Zanima me da li je to neko radio i ako mi moze pomoci oko integracije payment-a.
Webshop je slozen i za sada radi paypal nacin placanja ali bi trebao i MyCheckOut.
Hvala.
Virtuemart i PBZ MyCheckOut
- poruka: 10
- |
- čitano: 6.309
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako se ne varam slično je paypal-u. Imaš na njihovj strnanici pdf s objašnjenjima. Poprilično detaljno je napisan.
Za paypal postoji modul u koji samo upises na koji paypal se placa i to radi, a za MyCheckOut nisam uspio nac plugin :-(
I treba prvo napraviti testnu transakciju pa ti tek nakon toga aktiviraju. Proucio sam dokumentaciju ali i dalje ne kuzim
kak da to sve napravim. Pa ako neko ima volje pomoc bio bi zahvalan.
A ti tražiš plugin, to je druga stvar jel programski paypal plačanje je slično kao i kod PBZ-a
Da trazim nacin na koji se to postavi u Virtuemart webshop.
I mene zanima kako to namjestiti?
Je li netko uspio u međuvremenu?
http://www.pbzcard.hr/hr/podrska/upute-za-prodajna-mjesta/upute-za-uslugu-mycheckout
Upute:
HRV: link
ENG: link
Upute za rad administratora: link
Ima netko 1.4 verziju ili 1.5 verziju dokumenta tog dokumenta za integraciju PBZ plaćanja u webshop?
Imaš unutar Virtuemarta razne dodatke uzmi za checkout trebao bi taj već biti napravljen. Možda ćeš ga morat platit jer dosta stvari koje valjaju nisu besplatne. Također ako je sajt za naše područje moraš uvesti i fiskalizaciju.
Meni trebaju samo upute od pbz-a ali verzija 1.4 ili 1.5 zbog toga jer je službeno na njihovim stranicama verzija 1.6 iz koje je izbačen dio o implementaciji...Ima netko možda tu stariju verziju dokumenta? Hvala