Izrada online naručivanja na web stranici

poruka: 6
|
čitano: 1.716
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, trebalo bi za jednu kopiraonu u Zg napraviti web stranicu (to znam), ali isto tako da ta web stranica sadrži i kao online naručivanje. Kao što tipa neke kebab pečenjarnice imaju online- da možete ispuniti ko neki obrazac koliko čega trebate, odaberete priloge i pošaljete narudžbu, i oni vam to dostave i vi platite uživo.

E sad, ja bi trebao tak šta napraviti za fotokopiraonu: da klijenti online mogu priložiti dokumente i info što i kako trebaju, i možda neke opcije za odabrati što žele i slično. Te mogućnost dostave.

Trebala bi biti mogućnost plačanja online.

Kako to efikasno najbolje napraviti, da nije komplicirano, i da funkcionira kak treba? Kakva je procedura oko toga sa plačanjem? Da li je pametnije napraviti da te narudžbe idu u neku web bazu podataka ili na mail ili negdje? I ostalo...stranice radim putem Dreamweavera...

0 0 hvala 0
17 godina

Kakve veze ima kojim alatom praviš stranice?  Tebi treba web aplikacija, a ne web stranica, a nju sigurno nećeš napraviti klikajući po wizardima u DW.

Prvo moraš biti siguran što hoćeš, pa onda kreneš u dizajn baze podataka, to ti je osnov svake aplikacije.  Dalje programiraš aplikaciju.

Za plaćanje možeš integrisati paymill samo vidi kako ćeš riješiti fiskalizaciju.

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Izrada online naručivanja na web stranici
Nix kaže...

Kakve veze ima kojim alatom praviš stranice?  Tebi treba web aplikacija, a ne web stranica, a nju sigurno nećeš napraviti klikajući po wizardima u DW.

Prvo moraš biti siguran što hoćeš, pa onda kreneš u dizajn baze podataka, to ti je osnov svake aplikacije.  Dalje programiraš aplikaciju.

Za plaćanje možeš integrisati paymill samo vidi kako ćeš riješiti fiskalizaciju.

Nisam siguran, ali mislim da se to kod nas ne može koristiti.

Za online plaćanje pogledaj si malo WSpay.

Lijenčina je sam sebi na putu.
17 godina

Ima nekih 10 mjeseci kako posluju i u Hrvatskoj

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Statička stranica ili CMS?

Ako je statička onda integriraj neku kontakt formu unutar svega toga. Za plaćanje trebaš vidjeti koji payment gateway ti najbolje odgvara.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 17:30 (Syke).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Izrada online naručivanja na web stranici

To mora biti neki CMS ili dinamički sajt sa bazom podataka. Sad neznam šta ti točno treba.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice