Jump wire kit

poruka: 8
|
čitano: 4.167
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Jump wire kit

evo, ja krenuo u svoju prvu samogradnju i zapeo.

gdje se kod nas moze kupiti nesto ovakvo:

http://shop.rabtron.co.za/catalog/images/ks350.jpg

znam, nisam daleko dosao, ali trenutno mi je to najveci problem. xD

hvala.

P.S. Molim vas da ne odgovarate chipoteka ili electronic center ukoliko nemate link, jer ja nisam uspio u njihovim web katalozima pronaci ista slicno... =)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jump wire kit

sto je opce ovo nemogu skuzit po slici

I <3 COD2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jump wire kit

Obicne zice razlicitih duzina koje su vec pripremljene za ravno ustekavanje u protoboard. =)

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Jump wire kit

Ma kaj ce ti to, kupi si jednostavno 5m UTP kabla i gotovo - 5m x 8zica = 40m, to ti je ista stvar, jos su i u boji :)   a nije problem odrezat si ih kak tebi trebaju. Tak ja radim, a i lakse ti je kad si sam odrezes duzinu koja ti treba.

Intel Core2Duo E8600 @ 4200MHz -> Thermaltake CL-P0464 DuOrb | Gigabyte GA-P35-DS4 | OCZ Reaper 2x2GB @ 1120MHz | Gigabyte 8800GTX 768MB 660/2000MHz -> Accelero Xtreme 8800 | Fortron 650W FSP650-80GLC | Seagate 320GB ST3320620AS | Chieftec LCX-01SL-SL-B | Logitech G15 | Logitech MX518
17 godina
Jump wire kit

Zašto bi kupovao neke kitove, kupiš si kako je ch33ta rekao 5m UTP kabla i gotovo - 5m x 8zica = 40m, ili ako ti treba recimo crna i crvena kupiš audio kabl (to ja kupujem za + crvena i - crna žica, jer često spajam nešta na komp ili nešta lemim pa mi treba žice)...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jump wire kit

mislim da je njemu ipak problem skidanje same izolacije... jer zna bit mukotrpno :P a ovo je easy way out ;) (kit)

0 0 hvala 0
17 godina
Jump wire kit

A opet tu je cijena kit-a i dobavljivost kod nas...kupiš si alat i nek se muči, ja sam sam radio sve svoje radove (lemljenje, skidanje izolacije...) koje možete vidjeti na jubitou

Radio sam LED osvjetljenje na burazovom 50cc motoru, sebi sam radio na svom kompu LED LPT LightShow, a najnovija videa su s praxe što smo morali lemiti dijelove (ja sam ih nabavljao) na bakrenu pločicu, i cijeli dan sam bio na praxi da bi lemio mojih frendovima koji nisu u životu lemilicu vidjeli, a kamo držali...u razredu od nas 30 samo nas 2 znamo elektrotehniku, a ovi ostali pojma nemaju, jer sam ja sam sebe učio (također sam imao i puno grešaka, ali opet sam naučio)!

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jump wire kit

gle... dok kupiš pravi alat i vrijeme što utrošiš, isplati se naručiti kit preko neta ;) i tu se radi o protoboardu, znaci treba ih dosta za imalo zahtjevnije sklopove ;) .... plus, teško izvedivo s UTP-om...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice