Bok. Trenutna ponuda koja mi je najprihvatljivija galsi ovako. Tri domene, jedna je corporate i na njhu će biti moguće dodavati dodatne linkove prema ostalim domenama ako ću širiti poslove i na druge segmente te bi se na njoj trebo nalaziti sadržaj o kompaniji i poslovima te sl. Druge dvije domene će biti jedna za građevinu a druga za najam stanova te će one biti specijalizirane svojim sadržajem. Odlućio sam se na ovu opciju sa tri domene a ne sa jednom pa onda podizbornicima jer mislim širiti poslove a oni neće biti nužno iz istog sektora ili slićnog pa mi je glupo da im se svima pristupa sa iste domene. Mislim da je ovo pametno ali prihvaćam svaki savjet ili neko bolje rješenje ako netko ima?
Cijena koja mi je predložena je 6000 kn + pdv za te tri stranice. Pitao sam ih šta koriste i da li koriste template a oni su mi rekli da koriste i da je moguće da će koristiti neki od prijašnjih templateova i pluginova, ali da će biti dosta programiranja te će biti ubačen CMS i da će stranica biti razlićita od ostalih na tržištu. Osim toga u toj cifri mi je i izrada loga i vizualnog identiteta. Da li je to realna cifra za vas?
Sve ovisi koji CMS, koji pluginovi, na kojem hosting i slično. Da ne bi za mjesec dana bilo da su ti se neki istočnjaci potpisali na stranici sa nečim kao h4ck3d by Žbljmrlj team.
Traži sve detalje što točno misle korisiti, gdje, kako itd. Samo nemoj korisiti joomla-u.