K800i ima infrared...
Il ja imam ultra maxi fensi ubar svemirsku verziju K800...
K800i ima infrared...
Il ja imam ultra maxi fensi ubar svemirsku verziju K800...
Pa naravno da ima! :D
Al cini mi se da BUGovci misle drugacije!
Ja sam se naso uvrijeden i povrijeden time!!!
(salim se ofc.)
I Ja ga osobno posjedujem.Kamera je izvrsna, stabilnost softwarea također, a kao zamjerku bih naveo težina i dimenzije.Sve u svemu, pouzdan i vrlo solidan mobitel.
imam jedno pitanje dali se moze instalirat na k800i neki software da gledas tv
Digitalnu TV ili obicnu
Nemoze se jer nema tuner.
imam jedno pitanje dali se moze instalirat na k800i neki software da gledas tv
da nije ovo greška u cijeni??
imao sam ja nekoliko modela/vrsta/firmi mobitela, ali se k800i je zakon. više i ne tražim ništa bolje/drugo, duuuugo ćemo se se k800i i ja družiti.
Legenda od mobitela.. imao sam ga i nikad se nije pokvario i nikad nisam imao problema s njime... Odlicna kamera koja daje perfektnu sliku po danu i po noci... dobar zoom , ali pri vecim zumom od 8x slika se magli .. Ali mobitel je po svojoj sadasnjoj cijeni najbolji na trzistu i nudi njavise... pozz svima..
Kupio ga prije 6 mjeseci od frenda s faxa za 250kn.
Kamera odlična, puno lijepih slika sam uslikao.
Baterija traje toliko dugo da i zaboraviš kada si punio. 3~7 dana, ovisi o korištenju.
"Mana" mobitela je jedino dimenzija, ali nije mi puno smetalo jer mi fino sjedne u šaku.
Ekran mi je odličan se lako čisti.
Dao sam ga curi prije mjesec dana i kupio sam sebi SE C902 i mogu reći da je bolji K800i od C902.
Imam problem sa mobitelom. Prije nekoliko dana sam ga fleshovao. Ubacivao nove ikonice, patcheve itd. Htio sam nesto poslati na mob preko bluetooth-a i kaze mi da nema dovoljno memorije. Ja odem u file manager i vidim koliko ima memorije na mem. kartici. Tamo pise da je slobodno oko 350 MB. Prebacim se na memorijsku karticu i tamo mi samo stoje aplikacije i web stranice. Primjetio sam neke .exe fajlove sa nazivima DCIM, music, pictures itd. znaci sve ono sto bi trebalo biti na mem. kartici. Kroz nekoliko dana sam na tatinom laptopu primjetio slične fajlove koje antivirus prijavljuje kao viruse. Ti fajlovi su teski 532 KB kao i na mom mobitelu. Ti fajlovi su napravljeni u martu 2009 god. bas kao i oni na mom mobitelu. Sada sam prikljucio mob na kompjuter da prebacim neke podatke na komp i da formatiram karticu preko moba. Kada kliknem na memoriju telefona u njoj bi se trebali nalaziti folderi kao npr. slike , muzika, teme itd. ali ih nema. Kada kliknem na memorijsku karticu u njoj se nalaze sljed fajlovi: Folder Webpage, default-capability, MEMSTICK i MSTK_PRO.
Ti fajlovi nisu teski ni 10 KB ali kad odem u properties mem. kartice pise da je zauzeto 1.53 GB.
Isto kao da su fajlovi sakriveni. Muzika i slike mi nisu toliko potrebne zato sto ih imam na novom mobitelu. Dali da je formatiram ili sta.
Imam problem sa mobitelom...
Najbolje bi bilo da ju formatiraš. Ti .exe file-ovi su koji su imitacija mapa, obično su znak virusa. Također bi bilo dobro da malo provjeriš i računalo pomoću nekih antivirusnih programa. Preporučanm AVAST + MALWAREBYTES, oba programa imaju svoje besplatne inačice. Sretno!
problem sa mobitelom rijesen, formatirao sam karticu. Imam ja eset smart security ali nemoze daih obrise.
Ponosni sam vlasnik (još uvijek) ovog mobitela.
Nakon nekih 2g korištenja pronašao sam mu nekoliko mana:
osjetljiv jostick koji se pokvario, slab kontakt kod punjenja mobitela, slikavanje po polumraku i po noći neuspješno pokušavao, kod spajanja na PC preko USB-a problemi, a nema ni uvida u telefonski imenik. Video snimka ima jako slabu rezoluciju, ali to se zna odavno. Kod snimljenih razgovora player nema opciju premotavanja nego samo start i stop.
Ono što me trenutno muči je sljedeće:
zbog prirode posla snimam dolazne telefonske razgovore i koristim jostick kao prečac za tu funkciju tj desnu strelicu. Donedavno je sve super funkcioniralo, ali nakon zamjene djelova iz jednog drugog istog mobitela sad mi više taj prečac ne funkcionira kod poziva.
Dakle, i dalje kad želim koristiti mobitel kao npr diktafon stisnem desnu strelicu i krene snimanje razgovora, ali kad želim snimati telefonske razgovore neće, već izbaci poruku "trenutno nije dostupno". Ukoliko u meniju na ekranu (još uvijek traje telefonski razgovor) idem na Opcije-snimiti uspijem bez problema pokrenuti snimanje razgovora. Ali zašto prečac ne funkcionira? Pokušao sam odabrati i druge tipke za prečac ove funkcije ali isti rezultat.
Trenutna inačIca softvera mi je: CXC1250210 R1KG001 070418
Još jedno pitanje: ukoliko idem na "Naći novi softver" da li riskiram gubitak podataka (telefonski imenik, zadaci, bilješke,sms) ? U samom mobitelu kaže poruka da neće, ali šta kaže praksa?