meni ni jedan komp.dobro ne radi ako je već zaražen i naknadno radimo zaštitu,to se može ali povratnim točkama sustava i tek onda antivirus zaštita,ne vidim razlog zašto ti ne bi radili zajedno kad kod mene šljakaju već pola godine i sve ok!
NOD je govno, prošetaj sa nečim drugim, evo ti pr. http://www.ewido.net/en/download/
e sada ovakvih alata imas na tone po netu, svaki nesto novo nadje, nakon sto odradis sa ovime, odi si na Bitdefender stranice i skeniraj PC online. Online antivirus ti radi samo preko IE, tako da ides sa njime, a ne sa firefoxom ili drugim browserom. Ako ti ni on ne rijesi, bar ti je rekao gdje stvar zapinje, na kom fileu, tada u SAFE MOD i ručno briši te filove.
Jako dobar alat također HIJCKTHIS, ako i malo kuzis stvari, probaj sa njime na kraju.
toliko
O čemu vi pričate,kakav Nod i čuda.
Sine evo ti link i riješi problem.
Link je na softpediji,savim legalan.
Stavi si ESET Smart Security i miran si, ništa drugo ti ne treba.