Firewall problem

poruka: 11
|
čitano: 1.985
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Firewall problem

Imam jedan problem na laptopu. Do jučer mi je sve na njemu bilo ok no kad danas ujutro mi se potpuno ugasio Firewall, Antivirus a i Wirelless.
Pokušao sam ih ponovno upaliti i pojavi mi se greška.
Čak mi se neće otvoriti Help and Support service.
Koristim trenutno Avast no mislim da ću ga mijenjati nakon ovog. Čak sam ga pokušao unistallirati i isto mi se pojavi nekakva greška.
Mislim da je nekakav virus ili nesto slično.
Možda ima veze sa nekakvim groupmanager.exe, ne mogu na internet pa šaljem s drugog kompa,  neznam kako da riješim problem ako netko zna neka javi bit ću mu zahvalan!!!!

Nemam kemijske olovke.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 21:31 (PlayMaker).
16 godina
RE: Firewall problem

Windows cannot start the Windows Firewall service

to mi piše kada pokušam pokrenuti firewall

Nemam kemijske olovke.
16 godina
Firewall problem

Probaj napravit reinstal AV-a...

16 godina
neaktivan
Firewall problem

instaliraj SpyBot Search & destroy i skeniraj....imao sam isti problem i on mi pronasao konflikte/viruse i rijesio ih..

Made in: Neverland ﺖﺐﮨﺾﻃﮜ
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 21:35 (robson).
12 godina
neaktivan
Firewall problem

Nemogu igrati multiplayer....ovo mi se pojavi...You appear to be behind a strict firewall.It is highly likely other player will not be able be join your session and you may experience difficullies finding or joining other players sessions.

jel može itko pomoći...

12 godina
neaktivan
Firewall problem

Itko....probo isključit firewall svakako neće...

15 godina
neaktivan
Firewall problem

1.download -   http://www.avast.com/uninstall-utility

2.postavi na desktop avast uninstall-utility

3.restart komp.

4.startaj komp u Save mod (F8)

5.startaj avast uninstall sa desktopa - kad zavrsi uninstall upita te da restartiras komp..restart

6.ovo trebalo bi ti pomoc

7.nakon uninstalacije avast-a stavi neki drugi Av makar i na 30-day trial(kaspersky.norton....)

12 godina
neaktivan
Firewall problem

E poslije 4. korak me ovo pita Enter path to folder where selected product is installed. Make sure that the path contains selected products program files. All files from this folder will be deleted.

Na koji se to folder odnosi,koji moram izabrat...

15 godina
neaktivan
Re: Firewall problem

dali ti komp otvara Save mode?Kod nekih komp. nije F8 za ulazak u save mode.Probaj F2 ili F4...ne bi trebalo nista da te pita kad si u Save mode..samo pokrenes avast unintall koji si prethodno postavio na Desktop..

12 godina
neaktivan
Firewall problem

Gle ovak...nemoram ni ulazit u safe mod on mi već automatski to ponudi i piše kao da je to preporučeno...ja sam potvrdim na ok on se automatski resetira i pojavi mi se onda prozor u kojem ovo piše iznad u postu....

Imam ponuđeno uninstall,to sam napravio pa opet ima ponuđeno za restart i to napravim al mi se ništa nije promijenilu u igri...sad me zanima jel moram odabrat nekakav poseban folder....ovak kažem se ništa nedogodi...

A možda nije problem u tome...

Sad neznam jel bi šta dobio kad bi ponovno instaliro windows...vjerojatno bi,sam pitam jel ima neko lakše i brže riješenje...

15 godina
neaktivan
Re: Firewall problem

ukoliko si uninstalirao avast sa uninstall utility onda je avast izbacen i ne bi trebalo imati problem sa avast-om.E sad neznam sta dalje,mozda neko drugi ovde pomogne i zna neko resenje...ako ne mozda i re-install windows...ili re-instal program ili igru koji si instalirao pred da se pojavi problem.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice