AVG-help!

poruka: 19
|
čitano: 10.784
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
AVG-help!!!!!
pitanje

Ovako ljudi!!!!Treba mi pomoć oko AVG-antivirusa ...Možda je glupo što ću vas ovo pitati...Ali tako je....Na moje pitanje mogu odg..samo oni koji imaju AVG...Kada se uđe i ide na traženje virusa i kada ih nađe kako dalje....da ih se riješiš...eto to me zanima....

tnx....

17 godina
neaktivan
AVG-help!!!!!

Clean? Delete? Move to quarantine? Bilo koja od tih opcija i nemožeš pogriješiti. Davno sam koristio AVG al koliko se sjećam bile su te opcije.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
16 godina
AVG-help!

ja imam avg 8.0

kad ti nakon skeniranja kompa/mape prikaže Results overview klikneš na Remove all unhealed infections i zaražene datoteke ti jednostavno nestanu iz mape u kojoj su bile i pojave se u Virus Vault-u

Hello World!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2008 17:46 (jurluk).
16 godina
neaktivan
RE: AVG-help!
autorov komentar
znam ja to sve al kad odem na to neće da ih obriše..u tome je fazon
16 godina
AVG-help!

koju verziju avg-a imaš?

Hello World!
16 godina
neaktivan

history-odaberi virus vault-otvori se prozor-klik na virus vault (ako nije odabran), selektiraj sto zelis obrisati i potom klik na empty vault-OK i to je to...

ovo je takodjer za verzije 8.0

poz.

ako IF onda THEN...
16 godina
AVG-help!

kad ti završi skeniranje neke mape ili cijelog kompa i nakon što stisneš Remove all unhealed infections sve zaražene datoteke se prabace u virus vault i nestanu iz mape u kojoj su se nalazile. te datoteke se mogu vratiti ako se u virus vault-u stisne Restore i te datoteke se vraćaju u mapu u kojoj su se nalazile. a ako se stisne Empty Virus Vault te datoteke se zauvijek brišu i više ih nije moguće vratiti

Hello World!
16 godina
neaktivan
AVG-help!

meni avg skenira svaki dan u 19 kako mogu to promijenit???????????da bude drugo vrijeme.........

16 godina
BozicVK kaže...

meni avg skenira svaki dan u 19 kako mogu to promijenit???????????da bude drugo vrijeme.........

Advanced options --   Schedules i tu nađeš mislim daily scan i promjeniš postavke. neznam točno jer više ne koristim avg, al se malo sjećam
Hello World!
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

ja imam avg 8.0

kad ti nakon skeniranja kompa/mape prikaže Results overview klikneš na Remove all unhealed infections i zaražene datoteke ti jednostavno nestanu iz mape u kojoj su bile i pojave se u Virus Vault-u

kaj AVG daje kakav popust kad uzmeš licencu za desetak godina unaprijed? SmijehSmijeh
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2008 20:10 (keko).
16 godina
neaktivan

moja preporuka ti je da predjes na neki drugi antivirus jer ti AVG moze izbrisati sistematske dijelove.imam licno iskustva sa tim

vise o tome i imas u ()bugu novom tema:nagrade()

16 godina
neaktivan
AVG-help!

evo kad smo već kod toga, neznam zasto, al ne mogu updejtat AVG 8.0, ne zeli mi se konektirat na server. mislim da nisu krive postavke AVG-a. zamolio bih ako mi neko moze pomoc

16 godina
Nuky123 kaže...

evo kad smo već kod toga, neznam zasto, al ne mogu updejtat AVG 8.0, ne zeli mi se konektirat na server. mislim da nisu krive postavke AVG-a. zamolio bih ako mi neko moze pomoc

onda odeš na njihove stranice i skineš updateove. budu 4 datoteke. i onda ručno napraviš update. neznam točno, ali mislim da se ide na update form directory i onda odrediš mapu u kojoj su te 4 datoteke
16 godina
neaktivan

Ako se konektujes preko adsl-a, provjeri da ti nije ostala chekirana opcija update-a preko dial-up-a!

Tools-Advanced...-Update-DialUp i makni "kvacicu".

A ako se konektujes preko dial-up onda je tu postavi (chekiraj)!

ako IF onda THEN...
16 godina
neaktivan

Za svaki slucaj provjeri da ti prolaz AVG-u nije blokiran iz firewall-a(ZoneAlarm, Comodo i sl.)

ako IF onda THEN...
16 godina
neaktivan
AVG-help!

tnx

16 godina
neaktivan
AVG-help!

sve sam to pokusao al ne radi

17 godina
AVG-help!

Rijesi se tog AVG-a nije vrijedan truda stavi fino Aviru Free koja je puno bolja i efikasnija a s njom neces imat ovakvih gluposti nema smisla se zezat s tim!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
protjeran
RE: AVG-help!!!!!

Ja mislim da je problem ovdje u stvari da i nema problema: ovako, ja imah instaliranu AVG 8-icu i nakon scaniranja sam uočio warnings (dobro nisu infections) i prikazane sam: Select All, Remove All Unhealed Infect i ostale su na ekranu, ali mislim da su zapravo izbrisane jer sam provjearvao računalo kasnije i pogledao results Overview. Mislim, ono... Ha, ha. No problemo! Sry za kasno javljanje, sad sam se sjetio. To je više programski bug na Grisoftovom moćnom alatu za skupljanje i brisanje smeća.

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice