Trebam pomoć oko wordpressa...

poruka: 5
|
čitano: 4.336
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Poštovani, imam stranicu za budući internet radio ali ona je u joomli pa vidim da dosta ljudi ne voli joomla web stranica htjeo bih takvim gostima omogućit da se prebace na mojoj stranici na wordpress. Ja sam već instaliro Wordpress i template ali problem je što nikad do sada nisam radio sa wordpressom (to mi je totalna ne poznanica). Znam da je lako za naučit koristit se njome, ali nemam vremena a nemam baš niti volje, kad mi dobro ide sa joomlom.

Znači, ja bih htjeo jednu odgovornu osobu koja bi mi htjela pomoć oko wordpressa da mi to malo uredi a poslje da ja dodajem nove postove. Problem mi je naći sav taj text..i sve mi je to novo, pa stvarno trebam pomoć.

Svatko tko želi pomoć neka mi se javi na p.p (tražim odgovornu osobu).

*_helper_* msn: dinkecc@windowslive.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Trebam pomoć oko wordpressa...
DinPa_KoVel kaže...

Poštovani, imam stranicu za budući internet radio ali ona je u joomli pa vidim da dosta ljudi ne voli joomla web stranica htjeo bih takvim gostima omogućit da se prebace na mojoj stranici na wordpress. Ja sam već instaliro Wordpress i template ali problem je što nikad do sada nisam radio sa wordpressom (to mi je totalna ne poznanica). Znam da je lako za naučit koristit se njome, ali nemam vremena a nemam baš niti volje, kad mi dobro ide sa joomlom.

Znači, ja bih htjeo jednu odgovornu osobu koja bi mi htjela pomoć oko wordpressa da mi to malo uredi a poslje da ja dodajem nove postove. Problem mi je naći sav taj text..i sve mi je to novo, pa stvarno trebam pomoć.

Svatko tko želi pomoć neka mi se javi na p.p (tražim odgovornu osobu).

Dosta developeri ne voli Joomla!, koja je mora se priznat u verziji 1.6 uznapredovala. Ali i dalje je smeće za developere i dizajnere!

99% ljudi koji ce ti posječivati stranicu su obicni ljudi koji nemaju pojma što je Joomla! i cemu služi. Ne trci pred rudom! možda je malo previše da zbog nekoliko developera mjenjaš CMS samo da bi zadovoljio njihove "propise", ako se ti dobro snalaziš u njoj cemu onda prebacivanje. Ni ja ne volim đomlu! iako nisam imao iskustva kao rušenje stranice i sl. problemi, samo mi je u WP ili u drupal-u bolja adinistracija i sucelje. Imam veću slobodu modificiranja i dizajniranja.

Bolje živjeti 100 godina kao bogataš, nego 2 dana kao siromah. | www.ivankunjasic.com/
15 godina
neaktivan

Ne, nisi me shvatio. Neću ja preć sa Joomla na Wordpress, ja ću ostavit Joomla site al ću na server dodat i Wordpress. Znači www.hrvat-online.info (Joomla stranica), a www.hrvat-online.info/wordpress (Wordpress stranica). Izgled je drugačiji jer nisam znao kako da ovaj od Joomle prenesem za Wordpress, al nema veze, oba mi se sviđaju. Samo ako možete vidjeti da onaj box sa lijeve strane nije nikako uređen, niti izbornici niti footer. Pa ako netko zna raditi sa Wordpress-om neka mi se javi na p.p.

A index će mi biti Joomla stranica, ali ću namjestit pop-up na kojem će pisati da posjetitelj izabere (za one koji ne znaju niti što je Joomla niti Wordpress - njima će pored Joomle pisat: zadano)...nadam se da ste me sada shvatili.

*_helper_* msn: dinkecc@windowslive.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nadam se da shvacas da posjetitelji tvojih web stranica nemaju pojma dal ti imas joomlu, wordpress, drupal ili bilo kaj drugo u pozadini. Ljudi koji ovdje pricaju da ne vole joomlu su web developeri koji izradjuju web stranice, a ne ljudi koji ih posjecuju. Kao posjetitelj web stranice meni nije bitno imas li ti joomlu ili wordpress. Druga stvar je ako imas urednike koji ne znaju raditi sa joomla administracijskim suceljem ili ga ne vole. Iz tvog posta sam zakljucio da zelis wordpress jer si cuo da ljudi ne vole joomlu, ali ljudi koji posjecuju tvoje stranice (99% njih) ne znaju da ti imas joomlu niti znaju kako saznati. Ok? Slobodno ti napravi jos i wordpress stranicu, nije bed, samo ti pokusavam ukazati na to da tvoj razlog za instalaciju wordpressa, ako sam ga dobro shvatio, zbilja nema smisla.

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 12:04 (br0wn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sry na duplom postu, nekaj me zeznulo..

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 12:04 (br0wn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice