Bitlocker otključavanje

poruka: 9
|
čitano: 13.342
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Bitlocker otključavanje

Pozdrav. Ovako, imam jako neugodan problem. Zaštitio sam vanjski hard disc s Bitlockerom. Sve je bilo ok i znam šifru.

Međutim, prije nekoliko dana sam formatirao svoj disk na laptopu i instalirao nove windowse. Idući put kad sam uštekao vanjsku memoriju nije me više tražio password nego Recovery Key. Taj recovery key je bio spremljen u laptopu prije nego što je formatiran.

Molim vas za pomoć, kako da ga navedem da me traži samo password, a ne recovery key. Ne mogu vjerovati da mi se ovo dogodilo. 10 godina života mi je na tom vanjskom hardu. Nikad nisam mogao ni zamisliti da ne mogu nešto otključati sa šifrom koju sam ja postavio, nego me traži taj recovery key kojega, da budem iskren, se ni ne sijećam da sam dobio i spremio.

Probao sam preko cmd: upisati recovery s passwordom, ali mi ne prima password. Probao sam na Windows 8 Bitlocker Recovery tool preko cmd:, nakon 6 sati traženja metadata i boundriesa mi je napisao da se ne može otključati s passwordom.

Molim vas za pomoć!! Nudim i nagradu onome tko zna rješenje.

11 godina
neaktivan
Bitlocker otključavanje

jel ti ponudeno koliko taj key treba imati znakova ?

11 godina
neaktivan
Re: Bitlocker otključavanje
Da, 47 digit kod. I samo brojeve prima, ne slova
15 godina
neaktivan
11 godina
neaktivan
Probao. Uopce ga ne prepoznaje posto me trazi samo recovery key
11 godina
neaktivan

ima tko kakvu ideju? stvarno nudim nagradu ak mi netko riješi problem

15 godina
neaktivan

http://www.sevenforums.com/tutorials/210071-bitlocker-drive-encryption-unlock-locked-data-removable-drive.html

Ovo si probao? Bitno je da je elevated command prompt.

Ne znam što da ti kažem.

What Andy giveth, Bill taketh away.
17 godina
neaktivan
Bitlocker otključavanje

Eh pajdaši, bitlocker se ne da slomiti nekakvim "alatima" sa neta.Kakva bi to enkripcija bila da je može svaki Ivica slomiti sa googlanim "alatima".

Treba ti recovery password ( 48 znamenaka) ili recovery key ili certifikat sa active directorija (ovo zadnje najvjerovatnije nemaš ako komp nije u domeni i nisi eksplicitno postavio)

Uglavnom, sheban si ako nemaš nešto od gore navedenog.Bitlocker ti je ušao u recovery mod, što može potaknuti more radnji, a naročito reinstalacija i formatiranje harda.Bilo bi ti lakše vratiti podatke da si ih pobrisao.Ovako, ne znam.Evo ti link pa prouči.

http://technet.microsoft.com/en-us/library/dn383583.aspx

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
15 godina
Bitlocker otključavanje

Ovo je dokaz da te ni jedan virus nemre tako zeznuti kao sto covjek moze sam sebe!!!

Pa kaj imas Snowdenove tajne fajle na tom disku da si ga BitLockao?

Probaj Microsoftovu podrsku kontaktirat ali ne nadaj se previse {#}

Some people are so poor... all they have is money!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice