ovako imam problema sa slikom kada napišem neka slova ili neku sliku kada imam hocu ju napravit da je samo ta rijec šta piše u bojama u paintu da je slika prazna sta znaci kada stavim na crnu pozadinu da mi bude okolo riječi crno a ta slova se pokazuju crvenom bojom kakvom sam i napisao u paintu ima li ko ideju kako to popravit?hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako imam problema sa slikom kada napišem neka slova ili neku sliku kada imam hocu ju napravit da je samo ta rijec šta piše u bojama u paintu da je slika prazna sta znaci kada stavim na crnu pozadinu da mi bude okolo riječi crno a ta slova se pokazuju crvenom bojom kakvom sam i napisao u paintu ima li ko ideju kako to popravit?hvala
Preporucujem da pritome spremas sliku u ".gif" formatu a ne ".png" prvenstveno zato sto odredjeni browseri (medju kojima je i starija verzija IE-a) nisu u stanju prepoznati transparent ".png" sliku dok ".gif" vecina browsera prepoznaje bez mnogo muke
A ako zelis pozadinu slike staviti na transparent dovoljno je da obrises sloj (layer) koji dolazi po defaultu (ukoliko je to odabrano pri podesavanju svojstava slike) na zadnjem mjestu... Kako se nebih mnogo zamarao tazumijevanjem teksta lakse ti je pratiti slike:
http://www.mediacollege.com/adobe/photoshop/transparent/background.html
Lijep pozdrav! ;)
Hvala najljepša =)