Instalacija webshop-a pomoć

poruka: 2
|
čitano: 375
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Dakle ovako...

Imam hosting na Infonetu.

Pri instalaciji e-shop-a putem Softaculous-a u Cpanelu konstantno mi izbacuje greške tipa:

Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_0f0d4b465b8f03a977bd0dc3beb64c5e, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/colorp10/public_html/index.php on line 17

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/colorp10/public_html/index.php:17) in /home/colorp10/public_html/index.php on line 17

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/colorp10/public_html/index.php:17) in /home/colorp10/public_html/index.php on line 19

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/colorp10/public_html/index.php:17) in /home/colorp10/public_html/templates/default/order-step-1.php on line 50

Warning: Unknown: open(/tmp/sess_0f0d4b465b8f03a977bd0dc3beb64c5e, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0

Neke shopove i uspijem instalirati, no greške su i dalje tu ali drugačije vrste.

Isto mi se dešava i sa ručnom instalacijom preko FTP-a.

Pratim upute tokom instalacije, no ni jedan shop ni nije proradio kako treba.

Instalacija Joomle i Wordpressa mi prolazi bez greške.

Tražio sam po netu moguće rješenje i upute no do sada nisam apsolutno ništa pronašao.

Infarkt... ma kakav god da je... od srca je.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Dodatak:

zvao sam sada dečke u InfoNET i oni su mi popravili stvar 

Bezveze sam se zezao 2 dana a oni su mi to mogli srediti u 10 sekundi.

Ispričavam se na otvaranju teme ;)

Može tema u LOCK.

Infarkt... ma kakav god da je... od srca je.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice