Joomla facebook sinhronizacija

poruka: 3
|
čitano: 2.170
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

postovani zanima me dali je moguce na joomli prikazati postove koji su objavljeni na facebook racunu. Odnosno kada se doda novi post na facebooku da se on automatski i prikazuje na joomla web stranici?

I drugo pitanje nakon izvrsene migracije joomle sa 1.0 na 2.5 same adrese clanaka i ostalog vise nisu identicne onima koje su bile kod joomla 1.0.

Adrese kod pojedinog clanka:

index.php?option=com_content&task=view&id=1339 (joomla 1.0)

index.php?option=com_content&view=article&id=1339:predavanje-o-nasilju-u-obitelji&catid=181&Itemid=189 (joomla2.5)

kad se bude vracala nova stranica na server kako ovo gore utjece na google te na ulazne linkove sa drugih stranica na pojedine clanke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne koristim joomlu, ali možeš koristiti objave sa facebook stranice  na svojoj stranici, tako što ćeš korisiti fb api

https://developers.facebook.com/docs/reference/api/page/

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 18:01 (Nix).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

kao što je kolega gore napisao - i twitter i linkedin i facebook imaju API pomoću kojega ubaciš sadržaj društvene mreže negdje u svoj web.

nikada nije teško.

na facebooku ubaciš ime stranice i odabereš par stvari kako želiš d aizgledaju i onda dobiješ kôd koji staviš kod sebe na web.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice