to je sluzbeni samsungov app za modanje svega i svacega..ne znam da li bilo koji proizvođac ima toliko opcija za podesavanje koliko samsung preko good locka.
Du ju iven gugl?
Molio bi preporuku za kaljeno staklo i maskicu za 25u
Inače može napraviti rutinu da npr. dupli klik na glasnoću dolje upali, a dupli na glasnoću gore ugasi svjetiljku
Instalirao sam 10 tih modula nemogu nigdje naci gdje se postimavaju te bocne tipke??moze neki hint?tx
lol
Ovo ni ćorava kokoš ne može fulati.
Ovo ni ćorava kokoš ne može fulati.
na koju foru da tu itko normalan nade te opcije bez ikakvih problema u roku keks, daj ne kenjaj molim te
Skineš GoodLock, u njemu onda skineš RegiStar, otvoriš ga odeš na Side-Key onda imaš tonu postavki. Ne trebaš vrijeđati, nisam niti ja tebe. Osim ako si kokoš onda je sve ok. Inače Samsung je lvl iznad što se tiče tih postavki, pa treba malo se igrati ali kada si po složiš sve onda radi kako ti želiš.
Imaš I Quick Ball na Store, staviš si flash Ili šta već Hoćeš.
Je ima, ali moras skidati posebno app, na hrvatskom prijevodu ti treba tumač da nades neki k, preloše. Memory timings u biosu su za ovo kamilica
Je ima, ali moras skidati posebno app, na hrvatskom prijevodu ti treba tumač da nades neki k, preloše. Memory timings u biosu su za ovo kamilica
Ti si nov na Samsung uređaju? Good Lock je skoro 10 godina tu.
Hiti ga
Pozz,
Kupio sam novu ultru 25. Zanima me koje su joj optimalne postavke za bateriju, kameru i opcenito za cijeli mob?
Ako može neki tutorijal bilo bi izvrsno...
Isto tako koje maskice i staklo bi preporučili za mob?
I zanima me jel se moraju zastiti i kamere ili je dovoljna neka maska koja ih stiti od recimo stavljanja moba na stol?
Pozz,
Kupio sam novu ultru 25. Zanima me koje su joj optimalne postavke za bateriju, kameru i opcenito za cijeli mob?
Ako može neki tutorijal bilo bi izvrsno...
Isto tako koje maskice i staklo bi preporučili za mob?
I zanima me jel se moraju zastiti i kamere ili je dovoljna neka maska koja ih stiti od recimo stavljanja moba na stol?
Nemam Samsung ali ja sam zastitio kameru na iPhonu po preporuci servisera sa safirnim zastitnim staklom, jedino sam ga nasao na Aliexpressu.
Pozdrav,
Posjedujem samsung uređaje jos od galaxy s2 i uvijek sam bio zadovoljan s njima, niti jedan se nije pokvario.
Trenutno posjedujem s25+ već neko vrijeme i mogu reci da sam s kamerom blago rečeno razocaran. Čak mislim i usporedjivao sam da moj s21 radi bolje slike. Ne razumijem je li do postavki koje sam u nekoliko navrata poništio na tvornicke reko mozda koje dijete je mrdalo po postavkama ali na žalost nije.
Postoji li kakva postavka da se poboljsaju slike malo ili se moramo pomiriti s ovim sto imamo?
Meni je glavna kamera dobra i zadovoljan sam njome. Doduše ja stvarno nisam jako zahtjevan oko kamere.
Zoom je problem jer je nikakav.
Probaj Expert Raw sa Galaxy store, stavi fotke na 24mpx i vidi dal ti paše taj processing
Meni je glavna kamera dobra i zadovoljan sam njome. Doduše ja stvarno nisam jako zahtjevan oko kamere.
Zoom je problem jer je nikakav.
Probaj Expert Raw sa Galaxy store, stavi fotke na 24mpx i vidi dal ti paše taj processing
Slika vise manje bude ok ali čim je malo zoomiraš vide se pixeli i detalji su kriminalni. Opcenito slike nekako kao blješte, mutne, u tamnom nedostaje svjetla ne znam mislim da bi trebale biti bolje za takav uređaj. Nisam ni sam zahtjevan previše sto se slika tiče zato ga i koristim cijelo vrijeme. Čak sam pomisljao i na garanciju ga slati reko mozda mi je kamera u kvartu :-)
Ali u Good lock se može još dodatno nešto mijenjati ako dobro pamtim.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Imam S25 Edge ali ne vidim u Members app Beta UI 8.5
Jel moguće da nije za moj uređaj pa zato nema ništa?
Lokacija nije problem, DE.
Currently, the One UI 8.5 beta is available for the Galaxy S25, Galaxy S25+, and Galaxy S25 Ultra, as long as it's unlocked or a T-Mobile version. It's live in the US, UK, Germany, India, Korea, and Poland.
Currently, the One UI 8.5 beta is available for the Galaxy S25, Galaxy S25+, and Galaxy S25 Ultra, as long as it's unlocked or a T-Mobile version. It's live in the US, UK, Germany, India, Korea, and Poland.
Na više mjesta sam vidio da drugačije piše pa sam zato ovdje postavio. Znači nula bodova.
Nabavio sam si S25 Ultra, i moram reći da sam malo razočaran.
Baterija je užas, pogotovo nakon A54 koji je do 3 dana trajao nakon 2 godine korištenja.
Mora da je do ovih "AI" gluposti. Pronašao sam neki Reddit thread kako pobrisati to sve.
Većinu sam već pogasio, sve što se dalo bez roota/kopanja.
Nego, imam pitanje za korisnike DEX-a.
Gledam si uzeti ovaj hub. Hoće to biti ok za 1440p displej? Kažu neki da nije pametno spojiti ga na 4k/60Hz panel jer onda praktički gubim USB konektore, a trebaju mi miš/tipkovnica/USB stick.
Koliko vas koristi DEX, te ima li on konkretne svrhe? Priznajem, to mi je primarni razlog uzimanja Ultre.
Čisto da ne moram kupovati laptop, ovako imam veliki mobitel + DEX ako sam u pokretu. Samo treba prijenosni ekran i imam solidan "PC".
Također, glede bežičnog punjenja;
Samsung, škrta gamad kakva je, nije stavio magnetiće na mobitel pa se ne može puniti kao ajFon. Iako Ultra košta koliko košta.
Ima li smisla kupovati one magnetske naljepnice sa Aliexpress-a, lijepiti to po maskicama ili je to bežično punjenje samo gimmick?
Ni ja ga ne bi koristio nego možda 10% vremena jer se čudo grije a toplina ubija baterije. No baš je fora samo baciti ga na punjač bez ciljanja.
S-Pen, koliko god da su ga unazadili micanjem BT podrške, i dalje je baš fora za šaranje.
No za što vi njega koristite? Mislim da će mi dosaditi za tjedan dana i da ga više neću vaditi.
I finalno Ultra Wideband (UWB).
Ima li to kakve svrhe, vrijede li oni trackeri koji se mogu kupiti, te koji?
Unaprijed hvala na svim odgovorima.
Omašio si po meni kupovinu moba. A54 traje 3 dana jer ti ga se gadi koristiti osim za osnovno, a S25u naprosto traži da bude korišten. Također, s25u se svakako prvih par dana navikava na tvoj usercase i onda baterija postane znatno bolja, a i manje ćeš prčkati nego prvih nekoliko dana.
Moram te razočarati za Dex, to im je bila dobra ideja koju nisu razvijali. Samo prijenosni ekran? Pa praktičnije je imati macbook air/ipad s tipkovnicom ili neki ultrabook nego šklopociju ekrana, mobitela i huba kako bi dobio alfa/beta iskustvo korištenja. Naprosto nije koristan niti ispeglan. Gimmick je koji ćeš isprobati, pokušati mu naći svrhu, ali ćeš na kraju odustati jer ne koristi ničem. Ne da nije razlog za kupovinu nego ne razumijem kako ga još nisu cancelali jer su na mrtvoj točki s njim i nitko to ne koristi. Imaš na youtubeu dosta videa kako pokušavaju npr z fold i prijenosnu tipkovnicu i slično i jednostavno nema smisla.
Bežićno punjenje mi je ok u autima, imaš maskica s magnetom u njima pa sam tako koristio.
Spen za zabilješke na fotkanim slikama (mjere vrata, oznake prostorija da lakše s nacrtima povežem), kopiranje teksta iz slike u tekst itd
Ukratko, mislim da si omašio, nije to mob za tebe niti će ti služiti za ono što si ga kupio. Ako želiš sjajan i gladak ekran, dobre kamere, hrpu funkcija i da to sve radi munjevito - ok. Pošto ti to nije prioritet, a a54 ti je dovoljan...
Pa, nie da mi se se A54 gadi, već je ispunjavao 90% mojih potreba.
Nit šteka, nit ne radi što treba. Solidan ekran i baterija.
Valjda sam imao prevelika očekivanja od Ultre pošto mi je A54 bio dovoljan.
Sve što ja radim je da lovim pokemone i šaljem Wapp poruke. Za drugo mi baš i ne treba, nisam "power user".
No nisam ja njega baš puno platio. Imam takvu obiteljsku tarifu da me uređaj neće ni 800€ doći sve skupa. Najviše sam želio S25+, ali on nije bio u ponudi a Ultra me dođe (s uključenom tarifom) cca 50€ mjesečno. Dakle ništa.
Šteta što je DEX takav polu-proizvod. Mislio sam da ga koristim na terenu, pa kad dođem doma ili u ured, spojim mobitel na dock i radim kao na PC-u. Da ne palim desktop PC i slušam njegove ventilatore (koji jesu na 40db, da budem iskren). A onda prijenosni ekran ako sam u nekom điru.
Pošto radim vizualno-kreativni posao, S-Pen će mi biti od koristi koju spominješ. Šaranje po slikama, zadavanje mjera, skiciranje dizajna u prostoru, etc. Ima li Samsung onaj "AR metar/mjerilo" kao što ga Apple ima? Da preko kamere relativno precizno mjeri dužine?
Najviše me iritira to što moram kupiti maskicu s magnetom da ga mogu normalno puniti. Ekran ima lijepo tanke rubove (bezels). Šteta što moram uzeti maskicu za osnovnu fuknciju koju najjeftiniji ajfon ima.
Tako da... a nezz. Možda samo imam prevelika očekivanja pa ću ga zavoliti na prvu.
Ništa, hvala na odgovoru, valjda ću se naviknuti na njega.
Pa, nie da mi se se A54 gadi, već je ispunjavao 90% mojih potreba.
Nit šteka, nit ne radi što treba. Solidan ekran i baterija.
Valjda sam imao prevelika očekivanja od Ultre pošto mi je A54 bio dovoljan.
Sve što ja radim je da lovim pokemone i šaljem Wapp poruke. Za drugo mi baš i ne treba, nisam "power user".
No nisam ja njega baš puno platio. Imam takvu obiteljsku tarifu da me uređaj neće ni 800€ doći sve skupa. Najviše sam želio S25+, ali on nije bio u ponudi a Ultra me dođe (s uključenom tarifom) cca 50€ mjesečno. Dakle ništa.
Šteta što je DEX takav polu-proizvod. Mislio sam da ga koristim na terenu, pa kad dođem doma ili u ured, spojim mobitel na dock i radim kao na PC-u. Da ne palim desktop PC i slušam njegove ventilatore (koji jesu na 40db, da budem iskren). A onda prijenosni ekran ako sam u nekom điru.
Pošto radim vizualno-kreativni posao, S-Pen će mi biti od koristi koju spominješ. Šaranje po slikama, zadavanje mjera, skiciranje dizajna u prostoru, etc. Ima li Samsung onaj "AR metar/mjerilo" kao što ga Apple ima? Da preko kamere relativno precizno mjeri dužine?
Najviše me iritira to što moram kupiti maskicu s magnetom da ga mogu normalno puniti. Ekran ima lijepo tanke rubove (bezels). Šteta što moram uzeti maskicu za osnovnu fuknciju koju najjeftiniji ajfon ima.
Tako da... a nezz. Možda samo imam prevelika očekivanja pa ću ga zavoliti na prvu.
Ništa, hvala na odgovoru, valjda ću se naviknuti na njega.
Ja sam uzeo s25+, realno ni ja nisam prezadovoljan, baterija uzasna, os takoder neintuitivan, sivo s bijelim nekuzis nista, da bi mob namjestio trebas app koji ti sjebe pola stvari ili ti jedan tipka radi u isto vrijeme 15 stvari.
Mobitel realno ne vrijedi vise od 600€ koliko sam ga platio na akciji a kamoli 1200 koliko se trazi za njega u ducanu. Da ne pricam da moras kupiti punjac, masku i zastitu za ekran pa to u konacnici doce jos vise
Trendovski konzumerizam na djelu, kamera je ok, video 9/10 dao bi mu 10 da ima 1000fpsa ali nema, 1200€?
.
Mislim da ti ne znaš koristiti mobitel.
Više od pola godine koristim S25+. Prvih tjedan dana poštelaval po svom ukusu i odonda ništa ne diram. Radi tip top.
Baterija stvarno nije loša. Jedan dan što god da radim ne mogu ga ubiti.
Kamere su mogle biti bolje. Punjač i maska, jbg pa znao si i prije kupovine da to ne dobivaš kao i sa gotovo svim drugim mobitelima.
Kuknjava oko toga mi je smiješna
Mislim da ti ne znaš koristiti mobitel.
Više od pola godine koristim S25+. Prvih tjedan dana poštelaval po svom ukusu i odonda ništa ne diram. Radi tip top.
Baterija stvarno nije loša. Jedan dan što god da radim ne mogu ga ubiti.
Kamere su mogle biti bolje. Punjač i maska, jbg pa znao si i prije kupovine da to ne dobivaš kao i sa gotovo svim drugim mobitelima.
Kuknjava oko toga mi je smiješna
Gle ja neznam kaj ti radis na mobitelu niti me zanima, napisao sam svoje misljenje nisam odusevljen za taj novac koji sam dao, realno stari Xiaomi od 360€ ga šije u poprilicno stvari toliko o tome, a realno nebi smio u nicemu.
eod
Hiti ga i odi.
I da, ne znaš ga koristiti.