Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.923.965
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Ides na MENU, settings..to su google settings. Samo ukljuci google now i to je to.

p.s. da.odlicno radi. Ovaj danasnji malo mi losije radi pa sam vratio na staro.

ja

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

Piše mi da je uspjesno instalirano sto god stavim, ali ne bude nis instalirano...vec mi je stavljen taj recovery...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 12:37 (Njofra24).
13 godina

Jel mozes objasniti proceduru ?

Tj: koji recovery imas sad

koji sistem je gore..jesi wipe pravio itd.

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sad sam bas skuzio da mi je taj sta si rekao recovery...napravio sam wipe i sve...znaci odem u recovery, instaliram neke stvari ( stari keyboard, purexaudio itd.) i on to instalira, pise uspjesno instalirano...ali kad mi ude u mob, nema nicega...

13 godina

Kad uđem u google settings opet mi nema nigdje za uključiti google now, nisam lud valjda da preskačem nešto. Gdje se tebi točno nalazi kad uđeš u google settings? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 12:41 (Abalo).

0 0 hvala 0
13 godina

Kad uđem u google settings opet mi nema nigdje za uključiti google now, nisam lud valjda da preskačem nešto. Gdje se tebi točno nalazi kad uđeš u google settings? 

0 0 hvala 0
13 godina

Kad otkljucas screen, lupi menu.

settings. Gore imas Google now (off - on)

i ispod   phone search, voice, acc..help and feedback.

Ne znam koji si gapps flashao.

ja

0 0 hvala 0
13 godina
bender_007 kaže...

Kad otkljucas screen, lupi menu.

settings. Gore imas Google now (off - on)

i ispod   phone search, voice, acc..help and feedback.

Ne znam koji si gapps flashao.

Sve mi je isto samo mi na vrhu nema Google Now-off/on

13 godina

ako netko ima cm11(4.4) flashanu na mob da nabaci pokoju slikicu, da vidim kako to izgleda sad... jer sam jako davno koristio cm10 pa mi je izbljedilo iz sjecanja... kako sad izgleda novi dialer, menu, setings, galery itd, znate vec :P

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Smretko kaže...

Sinoc skinuo ota 4.3 za svog ljubimca i prvi dojmovi KATASTROFA.......nezz jel tako svima mobitel je toliko usporen da je to nemoguce,kad iden otkljucat ekran ceka mi po 10-15 sekundi nista nije fluidno ka sta je prije bilo,ulaz u aplikacije se takoder ceka po par sekundi.....ima li ko slicna iskustva pomaze li sta factory reset ili slicno.......na mobu je sve stock nikad nista minjano ni flashano

Evo, da se i ja požalim s ovim novim katastrofalnim updateom. Isto sam napisao i na vipovom forumu. Koliko vas ima iste simptome??

Imam iste probleme kao i večina ljudi, a to su:

1. Bolesno dugo otključavanje ekrana; nekad 5 sec a nekad se uopće ne otključa

Negdje sam pročitao da je potrebno isključiti Svoice. Probao sam i ne funkcionira.

2. Povremeno ne mogu primati pozive, mobitel uopće ne zvoni ili zvoni sa potpuno ugašenim ekranom. Bolesno!

3. Baterija se drenira ko blesava!!! Preko noći s uključenim Airplane modom i svime ostalim pogašenim neki vrag pocucla 30%. Halo 30%!!!!!!!! Prije update bilo je 1-5%

4. Wi-Fi radi KATASTROFALNO!!! Svi u kući imaju maksimalan signal a ja jedva jednu crticu!

5. Alarm nekad radi, a nekad ne!

6. Autofokus na kameri više ne radi!

Evo, to sam za sada primjetio.

Dakle ovo sra** se mora pod hitno popraviti!

14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina

Ovako izgleda moj neatrom 4.3 s kojim sam i više nego zadovoljan... 

0 0 hvala 0
13 godina
ja
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 18:29 (bender_007).
12 godina
neaktivan

Je li iko probao englesku varijantu otkljucanu na sve mreže i ima li ikakve razlike ?

0 0 hvala 0
13 godina
clasdulji kaže...

Je li iko probao englesku varijantu otkljucanu na sve mreže i ima li ikakve razlike ?

Nemoj ni probavati, ista je.

Jedino ako hoces stavi kineski kernel na to i bude bolje.

ja
15 godina
neaktivan

@deny

Evo jos nekoliko SS-ova za imenjaka {#}

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Kaj ne radi na temaseku? Kakvo je stanje s kamerom?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
13 godina
redrum781 kaže...

Kaj ne radi na temaseku? Kakvo je stanje s kamerom?

Hm. SVE radi :)

Nisam siguran kako external sd prikazuje. Meni je ok i external sd.

ja
16 godina
neaktivan

Jel koristi možda netko smart launcher?

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
17 godina

Ajde da i ja malo iznesem svoja iskustva... svi sintomi su kao i kao kod kolege Dreame1982  ali ja sam pokušao kontaktirati SAMSUNG HRVATSKA  (062 726 786) u nadi riješavanja problema( koji sam ja naivac )...

Nazovem spomenuti telefon i javi mi se jedan gospodin ja mu objasnim koji su sintomi što se događa sa telefonom a on nakon što me poslušao počne pričati na slovensko-hrvatskom kako treba izvaditi bateriju itd... ali mi ništa nije jasno zašto piriča na slovenskom sav u čudu pitam ga dali sam slučjno zabunom dobio SAMSUNG Slovenija a on meni ne ne dobili ste SAMSUNG HRVATSKA pa rekoh mu pa zašto onda razgovoram sa nekim iz Slovenije kaže mi lik pa ne nalazim se ja u Sloveniji već u Rumunjskoj... i na kraju ga pitam što onda dali zna dali će se nešto popraviti sa tim .... kao lik kaže da rade na tome i da će se kroz par dana to riješiti... ja ga pitam koliko on kao nešto 7 dana ... ma mislim katastrofa....

2 0 hvala 1
15 godina

Vratio sam uređaj na tvorničke postavke.
I u aplikaciji "galerija" primjetio sam "folder" profil pictures ( slika_1)
kada odaberem taj folder, gore u desnom kutu mi se prikaže ikonica za "share" dok ikonice za brisanje ( koš za smeće nema )
dok recimo odaberem neki drugi folder, ikonica za brisanje mi se prikaže. ( slika_2)
Zanima me kako taj folder mogu pobrisati, jer mi ne treba.

0 0 hvala 0
13 godina
krelos kaže...

Ajde da i ja malo iznesem svoja iskustva... svi sintomi su kao i kao kod kolege Dreame1982   ali ja sam pokušao kontaktirati SAMSUNG HRVATSKA   (062 726 786) u nadi riješavanja problema( koji sam ja naivac )...

Nazovem spomenuti telefon i javi mi se jedan gospodin ja mu objasnim koji su sintomi što se događa sa telefonom a on nakon što me poslušao počne pričati na slovensko-hrvatskom kako treba izvaditi bateriju itd... ali mi ništa nije jasno zašto piriča na slovenskom sav u čudu pitam ga dali sam slučjno zabunom dobio SAMSUNG Slovenija a on meni ne ne dobili ste SAMSUNG HRVATSKA pa rekoh mu pa zašto onda razgovoram sa nekim iz Slovenije kaže mi lik pa ne nalazim se ja u Sloveniji već u Rumunjskoj... i na kraju ga pitam što onda dali zna dali će se nešto popraviti sa tim .... kao lik kaže da rade na tome i da će se kroz par dana to riješiti... ja ga pitam koliko on kao nešto 7 dana ... ma mislim katastrofa....

Pogledaj sta je verizon ili ne znam koji operater napravio..vidio da ne valja i nije dao korisnicima. Ovi bi nam uvalili svasta...

Sta sad sa onima koji hoce vratiti a ne mogu ?.. (mislim moze se..ali.."ne moze se"..)

http://hotfile.com/dl/254658379/38d27f1/KERNEL-CHN-I9300ZCUBMK2-1383563287.tar.html 

flesaj ovaj iz odina ako imas 4.3 (official ili ne, svejedno zapravo)

ja
13 godina
Gale92 kaže...

Vratio sam uređaj na tvorničke postavke.
I u aplikaciji "galerija" primjetio sam "folder" profil pictures ( slika_1)
kada odaberem taj folder, gore u desnom kutu mi se prikaže ikonica za "share" dok ikonice za brisanje ( koš za smeće nema )
dok recimo odaberem neki drugi folder, ikonica za brisanje mi se prikaže. ( slika_2)
Zanima me kako taj folder mogu pobrisati, jer mi ne treba.

Ugasi net, upali sinkronizaciju. Idi na postavke racuna, gmail tvoj, odznaci picassa pictures ...

U postavkama imas app settings..nadji media storage, clearaj cache ..rebootaj..

(mozes i u postavkama na view - only on this device) ali nakon reboota se vrati..

ja
15 godina
bender_007 kaže...

Ugasi net, upali sinkronizaciju. Idi na postavke racuna, gmail tvoj, odznaci picassa pictures ...

U postavkama imas app settings..nadji media storage, clearaj cache ..rebootaj..

(mozes i u postavkama na view - only on this device) ali nakon reboota se vrati..

Jesam i odznacio sam picassa pictures, ali i dalje imam taj folder u galeriji {#}

13 godina

Moras u app management ici na galery - clear data ili cache..sto vec ..pa u media storage - isto to i reboot

ja

0 0 hvala 0
13 godina

Factory reset bi trebao pomoći 

0 0 hvala 0
15 godina
bender_007 kaže...

Moras u app management ici na galery - clear data ili cache..sto vec ..pa u media storage - isto to i reboot

Hvala {#}

14 godina
neaktivan

Ma sreca meni sale i neatroma i yanka....pusti ti ove samsung strucnjake....toliko sam zadovoljan sa neatromom 5.4 da cu se masit za dzep i donirat koji eur...ako sam mogao samsungu dati masne pare za s3 sa losom podrškom, mogu i sali za vrhunski uradak od 4.3 roma... a sa yankom mi baterija trajeee i traje

juka
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 21:59 (Juka_91).
16 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...

Ma sreca meni sale i neatroma i yanka....pusti ti ove samsung strucnjake....toliko sam zadovoljan sa neatromom 5.4 da cu se masit za dzep i donirat koji eur...ako sam mogao samsungu dati masne pare za s3 sa losom podrškom, mogu i sali za vrhunski uradak od 4.3 roma... a sa yankom mi baterija trajeee i traje

Koliko je ekran dugo bio uključen?

I dal je upaljen wifi ili 3g?

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice