Dobar dan svima , zanima me koji da mobutel kupim xperia mini ili htc wildfire
hvala unaprjed
Dobar dan svima , zanima me koji da mobutel kupim xperia mini ili htc wildfire
hvala unaprjed
xperiu mini, brži proc i bolja grafika za manju cijenu ;)
...i manji ekran, teže pisati poruke po virtualnoj tipkovnici zbog malenog ekrana.
Ja sam za HTC
...i manji ekran, teže pisati poruke po virtualnoj tipkovnici zbog malenog ekrana.
Ja sam za HTC
ekran je manji za 0.2 inča (5 mm i to po dijagonali), tih 5 mm donose toliko poboljšanje i užitak u pisanju da je to ludilo, a i sa novim updateom je došla swype tipkovnica tako da je pisanje ok
Oba dva su 800 kn na pretplatu, ali trebam brz mob s puno programa jakim zvućnikom dobrom kamerom.
Oba dva su 800 kn na pretplatu, ali trebam brz mob s puno programa jakim zvućnikom dobrom kamerom.
xperia 1 ghz: wildfire 600 mhz, o zvučniku na wildfireu neznam, al znam da htc ne stavlja baš dobre zvučnike na druge modele...
Ajel ima jos neki bolji mob u toj cijeni
Ajel ima jos neki bolji mob u toj cijeni
Jel se moze koristit skype na njemu ???
Jel se moze koristit skype na njemu ???
može :)
Evo, ovako izgleda taj screen flickering problem na Xperiji mini:
Meni nije bas toliko strasno (valjda zbog svjetlosti)
prokleti senzor.... što je najgore haha, ovaj software update koji je došao kod nas ne podržava on/off za automatsko podešavanje svjetline, al onaj koji su dobili ljudi vani podržava, to mi neide u glavu...
moj bed, to je dio 2.3.4 updatea samo za play :/ al ak su to mogli napravit za play mogli su i za mini...
prokleti senzor.... što je najgore haha, ovaj software update koji je došao kod nas ne podržava on/off za automatsko podešavanje svjetline, al onaj koji su dobili ljudi vani podržava, to mi neide u glavu...
Di si to iskopao?... daj link da vidim
moj bed, to je dio 2.3.4 updatea samo za play :/ al ak su to mogli napravit za play mogli su i za mini...
Mislim da ima app neka koja podrzava on/off automatsku svjetlost ,negdje sam vidio dok sam instaliravao neku app ,pa moram da procackam pa javim.
Jel se to tebi dogadja i nakon kolko dana ti se to pocelo dogadjatii jel samo po noci ili po danu il kako?
Meni se to dogada po danu i po noci, zanimljivo je da se ne dogada uvijek.... mislim ono, pokusavam sada pola sata i nista lol
Meni se to dogada po danu i po noci, zanimljivo je da se ne dogada uvijek.... mislim ono, pokusavam sada pola sata i nista lol
A jel ti se pocelo odma to dogadjat dok si ga kupio ili nakon nekog vremena? (kolko vemena?)

Sta dao si u servis ili?
dal netko moze potvrditi i gdje bi se dalo to vidjeti kolko ima tocno rama? pise da ima 512rama u specifikacijama al u ES task manageru (to je app) dok ju otvorim pise total 335mb RAM!??,znaci ne interne memorije vec radne.
Tako da ili app krivo pise ili ima 335mb radne mem,,sad bas gledam i neznam zasto tako pise??
Ako mozete vi na svojem pogledat tko kolko ima jer sam ovo naso http://talk.sonyericsson.com/thread/21542
Sta dao si u servis ili?
dal netko moze potvrditi i gdje bi se dalo to vidjeti kolko ima tocno rama? pise da ima 512rama u specifikacijama al u ES task manageru (to je app) dok ju otvorim pise total 335mb RAM!??,znaci ne interne memorije vec radne.
Tako da ili app krivo pise ili ima 335mb radne mem,,sad bas gledam i neznam zasto tako pise??
Ako mozete vi na svojem pogledat tko kolko ima jer sam ovo naso http://talk.sonyericsson.com/thread/21542
dio rama uzima grafika
Sta dao si u servis ili?
dio rama uzima grafika
Znaci i ti imas isto 335mb RAM-a? Znaci to je normano i sve ok?
Ja se pobojao da su me zakinuli za ostatak
Sta dao si u servis ili?
dio rama uzima grafika
Znaci i ti imas isto 335mb RAM-a? Znaci to je normano i sve ok?
Ja se pobojao da su me zakinuli za ostatak
neznam koliko imam ukupno, znam jedino da imam ono do 150-180 mb uvrh glave slobodno uvjek, a s obzirom da je ukupno 512 to je malo :p znam da dio uzima jer sam jednom davno čitao o tom gpu-u nešto detaljnije :)
Kamo sprema datoteke i fajlove na sd karticu od aplikacija ili igri koje je moguce premjestiti s interne na sd karticu? Dal ih sakrije ili ...neznam?? Neznam nit pod kojim imenom ih da trazim jer npr igru angy birds sam premjestio na sd karticu al automatski i trazio po imenu il po slicnome pa nisam mogo naci tako da neznam..??
Trazio sam s Es file explorerom pa nemogu naci kamo sprema na sd kartici pa ako netko zna da mi kaze..ty
Meni sve sprema na telefon, ali sam stavila neki program i sve premjestila na SD, kupila od 8gb milina
Zar to samo meni kad uštekam mob u komp odmah mi se počne punit

Da znam da se ne nalazi,al ovi programi i igre sto ih prvo instaliram na mobitel pa kasnije premjestim na sd ,nigdje ih nemogu naci niti dio od njih,,tek tolko da znam gdje ih sprema? ,a jel dok idem radit deinstalaciju a na sd-u je jel ga automatski izbrise i s moba i s sd kartice?
@megan2711 Inace se automatski puni dok spojis na komp preko USB-a.,tako i meni.
Znalo mi se događat na stock fw-u. Vjerojatno je radi osvjetljenja.
U CM7 7.2.0 RC0 (koji trenutno koristim) mi se taj problem nije pojavljivao. Sve okej =D
Pozz... Zanima me na koji način rootati xperiu mini, a da je bez flešanja znači što jednostavnije ....
Evo

Koristim ga jedno dvadeset dana i svakog ponedjeljka ga updejtam obavezno.
Ima još bugova , nije to napravljeno savršeno.. Al od FXP045 CM7 na ovom mobu je stvarno živnuo.
Baterija izdrži solidno | OC DO 1.6GHz | Mob radi perfektno ..
Za sada još fali FM Radio te slike u mraku slikane sa LEDom su plavkaste..
Kad se to riješi onda će bit super.
Po pitanju roota , post povr toga tvog imas sve.
Moraš Unlockat bootloader a to se radi prek testpointa tako da ćeš svakako izgubit garanciju
čim skineš malo naljepnice ispod baterije. Stock FW se uvijek može vratiti.
Evo i uppao sam slike sa CM7