3d print servisi

poruka: 8
|
čitano: 2.127
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
3d printing usluge

Znači, trebao bih napraviti nacrt za 3D print (neko kućište za jedan projekt).

Nemam 3d printer (nemam novaca ni mjesta za 3d printer kod sebe, a pročitao sam da za neke 3d printere treba i posebna ventilacija, koju nemam...).

I sad razmišljam, da napravim nacrt, i pošaljem nekome da 3d isprinta, platim, a oni meni natrag pošalju print...

Znate li kakavu dobru 3d printing web uslugu koju možete ovdje preporučiti?

(Napišite link na web stranicu, i njihove mogućnosti, s kojom tehnikom raspolažu,...)

Hvala.

0 0 hvala 0
8 godina
3d print servisi

Javi se u temu ovdje na forumu pa ti netko od forumaša možda to može napraviti. Sigruno će ti naplatiti manje nego te web stranice.

https://forum.bug.hr/forum/topic/samogradnja-opcenito/rasprava-o-3d-printanju/270823.aspx

2 0 hvala 0
6 godina
Re: 3d print servisi
It'sMe932 kaže...

Javi se u temu ovdje na forumu pa ti netko od forumaša možda to može napraviti. Sigruno će ti naplatiti manje nego te web stranice.

https://forum.bug.hr/forum/topic/samogradnja-opcenito/rasprava-o-3d-printanju/270823.aspx

Ok, hvala. (Nemam još nacrt)

Svejedno mogu se u ovaj topic prijaviti web stranice ili korisnici koji nude 3d printanje.

Ako ne želite javno , možete mi javiti na private message.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2024 10:56 (gpd).
13 godina
3d print servisi

Poslao sam ti ja PP. Imam 2 3D (Bambu P1S Combo i A1 Combo) printera, radim to sebi za hobi ali mi nije problem isprintat ti sto god treba. Ovu maketu sam jucer isprintao.

Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
Tony1999 kaže...

Poslao sam ti ja PP. Imam 2 3D (Bambu P1S Combo i A1 Combo) printera, radim to sebi za hobi ali mi nije problem isprintat ti sto god treba. Ovu maketu sam jucer isprintao.

Sad bi zli jezici rekli... pa kud baš traktore i balvane

Zezam... bilo je jače od mene

8 godina
3d print servisi

Pokusaj 3d tvornica iz Osijeka, rade cak i za Rimca dijelove

0 0 hvala 0
6 godina
Tony1999 kaže...

Meni će trebati za cca par mjeseci (kad napravim nacrt) isprintati jedan komad, (veličine max. 50v x 150š x 150d )

javit ću ti kad napravim nacrt, pa ako se do tada ne predomisliš, i dogovorimo se o uvjetima razmjene pa se čujemo onda.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2024 21:25 (gpd).
13 godina
miki_the_pirat kaže...
Tony1999 kaže...

Sad bi zli jezici rekli... pa kud baš traktore i balvane

Zezam... bilo je jače od mene

Dobra dobra, vidiš nisam uopće razmišljao o tome na taj način.

gpd kaže...
Tony1999 kaže...

Meni će trebati za cca par mjeseci (kad napravim nacrt) isprintati jedan komad, (veličine max. 50v x 150š x 150d )

javit ću ti kad napravim nacrt, pa ako se do tada ne predomisliš, i dogovorimo se o uvjetima razmjene pa se čujemo onda.

Nemaš problema, ako ćeš imat bilo kakvih pitanja oko i crtanja slobodno pitaj, ili oko crtanja za samo 3d printanje, ja modele radim u Fusion 360. Mogu ti i poslati broj u PP ako želiš.

Ima tu stvari i osim balvana  Radim i lithopane lampe sa sliaka, tablice za aute frendovima kad slikaju. Kako sam fan Octavie, napravio sam si svjetleci logo model za novo kuciste za komp. To su printevi vrijedni slikanja, ostalo su sve funkcionalne stvari meni za projekte pa nisu bas zanimljive toliko.

Frendov ker Frendov ker
natpis za vrata od stana natpis za vrata od stana
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2024 22:10 (Tony1999).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice