Kako da podesim COMODO Internet Security?

poruka: 16
|
čitano: 10.423
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Molio bih da mi neko napiše kako da podesim ovaj proizvod pošto sam stavio kao što je reko neko s foruma u temi "Koji je najbolji antivirusni softwer" i tako sam stavio ali mi je čudno da ništa ne pita dopusti ovo ili ne dopusti pa bih molio objašnjenje. Hvala

15 godina
neaktivan
RE: Kako da podesim COMODO Internet Security?

Podesi kak smo ti napisali i isključi sandbox.

15 godina
neaktivan
siketa kaže...

I to je to? I da,zašto me za još ništa nije pito dali da dozvolim itd?

15 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...
siketa kaže...

I to je to? I da,zašto me za još ništa nije pito dali da dozvolim itd?

..neče te ništa bespotrebno pitati samo kad bude nešto jako važno a ako želiš da te stalno pita stavi opciju custom policy mode u firewallu a u defense+ stavi paranoid mode pa da vidiš svaki pokam kako če biti....Zato nebrini se kad bude nešto zatrebalo on če to i pitati a sigurne programe nema kaj pitati!!

15 godina
neaktivan

Dali bih trebo nešto znati u vezi CIS-a još? Kakav mu je AV,zaštita itd. Želio bih znati što više o CIS-u da znam kakvu zaštitu imam. Za čega služi Defence+ za čega Sandbox,ako mi možete objasniti.

16 godina
protjeran

imaš na webu comodo.com i tamo dosta piše..

hehe

Ono  osnovno imaš i one FAQ pa pročitaj, dosta toga piše, dns sam malo išo gledat jer si ti pito u 2 teme več jučer i dns

Cool

free speech for the dumbxD
15 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

Dali bih trebo nešto znati u vezi CIS-a još? Kakav mu je AV,zaštita itd. Želio bih znati što više o CIS-u da znam kakvu zaštitu imam. Za čega služi Defence+ za čega Sandbox,ako mi možete objasniti.

http://forums.comodo.com/help-cis-b127.0/

15 godina
odjavljen
Ne razumijem zašto praviš novu temu kada si sve to mogao pitati u spomenutoj temi. Ondje imaš odličnu ekipu koja je spreman pomoći i ionako dosta njih prati onu temu, a ovu ti možda ni ne vide.
Ja nemam potpis!?
15 godina

ja sam koristio comodo dugo vremena jako je dobar program i nisam ništa dirao u postavkama i sve je valjalo (uvijek sam smatrao da proizvođači hardvera i programa znaju bolje od nas,pa uvijek sve imam na default),defence + ti je kao neka zaštita samih windowsa ,kontrolira sve što se dešava na tvom komjuteru i trebaš dobro čitati  kad pritišćeš da ili ne,na početku je malo naporan ali kad nauči više neće pitati,ja nebih ništa dirao na postavkama samog programa i firewalla jer vjerujem da ekipa iz comoda puno bolje zna od ovih naših bugovih forumaša,ne diraj ništa i radit će savršeno

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
protjeran
blackalbum kaže...

ja sam koristio comodo dugo vremena jako je dobar program i nisam ništa dirao u postavkama i sve je valjalo (uvijek sam smatrao da proizvođači hardvera i programa znaju bolje od nas,pa uvijek sve imam na default),defence + ti je kao neka zaštita samih windowsa ,kontrolira sve što se dešava na tvom komjuteru i trebaš dobro čitati  kad pritišćeš da ili ne,na početku je malo naporan ali kad nauči više neće pitati,ja nebih ništa dirao na postavkama samog programa i firewalla jer vjerujem da ekipa iz comoda puno bolje zna od ovih naših bugovih forumaša,ne diraj ništa i radit će savršeno

Ne slažem se s Tobom. Default je default i ništa više. Podešen je da na većini konfiguracija odrađuje kao i što kažeš osnovnu zaštitu koja je dobra, bez ikakvih primjedbi. Ali tvrdeći da ekipa iz Comoda zna više od nekih ljudi na ovome Forumu u svezi dodatnih podešenja tog softwarea, jednostavno ne stoji. Pa ako su defultne postavke tako dobre, ne kažem da nisu, ponovo ponavljam, zašto onda dopuštaju da se one mogu promijeniti ovisno o korisničkom znanju, potrebama, konfiguraciji kompa i drugim stvarima. Sve ovo što su dečki napisali na ovom Forumu je dobro i korisno. Nije napisano bez veze već nakon malo dužeg korištenja ovog programa i vjerovatno isprobanih raznih podešenja dok nisu naišli na optimalno rješenje koje minimalno opterećuje sustav, a daje maximalan učinak. Moguće da će nekome takova podešenje predstavljajati i probleme, ali ako je tako uvijek se mogi vratiti na default. Nekima i default podešenja prave probleme. Pozdrav i bez ikakve zamjerke.  

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 15:11 (BlackFoot).
15 godina

nisam nikog mislio omalovalovažavati,ali ja sam taj program koristio dosta dugo i sve je bilo na defaultu i radilo je savršeno,pogotovo ako tek poćimnješ raditi sa tim programom  i ako nešto krivo napraviš imat ćeš velikih problema sa samim windowsima,problem je dosta komliciran i treba ga jako detaljno proučavati,trenutačno imam kis 2010 skoro pola godina i ništa na njemu nisam mjenjao i jednostavno radi savršeno

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

nisam nikog mislio omalovalovažavati,ali ja sam taj program koristio dosta dugo i sve je bilo na defaultu i radilo je savršeno,pogotovo ako tek poćimnješ raditi sa tim programom  i ako nešto krivo napraviš imat ćeš velikih problema sa samim windowsima,problem je dosta komliciran i treba ga jako detaljno proučavati,trenutačno imam kis 2010 skoro pola godina i ništa na njemu nisam mjenjao i jednostavno radi savršeno

I ja sam tek počeo raditi sa programom,zato i je tu forum da ti objasne kako i šta treba napraviti da bi bilo savršeno. Evo ja sam napravio kako su mi drugi rekli i sve radi super. A ako nešto krivo napraivm opet imam forum...a ovo sa KIS-om..i ja sam imo KIS i da,njega netreba podešavati nešto puno,zato jer nema brojne opcije ko CIS....

15 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...
..i ja sam imo KIS i da,njega netreba podešavati nešto puno,zato jer nema brojne opcije ko CIS....

Fićo,

reci da se šališ....Iznenađen

www.antivirusware.com/kaspersky/internet-security/screenshots/

15 godina
neaktivan

Isse pa imo sam KIS ali COMODO ima puno više opcija...nisam reko da nema opcije -.-

15 godina
neaktivan

zelim uninstalirati KasperskySecuritySuite CBE10(KIS2010),legalan je i pokazao se dosta jak i nemam nekih problema osve mnogo spori scan koji traje vise od 6-8 sati pa i vise.Ocigledno je da ima neki bug.Poceo me nervirati zbog very slow scan,a i kod update moze zadrzati i vise od 10 tak minuta.Danas sam dobio besplatnu licencu na forums.comodo za ComodoInternetSecurity-Complet.Zanima me koliko je jak antivirus i neki test u sporedbi sa drugima AV.Vase mislenje dali je bolji od KIS.Dvoumim se,treba mi odluka dali izvaditi KIS i staviti CIS-complet.Koji je vas odabir-savet...

15 godina
odjavljen
rexi kaže...

zelim uninstalirati KasperskySecuritySuite CBE10(KIS2010),legalan je i pokazao se dosta jak i nemam nekih problema osve mnogo spori scan koji traje vise od 6-8 sati pa i vise.Ocigledno je da ima neki bug.Poceo me nervirati zbog very slow scan,a i kod update moze zadrzati i vise od 10 tak minuta.Danas sam dobio besplatnu licencu na forums.comodo za ComodoInternetSecurity-Complet.Zanima me koliko je jak antivirus i neki test u sporedbi sa drugima AV.Vase mislenje dali je bolji od KIS.Dvoumim se,treba mi odluka dali izvaditi KIS i staviti CIS-complet.Koji je vas odabir-savet...

Dobar je Comodo, bilo koja verzija. Ako se ne želiš muciti i ništa o tome uciti onda ostavi KIS, a ako ti se već da nešto nauciti onda je bolji CIS, može se dobro iskonfigurirati iako, iz osobnog iskustva govorim, dobro radi i po defoultu. Probaj malo Comodo, ništa te ne košta probati.

Ja nemam potpis!?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice